Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Bizonytalanság

Tovább taktikáznak.

Úgy tűnik, az MSZP-vel és a Párbeszéddel közösen indul a Liberális párt a választáson, de nem tudni, hogy hárompárti lista lesz-e, aminek 15 százalékot kell teljesítenie, vagy csak kétpárti, néhány liberális beugróval – írja a Hirado.hu.

„Közben úgy tűnik, még az MSZP-Párbeszéd és immár a Liberálisok közös miniszterelnök-jelöltje is bizonytalan. Karácsony Gergely hétfőn az újságíróknak már arról beszélt, tulajdonképpen nem is ragaszkodik a közös listához, és most már bármilyen együttműködésnek örülne. Ráadásul ezúttal is azt mondta, ha kell, végigcsinálja a kampányt, de ha lenne más jelölt, akkor visszalépne.”

Folytatódott a mozgás és a politikai taktikázás a baloldalon

Kiderült, hogy az MSZP-vel és a Párbeszéddel közösen indul a Liberális párt a választáson. Már az elmúlt napokban is lehetett ilyen híreket hallani, de mától hivatalos az információ. Arról nincs hír, hogy ez három párti lista lesz-e, aminek 15 százalékot kell teljesítenie, vagy csak kétpárti, néhány liberális beugróval.

Tagadás

A településvezetők üzenete.

A Magyar Hírlap Online Papp László debreceni polgármesterrel beszélget annak kapcsán, hogy a polgármesterek a kormány politikáját támogató nyilatkozatot tettek az illegális bevándorlás ügyében.

„Az ellenzék és baloldali sajtó eddig mindent tagadott, ami a bevándorláshoz vagy a Soros-tervhez kapcsolódott, érdekes módon a kormány minden állítása beigazolódott. Sokáig azon vitatkoztunk, létezik-e egyáltalán kötelező betelepítési kvóta, mára kiderült, felső korlát nélkül akarják bevezetni ezt Európában.”

„Nem lehet szembemenni a lakosság álláspontjával"

Debrecenben senkit nem kell meggyőzni arról, hogy az illegális migráció árt a városnak, nem akarjuk újranyitni a menekülttábort, márpedig Soros terve épp erről szól - nyilatkozta lapunknak a város polgármestere, Papp László.

Elrettentés

A hidrogénbomba magyar atyja.

Száztíz éve született Teller Ede, aki a második világháború idején részt vett az amerikai nukleáris fegyvert előállító Manhattan-programban, és meghatározó szerepet játszott az első amerikai hidrogénbomba kifejlesztésében – emlékezik az Origo.hu.

„Teller Ede azok közé az atombomba kifejlesztésén is dolgozó tudósok közé tartozott, akik támogatták a nukleáris fegyver megalkotását az elrettentés miatt, de ellenezték a bevetését.”

Száztíz éve született a hidrogénbomba atyja, Teller Ede

Teller Ede a huszadik század első felének legendás fizikusgenerációjához tartozott. A magyar származású professzor a kvantumfizika olyan nagy alakjainak volt kutatótársa és kollégája többek között, mint Werner Heisenberg, Niels Bohr, vagy Enrico Fermi, de személyes ismeretség fűzte Albert Einsteinhez is.

Csillaghullás

Boszorkányüldözés lett a harcból.

Lehet, hogy túllőttek a célon – a #MeToo kampányhoz több ezer nő csatlakozott, de az utóbbi hetekben olyan hírességek is felszólaltak, akik szerint az internet és a gyűlölet túlzottan elszabadult – boncolgatja a 24.hu.

„A #MeToo egy hibás jogi rendszer tünete. Túl sokszor szembesülnek a nők, és a szexuális abúzus áldozatai azzal, hogy nem kapnak segítséget a különböző intézményektől. Szóval új eszközhöz nyúlnak: az internethez. Csillagok hullanak az égről. Ez hatásos, és jókora ébresztő számunkra, de mi jön legközelebb?”

Boszorkányüldözés vagy harc a szexuális zaklatások ellen

2017 októberében még ott tartottunk, hogy egy olyan híres hollywoodi producerről derült ki, hogy szexuális ragadozó, aki évtizedek óta használta ki a hatalmát, ráadásul rengeteg szakmabeli ismerte a szokásait. Harvey Weinstein belebukott a botrányba, nem volt mit magyarázni azon, hogy rövid időn belül már több mint nyolcvan nő jelentkezett, hogy velük is erőszakoskodott Weinstein.

Rés

Királyi vesszőfutás.

A tavalyi tarolás után gödörben a Real Madrid labdarúgócsapata, a Magyar Nemzet Online azt vizsgálja, milyen okok állhatnak a visszaesés mögött.

„Zidane edzői pályája elején jár, így bőven van még mit tanulnia. Ahogy egyébként minden szakembernek, hiszen a labdarúgás egy folyamatosan önmagára reflektáló sportág. Ahogy a Chelsea háromvédős rendszerét több csapat is átemelte saját repertoárjába a Premier League aktuális szezonjában, úgy találja meg egyre több spanyol együttes a réseket a Real Madridon.”

A Real Madrid ott tart, ahol a part szakad

A 2016-2017-es labdarúgószezon a Real Maridé volt. Amit csak lehetett megnyert Zinédine Zidane csapata, amely jelenleg igen mélyen van: közelebb áll ugyanis a kiesőzónához, mint az éllovas Barcelonához. Megkíséreljük kideríteni, milyen okok állnak a visszaesés mögött. A Real Madrid jelenleg közelebb áll a kiesőzónához (16 pont), mint a spanyol első osztály élén álló (19 pont) Barcelonához.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47261/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?