Blogolj!

Bárándy Péter és a Soros-szervezetek védik Ahmed H-t

Ahmed H. tízéves fegyházbüntetését hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla és az első fokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot. Mint Ismert, Ahmed H. vezényelte a kerítés elleni támadást Röszkén 2015-ben.  Az elítélt egyébként egy iszlám fundamentalista szervezet tagja, előállításakor hét darab útlevelet találtak nála.       

Németh Szilárd hétfői sajtótájékoztatóján a Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött.

A Szegedi Törvényszéken zajlik a megismételt elsőfokú tárgyalás Ahmed H. ügyében. A férfi ellen tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt indult per. A férfit a törvényszék 2016 novemberében bűnösnek találta, és tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta. Ezt a döntést azonban – mint írtuk – a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte és az elsőfokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, uniós jogi eszközöket is bevetnek Ahmed H. ügyében. A Magyarországot elítélő határozat egyik pontja Ahmed H.-val és a magyar igazságszolgáltatással foglalkozik. A Fidesz alelnöke hazugságnak nevezte a dokumentumot és aláhúzta, minden a perrendtartás szerint, a törvényesség keretei között zajlik.

Mint kiderült, Ahmed H-nak komoly védőügyvédje van, Bárándy Péter – az MSZP volt igazságügyminisztere – elvállata, hogy védi. A fideszes politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy Bárándy Péter tagja annak a V18-as csoportnak is, mely azon dolgozik, hogy az ellenzék átvegye a hatalmat, és abban érdekeltek, hogy az Orbán-kormány helyett olyan kormány legyen, mely bevándorlóországgá tenné Magyarországot, teljesítve a Soros-tervet.

A képviselő arról is beszélt, hogy a Soros által fizetett NGO-k vagy álcivilek is felsorakoztak Ahmed H. mögött, mint például az Amnesty International, a Migszol, vagy Schilling Árpád, Juhász Péter és Gulyás Márton.

A Fidesz alelnöke arról is beszélt, hogy az uniós baloldali, liberális, zöld és kommunista képviselők olyan internetes bejegyzéseket tettek közzé, amelyekben szintén támogatásukról biztosították Ahmed H-t.

Kiemelte, Ahmed H. ügye komoly biztonsági kérdést is felvet. Hogyan lehetséges, hogy vannak olyan politikusok, akiknek az az érdekük, hogy folyamatos terrorfenyegetettség legyen Európában? – tette fel a kérdést.

Brüsszel és a magyar ellenzék abban érdekelt, hogy a Soros-terv teljesüljön, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon.

A Fidesz alelnöke arra kérte a kormányt, hogy hozza meg a Soros-terv megakadályozásához szükséges döntéseket.

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46939/pics/lead_800x600.jpg
Ahmed H.,Németh Szilárd,Röszke,Szegedi Ítélőtábla
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Mária 2018-01-08 15:46:33
Rettenetes, ami itt történik. Nem értem, hogy lehet tagadni a tett elkövetését, hiszen több videó felvétel igazolja. Valamennyien láttuk. Ez a bíróság előtt nem bizonyíték?
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17. 13:35
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős …

Németh Szilárd: a Magyar Honvédség felkészülten védi a határt

2020.03.02. 15:25
A magyar határ védelme továbbra is elsődleges feladat, és a Magyar Honvédség teljes mértékben felkészült a feladat ellátására – hangsúlyozta a Honvédelmi …

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott a Belügyminisztérium

2020.01.28. 12:40
A röszkei események után a Belügyminisztériumban összeült a Migrációs Munkacsoport koordinációs ülése, amelyen részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Szakértő: A migránsok tudják, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a határon

2020.01.28. 10:40
Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint a migránsok tisztában vannak azzal, hogy egyedül nincs esélyük átjutni a déli …

Megpróbálták áttörni a kerítést Röszkénél a migránsok - Figyelmeztető lövések adtak le

2020.01.28. 07:55
Csoportosan próbáltak meg áttörni a kerítésen illegális bevándorlók a déli határnál, Röszkénél. A …

Több órás torlódás alakult ki Röszkénél a határon

2019.12.21. 08:30
Rossz hír érkezett a határhoz tartóknak, ugyanis legalább háromórás várakozásra kell számítaniuk a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán.

A röszkei határrendészekre támadt két török férfi

2019.08.10. 13:10
Gyorsított eljárásban állítottak bíróság elé két török férfit – apát és fiát –, mert rátámadtak a jogszerűen intézkedő röszkei határrendészekre – tájékoztatta a …

Ha Szerbiába utazik, ne Röszkénél akarjon átkelni a határon

2019.08.04. 08:50
Hatalmas torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhelyen, mind a kilépő, mind a belépő oldalon négy-négy órát kell várakoznia az autósoknak.

Elúszott Czeglédy Csaba mentelmi joga, elindul az eljárás ellene

2019.08.01. 10:50
A Czeglédy Csaba vezette Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet ügyében februárban emeltek vádat költségvetési csalás és hamis magánokirat felhasználás …

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

Ezeket a cikkeket olvastad már?