Blogolj!

Blogstar kávéház

Válságmenedzsment

Orbán a hibás.

Mármint a kvótarendszer bukásáért – ezt állítja a Hirado.hu cikke szerint az M1-nek nyilatkozó Ana Gomes szocialista EP-képviselő.

„A háborús övezetekből útnak indulókat tárt karokkal kellett volna fogadnunk, szolidárisaknak kellett volna lennünk velük, szét kellett volna osztanunk őket a tagállamok között. Nem hiszem, hogy jól menedzseltük ezt a válságot, egyáltalán nem – mondta Ana Gomes. Nagyon negatívan értékelem ami történt, és ezért minden kormányt hibáztatok, de különösen Orbán úr kormányát, amely ki merem mondani, Európa-ellenes és antihumánus módon cselekedett.”

Magyarországot hibáztatja a kvótarendszer bukásáért az EP-képviselő

„Ott volt Magyarország, Orbán úr volt a legdühödtebb bírálója a szolidaritási mechanizmusnak. Igen, abban egyetértek, hogy a rendszer nem működött jól, de mindezek ellenére a reakciók is okozták, hogy nem működhetett jól" - nyilatkozta Ana Gomes szocialista EP-képviselő az M1-nek adott interjújában.

Célkereszt

Az ufók is konzultálnak?

A Magyar Nemzet Online szerint a hisztérikus előzmények után nem csoda, hogy arra az egyszerű kérdésre sem kapunk egyenes választ, eddig pontosan hány darab konzultációs ívet küldtek vissza a választópolgárok.

„Ha van ebben az egyre nevetségesebbé váló konzultációs történetben bármi tragikus, akkor az az, hogy ez a mindent elárasztó, közpénzből finanszírozott propaganda már messze nem csak egy kétes hírű spekuláns ellen folyik. Itt már a józan ész van a célkeresztben.”

Konzultáció ufókkal

Amikor Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón belemondta a kamerába, „a Fidesz-frakció felkéri a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a Soros-tervről", még nevettünk. Aztán elárasztották az országot a vigyorgó spekulánssal illusztrált kék plakátok, és ekkor kiderült, hogy nevezett politikus egészen komolyan gondolta, amit mondott. El is indult egy vita arról, létezik-e egyáltalán ez a veszélyes terv.

Hitelesség

Balliberális szélkakas-politika.

Nemcsak Gyurcsány Ferenc, de a nemrég még a Jobbik karanténba zárását és feloszlatását szorgalmazó balliberális értelmiség is sajátos fordulatot tett Vonáék megítélését illetően – vázolja a Magyar Hírlap Online-on Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője.

„Nem veszik észre ezek a politikai véleményformálók, hogy a tűzzel játszanak, és kizárólag azt érik el, hogy még a maradék hitelességüket is elveszítik – véli az elemző. Megjegyezte: ezzel a közeledéssel végleg kiírhatják magukat a politikai életből, hiszen amellett, hogy átadják helyüket a baloldalon a Jobbiknak, megmaradt szimpatizánsaikat olyan pártokhoz üldözik, amelyek nem hajlandók összefogni a nyíltan antiszemita és rasszista politikusok tucatjait sorai között tudó Jobbikkal.”

Bevetik a Soros-civileket a választási kampányban

George Soros személyes részvétele a migránsok kötelező betelepítését célzó kampányban nem a véletlen műve - mondta lapunknak Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője. Gárdista tüntetés Vona ellen idén januárban. Követhetetlen irányváltások (Fotó: Hegedüs Róbert) Gyurcsány Ferenc meglepőbbnél meglepőbb fordulatokat képes végrehajtani.

Erőszak

Fél Budapest Kínának tiszteleg.

A 444.hu arról ír, fél tucat rendőr ment neki egy férfinak, csak mert fel akart emelni egy tibeti zászlót a kínai kommunista diktatúra miniszterelnökének látogatásakor.

„Hendrey a Deák tér mellett, a konvoj útvonala mellett a járdán várta, hogy elhaladjon mellette a miniszterelnök. A 444-nek elküldött, fenti videón látszik, hogy a rendőrök már előre körbeállják, amikor pedig elkezdi lengetni a zászlót, illetve 'Free Tibet'-kiáltásokkal tiltakozik, akkor erőszakkal lefogják. Az akcióban civil ruhás rendőrök is részt vesznek, és a kamerázó embert is azonnal igazoltatják.”

Féltucat rendőr ment neki a férfinak, csak mert fel akart emelni egy tibeti zászlót Budapesten - 444

Vasárnap délután alaposan megadtuk a tiszteletet a kínai kommunista diktatúra miniszterelnökének: fél Budapestet lezárják négynapos látogatása miatt, a konvoja útvonalán lobogtak a kínai zászlók, tibeti zászlókat viszont nem lehetett felemelni Budapesten. Korábban több elmarasztaló ítélet született a kínai delegációk vonulása közben tibeti aktivistákat vegzáló magyar rendőrök ellen.

Haszonélvezet

Százmilliók a Stadler-örökösöknek.

Hiába temették el Stadler Józsefet, még nem ért véget az akasztói juhász meséje, aki halála után is gondoskodik a gyermekeiről – fogalmaz a Lokál Online.

„Szabadulása után Stadler talpra állt, újra hatalmas földeket vásárolt, amelyek után haszonélvezeti jog illette meg. Csakhogy az új tulajdonosok kirekesztették őt, ami miatt több száz millió forint kár érte. Ezt a pénzt perelte a vállalkozó, amit most a lánya és két fia kap meg.”

Százmilliókat kapnak Stadler gyerekei | Lokál

Pálinkázás közben szóba került, hogy Stadler a halála után is gondoskodik gyerekei sorsáról. Mielőtt először börtönbe vonult, a földjeit átíratta az akkori felesége és három gyermeke nevére. Abban a hitben tette, hogy szabadulása után abból a vagyonból kezd majd új életet. Nem így történt.

Szlopálás

Tátrai Tibusz letette a piát.

Negyven év után, és végleg, mert a zenésznek szeptember végén, koncert közben összeomlott a keringése – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„A régi énem szívesen legurítana napi két-hat-tíz sört, ahogy korábban. Egy percig sem bánom, hogy 40 évet végigpiáztam, de ennek vége. Nem kamuzok, nem szlopálok stikában. Ha van itt Magyarországon, aki szintén hobbit csinált az italból, és egy kicsit is hallgat rám, azoknak azt ajánlom, engedjék el, méghozzá máról holnapra. Én megtaláltam valamit ebben az állapotban. Nem vagyok csalódott, és nem lettem borongós, bár az is igaz, nekem sokat ad a muzsika.”

Tátrai Tibusz: 40 év után letettem a piát

Azon a bulin nekem több dolog is összejött. Sok melót vállaltam, ehhez jött egy alkoholelvonós depresszió, ami miatt más folyadékot sem ittam. A színpadon odatettem magam, két litert leizzadtam, az öltözőben pedig összeomlottam. Négy liter infúziót csepegtettek belém a Honvéd kórházban. Egy éjszakát töltöttem a sürgősségi megfigyelőn.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/45267/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szijjártó: meg kell büntetni az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosokat

2019.11.19. 17:55
Nem az Iszlám Államhoz csatlakozó külföldi harcosok visszafogadásáról, hanem a megbüntetésükről kell beszélni - foglalta össze …

Több mint 50 ezren álltak munkába az új foglalkoztatási programmal

2019.11.19. 12:25
A Munkaerőpiaci reformprogrammal már több mint 50 ezer álláskereső és közfoglalkoztatott helyezkedett el a versenyszférában tavaly augusztus óta. Ez nagyban …

Már 50 ezer halottja van az Iszlám Államnak

2019.11.19. 09:00
Dezső Tamás, a Migrációkutató Intézet igazgatója szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek mintegy 50 ezer halottja van.

Izrael elfogott négy rakétát, amelyet Szíriából indítottak el felé

2019.11.19. 08:35
Az izraeli hadsereg közlése szerint légvédelmük kedd hajnalban négy rakétát is elfogott, amelyeket Szíriából indítottak el az ország felé.

Blogstar kávéház

2019.11.19. 05:00
Budapest keserves illemhelyhelyzete, az ellenzéki áskálódás bukása, a liberális elit uniformizáltsága, az őshonos közösségek forradalma és Kelemen Anna brutális villantása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.11.18. 05:15
A háborús bűnök eltussolása, az érdekkoalíció hatalomvágya, a honi balliberálisok magyarellenessége, a karácsony kopogtatása és Csűrös Karola fájdalmas szerelme hétfői online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat a hatos lottón

2019.11.17. 17:15
Tovább fokozódik az izgalom és jövő héten is lesz miért játszani, ugyanis most nem vitte el senki a főnyereményt a hatos lottón.

Blogstar kávéház

2019.11.17. 02:05
A Balaton önvédelmi háborúja, Hadházy Ákos károgása, az anarchisták fosztogatása, Bihács forrongása és Kulcsár Edina gender partija vasárnapi online lapszemlénkben.

Nem volt telitalálat az ötöslottón

2019.11.16. 20:10
Ma sem volt szerencséje senkinek, jövő hétre csúszik az esetleges telitalálat az ötöslottón.

Százezren követelték a cseh kormányfő lemondását Prágában

2019.11.16. 19:15
Legalább 200 ezer ember követelte Andrej Babis lemondását a cseh fővárosban szombaton. A nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért nevű civil társulás szervezte.

Ezeket a cikkeket olvastad már?