Blogolj!

Blogstar kávéház

Habzsolás

Olaj a tűzre.

Jean-Claude Juncker és pajtásai a kvótaperrel adnak muníciót kormánypártunk üzemszerűen pörgő kampányához, ebből az ügyből „Orbán Viktor és üzletfelei” kizárólag jól jöhetnek ki – állítja a Magyar Nemzet Online.

„Egyre jobban, minden korábbinál világosabban látszik: miközben a mindenevő Fidesz az összes populisztikus témát és nettó demagógiára fogékony szavazót felhabzsolta az elmúlt években – válogatás, továbbá elvi-eszmei preferenciák nélkül rabolva el őket balról-jobbról, harcos magabiztossággal portyázva a széleken is –, aközben polgári-konzervatív kultúrpártként konkrétan megszűnt létezni. Az lett, aminek látszik.”

A mindenevő Fidesz

Szögezzük le elöljáróban sokadszorra is, hogy a kötelező európai uniós menekültkvóta fenntarthatatlan és működtethetetlen marhaság, eljárt felette az idő már azelőtt, hogy érdemben kiteljesedhetett volna, így a továbbiakban elkerülhetjük, hogy bővebben foglalkozzunk a tartalmával. Fontosabb, hogy a vele kapcsolatos hosszan tartó csatározásnak - az egyik oldalról „Brüsszel", a másikról bizonyos visegrádi országok között - mi minden lehet a tétje és a következménye uniós és belpolitikailag.

Fölülírás

Elsüllyedtek a progresszívok.

Bodnár Zoltán, a Magyar Progresszív Mozgalom egyik alapítója kibökte, hogy a Botka-buktató Tarjányi-egység megszűnt létezni, hiszen a baloldali pártok már „teszik a dolgukat” – írja a 24.hu.

„– Mennyit élt, egy hónapot? Amit Tarjányi Péter, Lattmann Tamás és ön hozott létre, annak kész, vége? – A pártok gyakorlata és a történelem fölülírta azt a történetet.”

Gyors véget ért Tarjányi Péter mozgalma

A Magyar Progresszív Mozgalom feladata egy közös ellenzéki kormányfőjelölt találása lett volna. A történelem felülírta ezt.

Készültség

Iskolákban indul a terror.

Egyre többször támadnak gyerekekre a terroristák Európában és világszerte, ezzel együtt kell élni – mondja a Hirado.hu-nak Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő.

„A szakértő szerint ezért indokolt, hogy Magyarországon is felkészüljenek az iskolák egy esetleges támadásra, akkor is, ha hazánk biztonságos országnak számít és a terrorkockázat alacsony.”

Spöttle szerint a magyar iskoláknak is fel kellene készülniük a terrorveszélyre

Indokolt már az iskolákban felkészülni az esetleges terrortámadásokra - erről beszélt Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1-nek. Így a tanárok, a szülők és a gyerekek is nagyobb biztonságban érezhetik magukat. Az utóbbi években számtalan példa volt arra, hogy gyerekekre támadtak a terroristák.

Kecskegida

Melyik migráns a jó migráns?

Az EU ismét beismerte, hogy képtelen önállóan megoldani a migrációs válságot, képtelen gátat vetni a bevándorlók özönének, sőt már azt is képtelen önállóan megállapítani, ki jöhet be a kontinensre – elemez a Magyar Idők Online.

„Hogy leplezze tehetetlenségét, most a külső, egyértelműen migrációpárti IOM szervezetre bízza azok kiválogatását, akik utána majd szabadon mozoghatnak a schengeni határok között, például Magyarországon is. Nem véletlen, ha a hír hallatán felsejlik Grimm meséiből a farkas és a hét kecskegida. Az EU, a szülő nélküli hét kecskegidához hasonlóan, a krétával(?) megkent torkú migrációpárti médiumok nyomására, résre nyitotta ajtaját a lisztbe mártott lábú farkas és 10 000 kegyeltje előtt.”

Migrációs szervezet küld Európába tízezres tömeget | Magyar Idők

A felületes olvasó számára örömhírről tudósított december utolsó napjaiban migrációs ügyben az olasz belügyminiszter a la Repubblica című olasz lapban. Marco Minniti győzelmi himnuszként adta elő, hogy 2018-ban humanitárius folyosón tízezer migráns érkezik Európába. A hír árnyoldala, hogy erről nem európai szervezet dönt. Minitti nyilatkozata szerint a Nemzetközi Migrációs Szervezetre (IOM) jogosult arra, hogy meghatározza ...

Titok

A Szent Grál isteni fénye.

Az ősi alkímia tudománya is segített abban a világhírű pécsi keramikusművész, nagyiparos Zsolnay Vilmosnak, hogy különleges fényhatásokat létrehozó anyagot alkosson a 19-20. század fordulóján – derül ki az Origo.hu cikkéből.

„A páratlan fényjáték Zsolnay Vilmos koporsóján és a kápolnában is tetten érhető. Mondják, hogy a téli napfordulókor, amikor a Nap a zeniten áll, a beeső fény feltárja az eozin titkát. Csak résen kell lenni, és talán mi magunk is a titok tudói lehetünk.”

Isteni fény vezet a pécsi Szent Grálhoz

Különleges fényjáték látszik minden év decemberében a pécsi Zsolnay-mauzóleumban, amely képletesen elvezeti a látogatót a szellem világosságához és a Szent Grálhoz, aki eközben szimbólumok és titkos jelek sokasága után kutathat. Az ősi alkímia tudománya is segített abban a világhírű pécsi keramikusművész, nagyiparos Zsolnay Vilmosnak, hogy különleges fényhatásokat létrehozó anyagot alkosson a 19-20.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46763/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?