hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Válságmenedzsment

Orbán a hibás.

Mármint a kvótarendszer bukásáért – ezt állítja a Hirado.hu cikke szerint az M1-nek nyilatkozó Ana Gomes szocialista EP-képviselő.

„A háborús övezetekből útnak indulókat tárt karokkal kellett volna fogadnunk, szolidárisaknak kellett volna lennünk velük, szét kellett volna osztanunk őket a tagállamok között. Nem hiszem, hogy jól menedzseltük ezt a válságot, egyáltalán nem – mondta Ana Gomes. Nagyon negatívan értékelem ami történt, és ezért minden kormányt hibáztatok, de különösen Orbán úr kormányát, amely ki merem mondani, Európa-ellenes és antihumánus módon cselekedett.”

Magyarországot hibáztatja a kvótarendszer bukásáért az EP-képviselő

„Ott volt Magyarország, Orbán úr volt a legdühödtebb bírálója a szolidaritási mechanizmusnak. Igen, abban egyetértek, hogy a rendszer nem működött jól, de mindezek ellenére a reakciók is okozták, hogy nem működhetett jól" - nyilatkozta Ana Gomes szocialista EP-képviselő az M1-nek adott interjújában.

Célkereszt

Az ufók is konzultálnak?

A Magyar Nemzet Online szerint a hisztérikus előzmények után nem csoda, hogy arra az egyszerű kérdésre sem kapunk egyenes választ, eddig pontosan hány darab konzultációs ívet küldtek vissza a választópolgárok.

„Ha van ebben az egyre nevetségesebbé váló konzultációs történetben bármi tragikus, akkor az az, hogy ez a mindent elárasztó, közpénzből finanszírozott propaganda már messze nem csak egy kétes hírű spekuláns ellen folyik. Itt már a józan ész van a célkeresztben.”

Konzultáció ufókkal

Amikor Kósa Lajos egy sajtótájékoztatón belemondta a kamerába, „a Fidesz-frakció felkéri a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a Soros-tervről", még nevettünk. Aztán elárasztották az országot a vigyorgó spekulánssal illusztrált kék plakátok, és ekkor kiderült, hogy nevezett politikus egészen komolyan gondolta, amit mondott. El is indult egy vita arról, létezik-e egyáltalán ez a veszélyes terv.

Hitelesség

Balliberális szélkakas-politika.

Nemcsak Gyurcsány Ferenc, de a nemrég még a Jobbik karanténba zárását és feloszlatását szorgalmazó balliberális értelmiség is sajátos fordulatot tett Vonáék megítélését illetően – vázolja a Magyar Hírlap Online-on Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője.

„Nem veszik észre ezek a politikai véleményformálók, hogy a tűzzel játszanak, és kizárólag azt érik el, hogy még a maradék hitelességüket is elveszítik – véli az elemző. Megjegyezte: ezzel a közeledéssel végleg kiírhatják magukat a politikai életből, hiszen amellett, hogy átadják helyüket a baloldalon a Jobbiknak, megmaradt szimpatizánsaikat olyan pártokhoz üldözik, amelyek nem hajlandók összefogni a nyíltan antiszemita és rasszista politikusok tucatjait sorai között tudó Jobbikkal.”

Bevetik a Soros-civileket a választási kampányban

George Soros személyes részvétele a migránsok kötelező betelepítését célzó kampányban nem a véletlen műve - mondta lapunknak Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője. Gárdista tüntetés Vona ellen idén januárban. Követhetetlen irányváltások (Fotó: Hegedüs Róbert) Gyurcsány Ferenc meglepőbbnél meglepőbb fordulatokat képes végrehajtani.

Erőszak

Fél Budapest Kínának tiszteleg.

A 444.hu arról ír, fél tucat rendőr ment neki egy férfinak, csak mert fel akart emelni egy tibeti zászlót a kínai kommunista diktatúra miniszterelnökének látogatásakor.

„Hendrey a Deák tér mellett, a konvoj útvonala mellett a járdán várta, hogy elhaladjon mellette a miniszterelnök. A 444-nek elküldött, fenti videón látszik, hogy a rendőrök már előre körbeállják, amikor pedig elkezdi lengetni a zászlót, illetve 'Free Tibet'-kiáltásokkal tiltakozik, akkor erőszakkal lefogják. Az akcióban civil ruhás rendőrök is részt vesznek, és a kamerázó embert is azonnal igazoltatják.”

Féltucat rendőr ment neki a férfinak, csak mert fel akart emelni egy tibeti zászlót Budapesten - 444

Vasárnap délután alaposan megadtuk a tiszteletet a kínai kommunista diktatúra miniszterelnökének: fél Budapestet lezárják négynapos látogatása miatt, a konvoja útvonalán lobogtak a kínai zászlók, tibeti zászlókat viszont nem lehetett felemelni Budapesten. Korábban több elmarasztaló ítélet született a kínai delegációk vonulása közben tibeti aktivistákat vegzáló magyar rendőrök ellen.

Haszonélvezet

Százmilliók a Stadler-örökösöknek.

Hiába temették el Stadler Józsefet, még nem ért véget az akasztói juhász meséje, aki halála után is gondoskodik a gyermekeiről – fogalmaz a Lokál Online.

„Szabadulása után Stadler talpra állt, újra hatalmas földeket vásárolt, amelyek után haszonélvezeti jog illette meg. Csakhogy az új tulajdonosok kirekesztették őt, ami miatt több száz millió forint kár érte. Ezt a pénzt perelte a vállalkozó, amit most a lánya és két fia kap meg.”

Százmilliókat kapnak Stadler gyerekei | Lokál

Pálinkázás közben szóba került, hogy Stadler a halála után is gondoskodik gyerekei sorsáról. Mielőtt először börtönbe vonult, a földjeit átíratta az akkori felesége és három gyermeke nevére. Abban a hitben tette, hogy szabadulása után abból a vagyonból kezd majd új életet. Nem így történt.

Szlopálás

Tátrai Tibusz letette a piát.

Negyven év után, és végleg, mert a zenésznek szeptember végén, koncert közben összeomlott a keringése – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„A régi énem szívesen legurítana napi két-hat-tíz sört, ahogy korábban. Egy percig sem bánom, hogy 40 évet végigpiáztam, de ennek vége. Nem kamuzok, nem szlopálok stikában. Ha van itt Magyarországon, aki szintén hobbit csinált az italból, és egy kicsit is hallgat rám, azoknak azt ajánlom, engedjék el, méghozzá máról holnapra. Én megtaláltam valamit ebben az állapotban. Nem vagyok csalódott, és nem lettem borongós, bár az is igaz, nekem sokat ad a muzsika.”

Tátrai Tibusz: 40 év után letettem a piát

Azon a bulin nekem több dolog is összejött. Sok melót vállaltam, ehhez jött egy alkoholelvonós depresszió, ami miatt más folyadékot sem ittam. A színpadon odatettem magam, két litert leizzadtam, az öltözőben pedig összeomlottam. Négy liter infúziót csepegtettek belém a Honvéd kórházban. Egy éjszakát töltöttem a sürgősségi megfigyelőn.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/45267/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?