Blogolj!

Bárándy Péter és a Soros-szervezetek védik Ahmed H-t

Ahmed H. tízéves fegyházbüntetését hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla és az első fokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot. Mint Ismert, Ahmed H. vezényelte a kerítés elleni támadást Röszkén 2015-ben.  Az elítélt egyébként egy iszlám fundamentalista szervezet tagja, előállításakor hét darab útlevelet találtak nála.       

Németh Szilárd hétfői sajtótájékoztatóján a Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött.

A Szegedi Törvényszéken zajlik a megismételt elsőfokú tárgyalás Ahmed H. ügyében. A férfi ellen tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per. A férfit a törvényszék 2016 novemberében bűnösnek találta, és tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta. Ezt a döntést azonban – mint írtuk – a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte és az elsőfokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, uniós jogi eszközöket is bevetnek Ahmed H. ügyében. A Magyarországot elítélő határozat egyik pontja Ahmed H.-val és a magyar igazságszolgáltatással foglalkozik. A Fidesz alelnöke hazugságnak nevezte a dokumentumot és aláhúzta, minden a perrendtartás szerint, a törvényesség keretei között zajlik.

Mint kiderült, Ahmed H-nak komoly védőügyvédje van, Bárándy Péter – az MSZP volt igazságügyminisztere – elvállata, hogy védi. A fideszes politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy Bárándy Péter tagja annak a V18-as csoportnak is, mely azon dolgozik, hogy az ellenzék átvegye a hatalmat, és abban érdekeltek, hogy az Orbán-kormány helyett olyan kormány legyen, mely bevándorlóországgá tenné Magyarországot, teljesítve a Soros-tervet.

A képviselő arról is beszélt, hogy a Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak Ahmed H. mögött, mint például az Amnesty International, a Migszol, vagy Schilling Árpád, Juhász Péter és Gulyás Márton.

A Fidesz alelnöke arról is beszélt, hogy az uniós baloldali, liberális, zöld és kommunista képviselők olyan internetes bejegyzéseket tettek közzé, amelyekben szintén támogatásukról biztosították Ahmed H-t.

Kiemelte, Ahmed H. ügye komoly biztonsági kérdést is felvet. Hogyan lehetséges, hogy vannak olyan politikusok, akiknek az az érdekük, hogy folyamatos terrorfenyegetettség legyen Európában? – tette fel a kérdést.

Brüsszel és a magyar ellenzék abban érdekelt, hogy a Soros-terv teljesüljön, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.

A Fidesz alelnöke arra kérte a kormányt, hogy hozza meg a Soros-terv megakadályozásához szükséges döntéseket.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46939/pics/lead_800x600.jpg
Ahmed H.,Németh Szilárd,Röszke,Szegedi Ítélőtábla

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mária 2018-01-08 15:46:33
Rettenetes, ami itt történik. Nem értem, hogy lehet tagadni a tett elkövetését, hiszen több videó felvétel igazolja. Valamennyien láttuk. Ez a bíróság előtt nem bizonyíték?
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Milyen húsvéti határforgalom várható a déli végeken?

2018.03.28. 10:40
Húsvétkor rengeteg magyar indul Szerbiába és Romániába rokonlátogatásra, és érkeznek Nyugat-Európából a Balkánra hazatérő vendégmunkások is. Ezért is érdemes tájékozódni …

Elkaptak két terroristát Röszkénél!

2018.03.08. 14:25
Pontosabban „a megalapozott gyanú: a terrorizmus finanszírozása”.

Vágyfokozó gyógyszerekkel bukott meg a szerb „patikus”

2018.02.16. 12:45
Őrizetbe vettek a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy szerb férfit, akinek az autójában csaknem 100 doboz vágyfokozó gyógyszert találtak elrejtve.

Lebukott a macedón „arany ember” Röszkénél

2018.02.11. 09:45
Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök a férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen

Üdítős dobozba rejtették a kábítószert

2018.02.03. 13:05
Több mint egy kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

Röszkéig utazott a 40 kiló montenegrói narkó

2018.02.01. 11:15
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a montenegrói férfival szemben, aki tavaly szeptemberben közel 40 kiló marihuánát csempészett be Magyarországra.

Dob meg basszus helyett fű volt a hangfalakban

2018.01.31. 11:55
52 millió forintot ért a szállítmány, amit lefüleltek a vámosok.

Nemzetbiztonság: Szél Bernadett és a teljes ellenzék provokációja

2018.01.25. 18:00
Szél Bernadett annak ellenére megjelent csütörtökön a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, hogy Németh Szilárd, a testület elnökhelyettese jó …

Szomáliai, iráni és pakisztáni bújt el a szerb kamionban

2018.01.24. 15:25
Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra négy migráns Röszkénél.

Koszovóból csempészte a marihuánát a svájci nő

2018.01.23. 10:05
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a svájci állampolgárságú nővel szemben, aki 2016 novemberében közel 31 kg marihuánát próbált Magyarországra csempészni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?