Blogolj!

Blogstar kávéház

Hiszti

Harcos összefekvés.

Az ünnepek után ismét a baloldali vitáktól hangos a sajtó, ezúttal a csepeli képviselőjelölt személye miatt, de jó pár körzet kapcsán estek egymás torkának az ellenzéki összefogók – írja a Hirado.hu.

„Hisztizik az Együtt – ezt mondta Korózs Lajos hétfőn az ATV műsorában Juhász Péter pártjáról. A szocialista politikus szerint az Együtt össze-vissza politizál, a párt szerinte középkategóriás képviselői pedig már rég lekéstek az együttműködésről. Korózs Lajos úgy fogalmazott: ha azt mondanák, hogy Korózs Lajost szeretnék és nem a Bangóné Borbély Ildikó képviselőtársamat, akkor miattam hisztiznének?”

Ismét baloldali vitáktól hangos a sajtó

Az ünnepek után ismét a baloldali vitáktól hangos a sajtó - ezúttal a csepeli képviselő-jelölt személye miatt. A Demokratikus Koalíció és az Együtt azt szeretné, hogy Szabó Szabolcs induljon, aki 2014-ben nyerni tudott ebben a választókerületben, az MSZP azonban ellenjelöltet állított.

Végvonaglás

A Fidesz gyengesége.

Mintha félnének a tiszta, egyenlő feltételekkel megvívott küzdelemtől, és erőfölényükkel visszaélve azt is megpróbálnák megnehezíteni, hogy kihívóik egyáltalán a startvonalra állhassanak – fogalmaz a Magyar Nemzet Online a Jobbik ÁSZ-bírsága kapcsán.

„Alapos a gyanúm, hogy a Fidesz folyamatosan teszteli a választókat. A brutális ÁSZ-bírság meglebegtetése után jött egy kis hatásszünet; a teszt sikeres lehetett, hiszen a történet tegnap élesbe fordult, a Jobbiknak 15 napon belül fizetnie kellene. Politikai szereplőt a Kádár-rendszer végvonaglása óta nem ért ilyen támadás, eddig nem került veszélybe egy jelentős támogatottsággal bíró párt részvétele sem a választáson. Ha nem is bizakodva, de kíváncsian várom, hol lesz a következő határátlépés.”

A Fidesz aduásza

A Fidesz megint gyávának bizonyult: betiltani (még) nem meri a Jobbikot, inkább gondoskodik az ellenzéki párt ellehetetlenítéséről, röviddel a választás előtt. A piszkos munkát persze kiszervezve a volt képviselője által vezetett, az alaptörvény rendelkezései szerint független intézménynek, az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ).

Kirekesztés.

Az újliberálisok gőgös gaztettei.

Generációváltás zajlik az európai szellemi, illetve kultúrhatalmat kisajátító elit soraiban, annak minden politikai következményével együtt – állítja a Magyar Hírlap Online.

„Az 'újliberális nemzedék' azonban ugyanolyan hegemóniára törekszik Európa-szerte, mint az elődje. Ugyanúgy kirekesztő minden más ideológiával szemben, és újra elköveti a gőgösség gaztettét. A klasszikus családmodell-ellenességben és a nemzetek szuverenitása ellen még nagyobb elánnal lép fel, és minden valóságban tapasztalható katasztrofális előjel ellenére erőlteti a multikulturális társadalmi modellt. Továbbá támogatja a szélsőséges feminizmust, és feltűnően a meleg jogok mellé áll minden más közösségi joggal szemben.”

Az újliberális hegemónia

Macron blokkoltatna bizonyos weboldalakat választások idején a „demokrácia védelmében" Generációváltás zajlik az európai szellemi, illetve kultúrhatalmat kisajátító elit soraiban. Mindez a szemünk láttára - annak minden politikai következményével együtt. A külcsín látványosan, a belbecs kevésbé, de a hegemónia és a gőg egyáltalán nem változik.

Fekély

Rühesség az Szent Margit Kórházban.

A 444.hu az RTL Klub Híradójára hivatkozva jelenti, október óta küzdenek a fertőzéssel, bennfekvő betegek, hozzátartozók, dolgozók is elkapták.

„A rüh egy atkafertőzés, erős viszketéssel és bőrpírral jár, emberről emberre terjed. Csökkent immunrendszerű betegeknél fekélyeket is okozhat. A Híradónak több beteg is megerősítette, hogy volt, aki rühes lett az osztályon, a kórház keddre ígért választ arra vonatkozóan, hányan fertőződtek meg.”

Rühesek lettek a betegek és az ápolók a Margit kórházban - 444

Az RTL Klub Híradója úgy értesült, hogy rüheséggel küzdenek a Szent Margit Kórház ápolási osztályán. Az egyik dolgozó inkognitóban azt mondta, október óta küzdenek a fertőzéssel, bennfekvő betegek, hozzátartozók, dolgozók is elkapták. A rüh egy atkafertőzés, erős viszketéssel és bőrpírral jár, emberről emberre terjed. Csökkent immunrendszerű betegeknél fekélyeket is okozhat.

Mezsgye

Két kapcsolat keresztmetszetében.

Pásztor Anna énekesnő DNS-tesztet csináltatott, hogy kiderüljön, ki az igazi édesapja, így zárta ki Bereményi Géza író-filmrendezőt – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Amikor megfogant az én kisfiam, én azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom. Az unokáimnak se legyen kétsége, hogy ki volt az apám – magyarázta az énekeső, aki érzett egyfajta megkönnyebbülést is, hogy nem Bereményi az édesapja, mert így nem az árnyékában kell felnőnie.”

Pásztor Anna DNS-tesztből tudta meg, ki az apja | Lokál

„Anyukám két kapcsolatának a keresztmetszetében, annak a mezsgyéjén születtem. Amikor megfogant az én kisfiam, én azt mondtam, hogy ezt azonnal tisztázom. Az unokáimnak se legyen kétsége, hogy ki volt az apám" - magyarázta az énekeső, aki érzett egyfajta megkönnyebbülést is, hogy nem Bereményi az édesapja, mert így nem az árnyékában kell felnőnie.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/46968/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?