Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Feudalizmus

Belső migráció.

Egyre inkább a pályaelhagyás jelenti a magyar egészségügy legnagyobb problémáját, nem a kivándorlás – mutatja be a 24.hu.

„A belső migráció összetett probléma, mert egyrészt azt jelenti, hogy az állami ellátórendszerből egyre többen váltanak a magánegészségügyre, másrészt azt is jelenti, hogy az orvosok, szakdolgozók kiszállnak az egészségügyből, és teljesen más területen (például a kereskedelemben vagy az államigazgatásban) keresnek és találnak maguknak állást. A kórházszövetség elnöke szerint amíg nem változik a magyar egészségügyre jellemző feudális gyakorlat, addig az elvándorlás sem fog jelentős mértékben csökkenni.”

Magyar egészségügy: a kivándorlóknál is többen vannak a pályaelhagyók

Tizenkét kórházban minden szakorvosi szakképesítés hiányszakmának számít.

Riogatás

Milliárdosok vonzásában.

Az LMP Soroshoz és Simicskához való kötődését elemzi a Magyar Hírlap Online, kiemelve, egy jórészt Soros pénzén működő, migránsbarát szervezetnek is dolgozott korábban Szél Bernadett, aki az uniós kvótarendszert is méltatta, kifogásolva a kerítésépítést.

„Nem csoda, hogy Szél Bernadett a migrációs válság kirobbanásakor számos bevándorláspárti nyilatkozatot tett, együtt tüntetett a kerítésépítés és az egyre határozottabb, kvótaellenes kormányzati politika ellen a különböző, Sorosnak dolgozó NGO-kkal. Ha elkezdünk riogatni, ha elkezdünk arról beszélni, hogy lezárjuk a határokat, azzal semmire nem fogunk menni – mondta például 2015 januárjában a köztévében, majd később megtoldotta azzal: Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám.”

Milliárdosok vonzásában az LMP-s társelnökök

Szél Bernadett a Soros-féle szervezetekhez való kötődése, Hadházy Ákos pedig a Simicska-birodalomhoz való alig leplezett közeledése miatt kénytelen magyarázkodni. Az LMP-nél egymás után kerülnek napvilágra a kínos ügyek. Szél Bernadettnek és Hadházy Ákosnak egyre kevesebb oka van mosolyogni (Fotó: MH) Egyre többször kényszerülnek magyarázkodásra az LMP politikusai.

Kihívás

Radikális végállomás.

A gazdasági világválság lecsengése és a migrációs krízis kezelhető mértékűvé zsugorítása lassan visszaszorítja Európában a radikális jobboldali pártokat, melyek Ausztrián kívül egyetlen uniós országban sem jutottak hatalomra – elemez a Magyar Nemzet Online.

„A térnyerést viszont elősegítheti, ha a fősodorhoz tartozó baloldali pártok Európában továbbra sem térnek magukhoz. A 2010-es években ugyanis e képződmények recsegtek-ropogtak, gyakorlatilag minden jelentős választást elveszítettek, a radikális jobboldali pártok pedig meg tudtak szólítani sok egykori baloldali szavazót. A mérsékelt baloldali politikai erő nem volt képes egyértelmű választ adni olyan modern kori kihívásokra, mint a tömeges migráció vagy a multikulturalizmus.”

Határához ért a radikális jobboldal Európában

Noha több más ország mellett Franciaországban és Hollandiában is esélyesnek tartották őket, valójában Ausztrián kívül (ahol kisebbik koalíciós pártként lépnek kormányra) egyetlen európai uniós országban sem jutottak hatalomra radikális jobboldali politikai erők.

Pofátlanság

Leleményes vállalkozók.

Van-e olyan módszer, amivel még nem próbáltak cigarettát csempészni a magyar határon? – teszi fel a kérdést a 444.hu, mely a legváltozatosabb próbálkozásokat köti csokorba.

„És amilyen a magyar (illetve horvát, szerb, román, ukrán, stb.) gógyi, a lehető legkreatívabban, leghelytakarékosabban, és olykor a legpofátlanabbul próbálják meg adóelkerülés céljából a vámosok elől elrejteni az árut, mármint a cigarettát, a dohányt, a staubot, a blázt, a koporsószöget és a tüdőkarcolót.”

Van-e olyan módszer, amivel még nem próbáltak cigarettát csempészni a magyar határon? - 444

Miközben tudvalevő, hogy Magyarországon már mindent megpróbáltak ellopni, amit emberileg lehetséges, a NAV honlapját és Facebook-oldalát nézve néha az lehet az ember érzése, hogy tíz csempészakcióból kilencben cigarettát visznek át a határon. És amilyen a magyar (illetve horvát, szerb, román, ukrán, stb.)

Préda

Amerikai és nyilas haramiák.

Hetvenhárom éve, 1945. január 23-án futott ki Szálasi aranyvonata a fertőbozi vasútállomásról a Magyar Nemzeti Bank 30 tonna aranykészletével és egyéb kincsekkel – a szerelvény történetét az Origo.hu mutatja be izgalmas cikkében,

„A szerelvényre felpakolt rekvirált zsidó vagyontárgyakat a nyilasok, de a vonatot lefoglaló amerikaiak is szabad prédának tekintették. Több magas rangú tábornok vett személyes használatra 'kölcsönbe' nagy értékű festményeket, porcelánokat, ezüst étkészleteket és ékszereket. A sorállományú legénység tagjai ugyancsak szép számmal gyűjtöttek maguknak értékes szuveníreket.”

Szálasi aranyvonatát nyilasok és amerikaiak is fosztogatták

Kereken hetvenhárom éve, 1945. január 23-án hosszú szerelvény futott ki a fertőbozi vasútállomásról. Az osztrák határ felé tartó vonat a Magyar Nemzeti Bank csaknem 30 tonna aranykészletén kívül a nyilas kormány kezére került nagy összegű magyar devizatartalékot, becses közgyűjteményi értékeket, így többek között Mátyás király korvináit, továbbá a magyar zsidóktól elrekvirált értékeket vitt a Harmadik Birodalom területére, Szálasi Ferenc, a hatalmát ekkor már csak alig néhány dunántúli megyére kiterjesztő hungarista rezsim „nemzetvezetőjének" utasítására.

Kozmetika

Leesett állak.

Tóth Vera fotójától felrobbant az internet, az énekesnő bugyiban és pizsamafelsőben fotózta le magát, megmutatva, milyen a hasa a fogyás után – írja a Lokál Online.

„Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap művi, a természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszul érzik magukat, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben – olvasható a sztár bejegyzésében, aki úgy gondolja, sokan 'kozmetikázzák' a képeiket.”

Tóth Vera: Sokkal több munkám van azóta, hogy lefogytam | Lokál

Tóth Vera hétvégén megosztott fényképétől mindenkinek leesett az álla. Az énekesnő büszke arra, hogy több mint 40 kilót fogyott, és úgy érzi, minden szempontból megváltozott az élete. Vera őszintén mesélt a Lokálnak arról, milyen pozitív fejleményeket hozott számára az életmódváltás, és hogy szeretne segítséget nyújtani a hasonló helyzetben lévőknek.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47644/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?