Blogolj!

Blogstar kávéház

Fordított

Demján-terv.

A Magyar Nemzet Online szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy szomorú jövő vár a választásokat követően a közszférában dolgozókra, igaz, valóban tarthatatlanul sokan kapják a fizetésüket az államtól.

„Ha Orbánék nyernek, és valóban végrehajtják a Demján által javasoltakat, akkor végleg bebizonyosodik, hogy fordítva ülnek a lovon. Hiszen ahelyett, hogy kidolgoznák az egészségügy és az oktatás korszerűsítésének koncepcióját, és a működtetés igényeihez igazítanák a szükséges létszámot – amire egyébként csaknem nyolc évük volt –, egyszerűen leépítésekkel igyekeznek a jövőt is jelentő két ágazaton spórolni.”

Sokkterápia

Lesz itt hamarosan elég kőműves, villanyszerelő, hegesztő, pincér és informatikus, gondolhatnánk a kormány legújabb tervét megismerve. Egy december 22-én elnyert uniós pályázatból ugyanis kiderült, a nemzetgazdasági tárca három év alatt ötmilliárd forintot költhet „a közszférát érintő esetleges létszámleépítések kezelésére, a közszférában dolgozók versenyszférában való elhelyezkedésének segítésére is".

Macskasimi

Állati divat.

Az Origo úgy fogalmaz, Karácsony Gergely MSZP-s miniszterelnök-jelölt eltanulta az ellenzéki körökben divatossá váló szavazatkolduló és problémákat leplezni szándékozó vonai „mestertrükköt”, egy cuki cicus simogatásával próbálkozik bevágódni a választópolgároknál.

„Persze ezzel a módszerrel el lehet kerülni azt is, hogy kifejtsék, pontosan mit is gondolnak konkrét politikai, közéleti kérdésekről. Minek is azt. Helyette marad a macskasimizés és arrogáns, mondatok.”

Vona divatot teremtett a cicasimogatással az ellenzéki oldalon

Nagyon úgy tűnik, hogy Karácsony Gergely, - aki most már a komoly süllyedésben lévő MSZP és 0 százalékos PM közös miniszterelnök-jelöltje -, eltanulta az ellenzék körökben divatossá váló szavazatkolduló és problémákat leplezni szándékozó "mestertrükköt" és ő is egy kisállat, egy cuki cicus simogatásával próbálkozik bevágódni a választópolgároknál.

Dupla

Ellenzéki zavar.

A Jobbik törpepártnak tekinti az MSZP-t és a DK-t, Molnár Gyula eközben 20 százalékról álmodozik – írja a Hirado.hu.

„2017 egy nagyon bonyolult év volt, az MSZP elnöke ennek ellenére bizakodó. Molnár Gyula az ATV műsorában arról beszélt, hogy optimista, mert szerinte lesz együttműködés másokkal, megkötötték a meg nem támadási szerződést a DK-val, valamint támogatottságuk megkétszereződését várják Karácsony Gergelytől.”

Zavaros a baloldali együttműködés

Karácsony Gergellyel az MSZP támogatottsága felmehet 20 százalék fölé - erről beszélt az ATV-ben a szocialisták elnöke az újévet illetően. Eközben a Jobbik frakcióvezetője úgy fogalmazott, hogy az MSZP-t és a DK-t is törpepártnak tekinti a támogatottságuk alapján. Bár a közvélemény-kutatások mást mutatnak, Volner János szerint a Jobbik jelenti az ellenzék vezető erejét, és emiatt sem fognának össze a baloldali ellenzéki pártokkal.

Csirkeszárny

Csintalan csintalansága.

A Hír TV egyik meghatározó arca, Csintalan Sándor azt sejteti, a kormány áll Vona Gábor egyik Facebook-posztjának törlése mögött – elemez a Magyar Idők Online.

„A korábbi MSZP rendezvények bukfenckirálya – leleplezte a kormányt: már a Facebookot is Orbánék irányítják. Innen már csak egy lépés, hogy a jó Zuckerberget a Lendvay utcában lássa egy mámoros éjszaka után, csirkeszárnyat majszolva az Index valamelyik újságírója. Apa kezdődik!”

Csintalan leleplezte a kormányt | Magyar Idők

Simicska jobb (bal) keze, a Hír TV egyik meghatározó arca, Csintalan Sándor közösségi oldalán igen aktív. Ezúttal az Alfahír (mi más?) írását citálta oldalára, mely arról számolt be, hogy a Facebook állítólag eltávolította Vona Gábor, Jobbik-elnök hatalmas népszerűségnek örvendő posztját. Megjegyzésnek pedig a következőt írta, azt sejtetve, hogy a kormány áll az állítólagos poszt-törlés mögött: ...

Pécézés.

A tévés tettlegessége.

Érdekes történetet mesélt el Sváby András a múltból – számol be róla a Blikk Online.

„Elmesélte, hogy megverte az egykori főnökét. Iskola után pincérként dolgozott egy siófoki szállodában. Kötözködött vele, egyfolytában megalázta, kipécézte magának Svábyt a főnök. Egyszer csak elszakadt nála a cérna és nekiment.”

Sváby András összeverte főnökét

Képzelheted, mennyire balhés gyerek voltam, ha a középiskolás osztályomból csak hozzánk jött ki családlátogatásra az osztályfőnök - mesélt gyerekkoráról Sváby András, az ATV képernyőse, aki Garami Gábor vendége volt a Potyautasban. A tévés mindig megtalálta a rossz társaságot. Ugyanakkor nem tartozott verekedősek közé.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46672/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?