Blogolj!

Blogstar kávéház

Banda

Marginalizálódnak a bevándorlók.

Nem a nyelv nem ismerése a probléma a bevándorlókkal kapcsolatban, hanem a munkához való hozzáállással, illetve a hozzá nem állással – mondja a Hirado.hu cikkében Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, aki szerint a növekvő feszültség szüli a „külvárosi terrorizmust”.

„Azok a marginalizálódott fiatalok, akik nem találják meg a helyüket a társadalomban, bandákba verődnek, tudják, is, hogy nehezebb őket ellenőrizni, ha parkokban vagy erdőkben jönnek össze, és szervezkednek. Ennek eredménye a radikalizálódás – folytatta a szakértő – hiszen olyan zavargásokban vesznek részt, amelyek távol állnak az állampolgároktól. Kis-Benedek József hozzátette, a bevándorlók elégedetlenek, mert látják, hogy sokkal rosszabbul élnek, mint azok, akik bent laknak a városokban.”

Nagyobbra nyílik az olló a bevándorlók és az állampolgárok között

Nem a nyelv nem ismerése a probléma a bevándorlókkal kapcsolatban, hanem a munkához való hozzáállással, illetve a hozzá nem állással, mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Kis-Benedek József.

Rubrika

Magához láncol a Fidesz.

Orbán Viktor napokban kiküldött adománykérő levele nemcsak pénzgyűjtés, hanem kampány, aminek a pszichikai hatás a legfontosabb eleme – boncolgatja a HVG Online.

„A levél címzettjei közül biztos sokan vakarják a fejüket, hogy vajon lesz-e nyilvántartás a befizetőkről és „mennyit kell utalni ahhoz, hogy továbbra is jó elvtársnak számítsanak. Vagyis: vajon kiegészül-e a Kubatov-lista egy újabb rubrikával, amely a szimpátia mellett azt is nyilván tartja majd, adott-e az illető a pártnak, és ha igen, mekkora támogatást.”

Az Orbán-levél nemcsak pénzgyűjtés, hanem kampány, amivel magához láncol a Fidesz

Alsó hangon háromszáz-háromszázötven millió forint körül hozhat a Fidesz konyhájára Orbán Viktor napokban kiküldött adománykérő levele, a támogatás pszichikai hatása azonban ennél is fontosabb a fideszesek szerint. A nagyobbik kormánypártnak erről bőséggel van tapasztalata, a Fidesz-elnök ugyanis nem először küldött csekket a szimpatizánsoknak. Kapaszkodjon meg: a címzettek 90 százaléka szokott pénzt küldeni.

Álom

Viharfelhők a stadionok felett.

2020-ra a stadionok országa leszünk, ugyanis addig mintegy 32 helyszínen minimum 342 milliárd forintból épülnek vagy újulnak meg sportlétesítmények, ám fenntarthatóságuk kétséges – elemez a Magyar Nemzet Online.

„Amíg a tao által jelentős összegű közpénzeket lehetett megmozgatni a stadionok építésénél, felújításánál, addig a létesítmények fenntartását törvényesen nem lehet ebből fedezni. Holott volt ilyen kormányzati elképzelés – a tao 2 kifejezetten erre szolgált volna –, ám az Európai Unió kizárólag az eddig bevett gyakorlat folytatását engedélyezte. Így a fenntarthatóságot alapvetően segítené a Magyar Labdarúgó-szövetség által megálmodott nézőszám-emelkedés, ám ebből finoman szólva sem lett semmi. Egyes sportközgazdászok úgy vélik, ebben a helyzetben megközelítőleg 110 év múlva térülnek meg ezek a beruházások.”

Adóból épülnek, de miből élnek a stadionok?

Most már egészen biztosan kijelenthető, hogy 2020-ra a stadionok országa leszünk, ugyanis addig a kormány döntései alapján a jelen állapot szerint mintegy 32 helyszínen minimum 342 milliárd forintból - ebből a közbeszerzési pályázatokban megjelentek szerint nagyjából 250 milliárd a közpénz, vagyis a társasági adóból (tao) lecsípett rész - épülnek fel vagy újulnak meg a profi csapatok sportlétesítményei.

Nyuszi

Eltűnhet a Playboy.

Egy korszak ikonikus magazinja volt a Playboy, amely amellett, hogy úgy mutatta meg a nőket, ahogy korábban más nem, de a nyomtatott sajtó hanyatlása most a végét is jelentheti – állítja az Origo.hu.

„Playboy márkanevet bárki vásárolhat magának, aki elég sok pénzt fizet érte. Így fordulhat elő, hogy a nyuszis logóval lehet találkozni étterem, night club, parfüm vagy egy napszemüveg oldalán is. Érdekesség, hogy a márka legnagyobb piaca Kína, ahol a magazin nem is kapható.”

Annyi a Playboy magazinnak?

Egy korszak ikonikus magazinja volt a Playboy, amely amellett, hogy úgy mutatta meg a nőket, ahogy korábban más nem, minőségi tartalmat is gyártott. Azonban az online világ egyik legnagyobb vesztese a nyomtatott sajtó, így a Playboy is. Most a nyuszis márka vezetői azon gondolkodnak, hogy a magazint nem éri meg tovább kiadni.

Playboy

Szerelmes új esztendő.

A Lokál Online arról ír, Jennifer Garner színésznő a pletykák szerint egy jóképű playboyjal töltötte a szilvesztert, akivel már hetek óta találkozgat.

„Jen korában azt nyilatkozta: nincs még felkészülve egy új kapcsolatra az Oscar-díjas Ben Afflecktől történt válása után, inkább a családjának és a karrierjének szentelné minden idejét. Garner nem erősítette meg a pletykát, de a közeli barátok szerint már csak idő kérdése, hogy nyilvánosan is vállalja új szerelmét. Mindeközben Affleck továbbra is a következő esküvőjét tervezi producer szerelmével, Lindsay Shookusszal, terveik szerint már az idén megtartják a lagzit.”

Szerelmet hozott 2018 Jennifer Garnernek | Lokál

Újra rátalált a szerelem Jennifer Garnerre. A pletykák szerint a színésznő egy jóképű playboyjal töltötte a szilvesztert, akivel már hetek óta találkozgat. Jen korában azt nyilatkozta: nincs még felkészülve egy új kapcsolatra az Oscar-díjas Ben Afflecktől történt válása után, inkább a családjának és a karrierjének szentelné minden idejét.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46718/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?