Blogolj!

Ismét nekirongyolt a „Soros-hálózatnak” a Fidesz

A kormánypárt választmánya döntött a Fidesz–KDNP 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is.

Politikai határozatot fogadott el a „Soros-terv” elutasításáról a Fidesz országos választmánya keddi ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is (a listát hétfői cikkünkben már olvashatták, de itt is elérhető).

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után tartott budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák. Aggodalommal látják ugyanis, hogy a „Soros-hálózat óriási befolyása révén” Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a betelepítési kvótát, ami veszélyezteti Magyarország szuverenitását. Egyúttal felhívták a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a „Soros-terv” végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a „Soros-hálózat” bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését. Erre azért van szükség, mert a „Soros-hálózat egy ellentámadást indított Magyarország ellen”, „el akarja mozdítani a magyar kormányt az útból”.

Elutasítják továbbá – folytatta – a „Soros-hálózat” beavatkozási szándékát a magyar választási kampányba, aminek „az a célja, hogy a Fidesz-KDNP helyett egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra”.

A Fidesz–KDNP 106 egyéni képviselőjelöltjéről szólva a politikus hangsúlyozta: készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot. Országos listájuk később készül el.

„Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (...) Magyarországot” –

fogalmazott a kommunikációs igazgató.

3
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47277/pics/lead_800x600.png
betelepítés,bevándorlás,Brüsszel,EU,Fidesz,Hidvéghi Balázs,kvóta,migráció,migránsok,Soros György,Soros-terv,választás,választás 2018
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Lajos 2018-02-05 12:21:00
Tanulmányozzátok: "Kapu" füzetek, 1997.április. hó 1. szám. " SOROS A GÓLEM IGAZ TÖRTÉNETE:"
Minden úgy történik amit ott 20 évvel ezelőtt nyilvánosságra hoztak. Nevetséges módon ma még
közéleti emberek azon vitatkoznak/?/ van-e egyáltalán "soros terv". Félrevezetés/ tájékozatlanság?!
Válaszolok
Ernest 2018-01-20 04:57:14
Te idióta Pintér M. Lajos! Mi az hogy "nekirongyolt" a Szaros hálózatnak!? Ilyen szó nincs a magyarban! Ha hülye vagy, és csak ennyire telik tőled, inkább kussolj!
Válaszolok
baviki69 2018-01-16 21:06:11
Igazuk is van! Támadják az oroszokat a befolyásolási szándék miatt (ha van, ha nincs), a Soros tevékenységét meg tagadják! Pedig minden az általa elmondott tervezet szerint történt eu-ban (eddig), aminek a Fidesz-kormány a legnagyobb akadálya! Ezért ezt az akadályt akarja eltávolítani! Elsősorban! Ehhez kellenek az alapítványai!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Rákay Philip: Ez a Soros nevű gazember mer beszélni pénzlopásról?

2020.11.22. 07:30
A nagy világmegváltó öregúr, az igazi „filantróp”, a mesteri bábjátékos, azaz Soros György ismét nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Magyarországba és ne …

Rákay Philip: Soros elképesztő hazugságokat állít Magyarországról!

2020.11.21. 20:30
Újabb tűpontos videóval jelentkezett Rákay Philip, aki ezúttal Soros Györgyről hozott egy igen velős kis összeállítást.

Rákay Philip: hazánkat sem kíméli a globális, balos forradalomipar

2020.11.19. 20:55
Globális politikai érdekek alapján akarják destabilizálni Magyarországot, a céljuk, hogy a baloldal mindenáron megragadja a hatalmat. Leleplező, felkavaró videó!

Gulyás Gergely: Soros Györgytől semmilyen kioktatást nem fogadunk el

2020.11.19. 11:20
A koronavírus-járvány elleni védekezés legfrissebb kormányzati döntéseiről és intézkedéseiről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter …

Rákay Philip: Orbán igazi hazafiként kemény választ adott a zsarolásra

2020.11.16. 21:25
Egy valamiben biztosak lehetünk: ha a hazaáruló szivárványkoalíció egy szólamban, fejhangon üvölt, akkor a magyar miniszterelnök helyesen cselekedett.

Nem kérnek a kátyúkból – Karácsony ne a budapestieken spóroljon!

2020.11.16. 15:55
Van öt helyettese, több mint negyven tanácsadója és több mint tíz Facebook-szerkesztője. Na, azokon aztán tényleg lehetne spórolni.

Orbán bejelentette: megvétózzuk a büdzsét és a helyreállítási alapot

2020.11.16. 15:00
Semmiről sincs megállapodás, ameddig nincs megállapodás mindenről. És nem kérünk a jogállamisági kritériumnak hazudott brüsszeli …

Orbán Viktor: minden életért harcolni fogunk!

2020.11.13. 07:30
A koronavírus-járvány elleni védekezés legújabb intézkedéseiről beszélt pénteki rádióinterjújában a miniszterelnök, aki azt is elmondta: ha Brüsszelben elfogadják a jogállamisággal kapcsolatos …

Gyurcsány most járványügyben cirkuszol, a Fidesz meg felvilágosította

2020.11.11. 15:00
Ha a nemzeti elkúró tovább garázdálkodhatott volna az ország élén, már alig lenne állami kórház...

A Fidesz Karácsonynak: nem engedhető meg, hogy tömve legyenek a buszok

2020.11.06. 09:55
Az M3-as metró felújítása ütemezésének összehangolására szólítja fel a balliberális főpolgármestert a Fidesz-KDNP budapesti képviselőcsoportja. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?