Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Összeomlás.

Zavar a rendszerben.

Az Orbán-kormány beengedte a menekülteket, és nem lett vége a világnak: nincsenek no-go zónák, nemi erőszak a magyar lányok és asszonyok ellen – kekeckedik a Magyar Nemzet Online.

„Kiderült, hogy pontosan azt csinálja a magyar állam, ami ellen a szavak szintjén – milliárdos propagandakampányokkal – évek óta háborút folytat. És akkor még a letelepedési államkötvénnyel a fideszes cégeken keresztül honosítottakról nem is beszéltünk. És miért is kellett 'a menekültek biztonsága érdekében' hallgatni a tényekről? Azért, mert azok, akik most arról beszélnek, hogy 1291 menekült befogadása nem olyan nagy dolog, korábban a migrációt tették Magyarország legfőbb problémájává, a migránsokat pedig a legnagyobb ellenséggé. A narratíva összeomlott.”

A narratíva összeomlása

Látszólag ártalmatlan nyilatkozatot tett a külügyminisztérium helyettes államtitkára, Altusz Kristóf a Times of Malta napilapnak. Arról beszélt, hogy a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal tavaly 1291 esetben menedéket adott a kérelmezőknek. Ez három híján annyi, mint amennyi menedékkérelmet az EU által meghatározott kvóták alapján kellett volna elbírálnia Magyarországnak.

Komisszár

Takarító nővérek.

Több párt is kereste az Együttből való távozása óta Komáromi Zoltán háziorvost, de még nem kötelezte el magát sehol. Ha nem sikerül kormányt váltani, az egészségügy ellehetetlenül, ő pedig nyugdíjba megy – az Együttet faképnél hagyó Komáromi Zoltán háziorvossal a Zoom.hu beszélget.

„A lényeg, hogy a különböző feladatokra nem politikai komisszárok kellenek, hanem hozzáértő szakemberek. Ha nem sikerül leváltani a kormányt, akkor számomra ellehetetlenül a gyógyítás, ugyanis tarthatatlan helyzetbe sodródunk. Nemcsak a gyógyítás öröme szűnik meg. Alapvető feltételek hiányoznak ahhoz, hogy jó színvonalon, biztonságban láthassuk el a betegeket.”

Komáromi Zoltán: A nővérek harmada takarítással tartja el családját

Komáromi Zoltán: A nővérek harmada takarítással tartja el családját Több párt is kereste az Együttből való távozása óta Komáromi Zoltán háziorvost, de még nem kötelezte el magát sehol. A Zoom.hu-nak adott interjújában a szakpolitikus elmondta, ha nem sikerül kormányt váltani, az egészségügy ellehetetlenül, ő pedig nyugdíjba megy.

Szálka

Kiénekelnek a kánonból.

Nem szabad homályban maradnia a magyar múlt egyetlen fontos részletének sem, ennek szellemében végzi munkáját a négyéves VERITAS Történetkutató Intézet – Szakály Sándor főigazgató a Hirado.hu-nak adott interjúban beszél a célokról.

„Bizonyos csoportok érdekeit sértette az, hogy létrejött egy intézet, amelyik nem biztos, hogy pont ugyanabban a szellemiségben működik, mint amit más intézetek képviselnek. A szakmán belül a véleménymonopólium megtöréséről volt szó. Ez nem jelenti azt, hogy különféle kutatóintézetekkel, az Akadémiával nekünk ne lenne kapcsolatunk, vagy adott esetben ne lennénk szívélyes jó viszonyban egy-egy más nézeteket hangoztató kollégával. De vannak olyan munkatársak és vannak olyan kollégák, akiknek a VERITAS Történetkutó Intézet több mint szálka a szemükben.”

Kiénekelni a kánonból - négyéves a VERITAS Történetkutató Intézet

A VERITAS Történetkutató Intézet vezetői és munkatársai úgy vélik, hogy nem szabad homályban maradnia a magyar múlt egyetlen fontos részletének sem. Ennek az elkötelezettségnek a jegyében igyekeznek a legjobb tudásunk szerint végezni a munkájukat, a jelenben és a jövőben egyaránt. Mottójuk amit a „Haza bölcse", Deák Ferenc mondott 1848-ban: „...hazudni nem szabad".

Szorulás

Akadémia magyarok nélkül.

Már ki tud állni tisztán külföldi csapattal a magyar utánpótlás felcsúti fellegvára – mutatja be a 444.hu annak kapcsán, hogy tizenegyedik légiósát igazolta a Puskás Akadémia FC.

„Pintér mester szívesen beszél arról, hogy minél több fiatalnak kell lehetőséget adni, és elvileg az egész akadémiai rendszer és csapat erre a filozófiára épült. Ehhez képest most már lassan nem csak a fiatalok szorulnak ki a Puskásból, de a magyarok is.”

Újabb szlovént igazolt, már ki tud állni tisztán külföldi csapattal a magyar utánpótlás felcsúti fellegvára - 444

A szlovén Denis Klinar és az uruguayi Gonzalo Vega után megvan a Puskás Akadémia harmadik téli igazolása: a klub bejelentette egy másik szlovén szélsőhátvéd, a 25 éves Dejan Trajkovszki szerződtetését a holland élvonalbeli Twente csapatától. Trajkovszki Mariborban kezdte pályafutását, egy éve játszott Hollandiában.

Golyóváltás

Nagyágyúk ágyúzása.

Több mint tíz évig nem beszélt egymással Vitray Tamás és Friderikusz Sándor, a két tévés között most megindult a közeledés – írja a Lokál Online.

„Az ember eljut abba a korba, amikor már nem versenyez. Előtte azonban mindenkivel versenyez, le akarja győzni azt, akit a legjobbnak tart. Nekem is megvolt a saját 'Vitraym', ahogy Friderikusznak én. Számomra Szepesi György volt az etalon. Mindenáron meg akartam mérkőzni vele – tette hozzá Vitray.”

Vitray Friderikuszról: Voltak kölcsönös golyóváltások | Lokál

Friderikusz Sándor az egekig magasztalta Vitray Tamást új rádióműsorában. A két tévésnek sokáig rossz volt a viszonya, és több mint 10 éve nem is beszélnek egymással. Vitray a Lokálnak úgy fogalmazott, hogy bizony voltak kölcsönös „pengeváltások", de most jólesnek neki Friderikusz szavai. Szerda esténként a M3 retró csatornán újra adják Vitray Tamás műsorát, a Teleferét.

Ébredés

Balázs szenvedése.

Infúzióra akarták kötni, de végül nem volt rá szükség, és jó kezekben van Sebestyén Balázs, akit vakbélgyulladással műtöttek – jelenti az Origo.hu.

„Betoltak a műtőbe, én pedig arra gondoltam, hogy annyi dolgom van még, fel akarok ébredni. A beavatkozás egyórás volt. Azt mondták, megszenvedtek a felébresztésemnél.”

Sebestyén Balázs megszenvedte a műtétet

Infúzióra akarták kötni hétfőn, de jó kezekben van - mesélte. "Bementem a kórházba, megnézték, az orvos megnyomkodta, és mondta, hogy maradjak, mert vakbél. Elküldtek ultrahangra, ott már egyértelműen mondták, hogy az. Majd levettek vért, hogy biztosra menjenek. Aztán hazamentem, főztem vacsit a gyerekeknek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47588/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?