Blogolj!

Kézigránát robbanhatott a stockholmi metróban

Legalább ketten megsérültek, a robbanást valószínűleg kézigránát okozta. Egy 60 éves férfit és egy 45 éves nőt szállítottak kórházba a Varby Gard metrómegállóból, miután a férfifelvett valamit a földről a metrómegállónál és az felrobbant a kezében- írja a The Independent az Aftonbladet-re hivatkozva. A férfi sérülései súlyosak, a metrómegállót lezárták.

Egy kézigránát robbanhatott fel

Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta,a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az erről szóló információkat. A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46884/pics/lead_800x600.jpg
robbanás,Svédország

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Robbanás volt New Yorkban

2017.12.11. 14:15
Terrorcselekménynek minősítették azt a támadást, amely helyi idő szerint ma reggel 7.45 körül történt New Yorkban, Manhattenben, a 42. és a 8. utca sarkán a Port Authority buszállomásnál. Az elkövető állítólag bangladesi.

Robbanás történt a székesfehérvári polgármesteri hivatalnál

2017.12.01. 10:50
Föld alatti vezetékben keletkezett elektromos robbanás péntek délelőtt a székesfehérvári polgármesteri hivatalnál. Kisebb tűz keletkezett, de nem sérült meg senki.

Elege lett a svéd rendőrségnek az illegális bevándorlókból

2017.07.13. 21:50
Egyre keményebben lép fel a svéd rendőrség az illegálisan dolgozó, bűnöző életmódra váltó, visszautasított menedékkérők köreiben, miután az országban …

Robbanás Manchesterben – 22 halott

2017.05.23. 06:05
22-re emelkedett a halálos áldozatok száma, és még ötvenkilenc sérültje van a Manchester Arena rendezvényközpontban előző éjjel történt robbantásos merényletnek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?