Blogolj!

Blogstar kávéház

Fejezet

Összeült az MSZP és az Együtt.

A Népszava Online szerint a csepeli baloldali balhé nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végre tárgyalóasztalhoz ült Molnár Gyula és Juhász Péter.

„Budai Bernadett lapunknak korábban azt nyilatkozta, hogy nem mondtak le a csepeli jelölés jogáról, azt azonban elismerte, hogy Kész Zoltán független veszprémi képviselő más elbírálás alá esik majd. – Kész Zoltán külön fejezet, mert ő elhozta a kétharmadot a Fidesztől. Nincs még végleges döntés erről, de van arra hajlandóság, hogy ugyanúgy függetlenként induljon az ellenzéki pártok támogatásával, mint korábban – mondta.”

Tárgyalt Juhász Péter és Molnár Gyula

Egy nappal azután, hogy az MSZP elnöksége rábólintott Bangóné Borbély Ildikó csepeli egyéni választókörzetben való indulására, tárgyalóasztalhoz ült Molnár Gyula, az MSZP és Juhász Péter, az Együtt elnöke. A tárgyaláson lapunk információi szerint konkrétumokról még nem esett szó, abban azonban megállapodtak, hogy hamarosan ismét leülnek egyeztetni, de akkor már várhatóan Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke is jelen lesz.

Tartóoszlop

Karácsony szánalmas szövege.

A Magyar Idők Online nevetségesnek tartja, hogy az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje olyat állít, a fideszesek könyörögnek neki, ne legyen kétharmaduk.

„Vagy minden demokratikusnak gúnyolt ballib sunyiságnak, félrebeszélésnek, amelynek egyik tartóoszlopa maga Karácsony Gergely? …mert akkor valóban sok mindennek vége lehet egy esetleges kétharmados Fidesz-győzelem esetén!”

Szánalmas Karácsony | Magyar Idők

Valóban nem tud jobbat kitalálni egy miniszterelnök-jelölt annál, mint hogy fideszesek könyörögnek neki, hogy ne legyen kétharmad? Igen, tudjuk hogy a Spinoza-házban kevesen vannak, de nehezen hihető, hogy ezt az információt még ott is elhitte volna bárki. Érthető, hogy egy ideje már nem a Fidesz sima győzelmével való rettenetes fenyegetés az opció, hanem az újabb ...

Hisztéria

Iskolai militarizálás.

A Magyar Nemzet Online úgy véli, a kormányzati gyűlöletkampányt legújabb célpontjai a gyermekek azzal, hogy terrorellenes intézkedési tervet kérnek az óvodáktól, iskoláktól.

„Éppen elég úton-útfélen látni a gyűlöletre szító felhívásokat, a több tízmilliárdért készíttetett óriásplakátokat. A gyermekeinket ne adjuk már oda, hogy velük is kampányolhasson Orbán Viktor és kormánya! Ez nemcsak jogilag, hanem erkölcsileg is aggályos, és teljesen felesleges félelmet és hisztériát kelthet ott, ahol a legdrágább kincseinket, a gyermekeinket készítik fel a nagybetűs életre. Hiszen ki lenne nyugodt napjának bármelyik pillanatában, ha azt hallja, már az óvodásaink sincsenek biztonságban?”

HITeles hisztériakeltés

A gyűlöletkampányt, úgy tűnik, immár végleg megpróbálják mindenhova eljuttatni a kormánytagok, ráadásul legújabb célpontjukká a gyermekeink váltak. Vélhetően sokan kapták fel a fejüket akkor, amikor híre ment annak, hogy december végén, a karácsonyi ünnepeket követően terrorellenes intézkedési tervet kér a kormány - jobban mondva az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) - az óvodáktól és az iskoláktól.

Hódítás

Tetőfokára hágott az űrverseny.

Kína versenybe szállt az USA-val: rovarokkal és növényekkel egyfajta helyi ökoszisztémát alakítana ki, ráadásul a Hold „sötét” oldalán – így az Origo.hu.

„A Csang'o 4 után is folytatódni fog a Hold meghódítása, már tervezik a Csang'o 5-ös szonda felbocsátását is. A végcél persze egy emberes küldetés lenne a távol-keleti ország számára. Az ember vezette holdmissziókhoz szükséges technológia azonban jóval bonyolultabb annál, amit a jelenlegi küldetésekhez használnak. Egy ilyen volumenű misszióhoz Kínának nagyobb kapacitású rakétákra, a Hold felszínén való landolásra és visszatérésre képes ember vezette űrhajóra, továbbá a Föld és a Hold közötti közlekedésre képes űrjárműre van szüksége. A szakértők véleménye szerint viszont a szükséges technika akár 15 éven belül is rendelkezésre állhat.”

Mit keresnek növények és rovarok a Hold sötét oldalán?

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az űrverseny a tetőfokára hágott. Nemcsak Donald Trump tűzte ki célul, hogy ismét embert küld a Holdra, más országok és magánvállalatok is szeretnék a maguk eszközeivel meghódítani Földünk égi kísérőjét. Természetesen a versenytársak között van Kína is.

Felismerés

Balázs kikészült.

Komolyan megviselte első gyermekének születése a rádiós műsorvezetőt, akinek a lelkében a Lokál Online szerint óriási harcok dúltak.

„Hogy ezt az egészet képes vagyok anélkül megcsinálni, hogy megölném magam. Ez egy nagyon, tényleg nagyon fontos felismerés volt. Többször álltam úgy a gyerekkel éjszaka, hogy ordított. Nagyon sokat sírt az első két évben, mert szegénykémnek mindenféle baja volt. De amikor már két órája sír, tényleg azon gondolkozol, hogy ha most elmenne egy kamion a házad előtt, olyan szívesen ugranál ki úgy, hogy üssön el és halj meg, persze azért ne fájjon. A gyereket előtte nyilván leteszed, hogy neki ne legyen baja…”

Kikészítette első gyermekének születése Balázst | Lokál

Az egy nagyon nagy törés volt, közben pedig a világ legszebb dolga. Csak nagyon nagy harc önmagaddal meg az egóddal. Ez az első gyerek születésére vonatkozik. A másodikat már flottul kezeli az ember. Az sem igaz, hogy törés, csak baromi nagy meló. Érkezik valaki az életedbe, aki fontosabb önmagadnál.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47020/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Blogstar kávéház

2018.06.15. 04:30
Orbán kasszakulcsa, kicsontozott tudományosság, ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló többnejűség és Kapocs Zsóka tündéri lábacskái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.14. 05:05
A civilizáció összeomlása, muszlim robbanás, ellenzéki padlózás, a hornizmus büszkesége és Antal Timi tortakölteménye csütörtök online lapszemlénkben.

Lángol egy raktárépület Angyalföldön

2018.06.13. 10:20
Egy háromezer négyzetméteres raktárépület gyulladt ki a XIII. kerületben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?