Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Szél Bernadett már az Alkotmányvédelmi Hivatallal is szembemegy

Szél Bernadett vagy hihetetlenül pofátlan, arrogáns nőszemély vagy rendkívül komoly hatást gyakorol rá valamiféle külső erő, s ezért mindenáron szembe megy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságával.

Mint arról beszámoltunk, Szél Bernadett nem kívánatos személy a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, mert Soros György szervezeteihez fűződő előélete, kapcsolatai olyan szorosak, hogy a vele is megosztott, a Soros-terv végrehajtásának megakadályozásával kapcsolatos információk komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Egyebek mellett a Szél Bernadettel összefüggő legfrissebb értesülések, amelyeknek a hirado.hu került a birtokába is közrehathattak abban. hogy a kormány társadalmi vitára bocsátja a ’Stop Soros’ törvénycsomagot, hogy a lehető legkeményebb védekezési mechanizmust építse ki azzal a migránspolitikával szemben, amellyel Soros György meg akarja buktatni a magyar kormányt, hogy helyére egy gyenge bábkormányt ültessen, szembe menve a magyar társadalom elsöprő többségének akaratával. Szél Bernadett fittyet hány a fejleményekre és ragaszkodik ahhoz, hogy részt vegyen a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, mondván, hogy őt átesett a szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon. Az LMP pedig nem hajlandó helyette más tagot delegálni. Németh Szilárd kijelentette, hogy akkor a Fidesz bizottsági tagjai nem vesznek részt a testület ülésén.   

A hirado.hu úgy értesült, hogy Szél Bernadett a migrációs válság közepén egy külsős szakértő-munkatársat jelölt a nemzetbiztonsági bizottságba, akinek az átvilágítása során problémák merültek fel a múltjában: a Szél jelölte szakértő 1986-ban Kabulban, azaz Afganisztánban született afgán fiatal, aki korábban a MigSzol alkalmazottja, az egyik leginkább bevándorláspárti Soros-szervezet munkatársa volt.

Az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent, az alkalmazását ezért elutasította. Információink szerint Szél Bernadett a döntés ellen fellebbezést nyújtott be a belügyminiszterhez, aki azonban elutasította azt és helyben hagyta az AH döntését.

Ismeretes, a MigSzol, azaz Migráns Szolidaritás az a szervezet, amely 2016. december 3-án tüntetést szervezett a terrorizmussal vádolt Ahmed H. mellett. A tüntetésen azt skandálták, „Szabadságot Ahmednek!”, és „Ma Ahmed, holnap te”. 2015. május 19-én a MigSzol nemzeti konzultációs kérdőívekből készült hajókat úsztatott a Dunán, így tiltakoztak a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció ellen.

Ugyanez a szervezet az, amely a 2015-ös Keleti pályaudvari káoszban arra biztatott mindenkit, adakozzon a migránsok ellátására, élelmezésére és továbbutaztatására. Mint azóta ismertté vált,

A MigSzol aktivistái azóta is jelen vannak a terrorizmussal vádolt Ahmed H. szegedi bírósági tárgyalásain. Honlapjaikon továbbra is tudósítanak Ahmed H. ügyéről, a magyar hatóságokkal szemben mentegetik Ahmed H-t, és a kimondott céljuk az, hogy bocsássák szabadon a röszkei határzárnál 2015-ben kipattant zavargás főkolomposának tartott Ahmed H-t.

A Free The Röszke 11, azaz a Szabadságot a röszkei 11-nek weblap olyan társoldalakat szerepeltet a linktárban, amelyek az utóbbi időkben a migráció megszervezéséről híresültek el. A linkelt weboldalak között van a migránsokat információkkal, térképekkel ellátó Moving Europe mellett a No Border Serbia portál, és a No Border Timiosara Facebook-oldal. Ez utóbbi három oldalon is kiemelt figyelmet cikkeket szentelnek Ahmed H. ügyének. A Moving Europe, a No Border Serbia, és a No Border Timiosara oldalak pedig egyértelműen szembenállnak a magyar kormányzat migrációs politikájával, és annak megváltoztatása érdekében, a kerítés lebontása érdekében lépnek fel.

Innen érthetővé válik, miért mondta Németh Szilárd, hogy nem látják szívesen Szél Bernadettet a bizottsági munka során.

Mint az köztudott, a nemzetbiztonsági bizottság elé gyakran kerülnek minősített adatok is, melyeket csak olyanok ismerhetnek meg, akik átestek a megfelelő átvilágításon, és az alkotmányvédelem nem tárt fel kockázatokat személyükkel kapcsolatban. Mivel Szél egy olyan szakértőt jelölt korábban, akinél az AH feltárta a kockázatokat, és korábban ő maga is Soros-szervezet alkalmazásában állt, érthető a kormánypártok óvatossága.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47424/pics/lead_800x600.jpg
Alkotmányvédelmi Hivatal,Soros-terv,Stop Soros,szakértő,Szél Bernadett

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán: az ENSZ érték, de…

2018.02.02. 09:30
A kormányfő erős párhuzamot lát az ENSZ migrációról szóló szerződéstervezete és a Soros-terv között.

Fidesz: az ellenzék bénának látszik, mégis veszélyes

2018.01.30. 13:35
A nagyobbik kormánypárt bemutatta pártja legújabb plakátját, melyen Soros György és négy magyar ellenzéki politikus szerepel.

Nemzetbiztonság: Szél Bernadett és a teljes ellenzék provokációja

2018.01.25. 18:00
Szél Bernadett annak ellenére megjelent csütörtökön a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, hogy Németh Szilárd, a testület elnökhelyettese jó …

"Népességcserén dolgoznak a Soros-szervezetek"

2018.01.24. 16:00
A Fidesz-frakció szóvivője szerint a Soros-szervezetek gyakorlatilag egy népességcserén dolgoznak, azzal a céllal, hogy a migránsok felváltsák a magyar embereket. 

A kormánynak listája van az illegális bevándorlást segítő szervezetekről

2018.01.21. 09:45
A magyar kormánynak van listája azokról a szervezetekről, akik az illegális bevándorlást propagálják, jó dologként állítják be, ráadásul …

Orbán: Magyarország továbbra sem fogad be egyetlen bevándorlót sem

2018.01.19. 16:25
A magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök …

Megszületett a Stop Soros nevű törvénycsomag

2018.01.17. 18:00
Újabb, az illegális bevándorlás elleni törvénytervezetet készített a kormány: a társadalmi vitára kerülő előterjesztés adatszolgáltatásra kötelezné az illegális migráció támogatóit, 25 …

Ismét nekirongyolt a „Soros-hálózatnak” a Fidesz

2018.01.16. 14:00
A kormánypárt választmánya döntött a Fidesz–KDNP 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is.

Kormányszóvivő: a magyarok nem akarnak bevándorlóországban élni

2018.01.10. 15:30
Kovács Zoltán azt mondta: a magyar polgárok a nemzeti konzultáció tanúsága szerint is egyhangúlag elutasítják a „Soros-tervet”.

Nyílt támadás zajlik Magyarország ellen a kötelező kvóta elutasítása miatt

2018.01.06. 13:05
A Fidesz szerint már az új év első napjaiban nyílt támadások indultak Magyarország ellen a kötelező betelepítési kvóta elutasítása …

Ezeket a cikkeket olvastad már?