Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Nyomás

Választási főpróba.

Az országgyűlési választások előtt bő egy hónappal rendezendő polgármester-választás Hódmezővásárhelyen sok szempontból is fokmérő lesz, a 168 Óra Online a Policy Agenda alapján mutatja be a lehetséges következményeket.

„Ha megismétlődik a 2014-es országgyűlési választás eredménye, akkor az ellenzéki pártok által támogatott jelölt győzne. Ebben az esetben láthatóan működik az az elv, hogy a kormányváltás érdekében a szavazók hajlandóak tőlük ideológiailag távol lévő jelöltet is támogatni. A pártok számára ugyanakkor nehéz helyzet állna elő, hiszen a választói nyomásra újra kellene gondolniuk a korábbi jelöltállítási stratégiákat. Azzal együtt, hogy az országgyűlési választásokra már február 19-én elkezdődik a jelöltállítás. Azaz menet közben kellene újraszabni a teljes stratégiát.”

Hódmezővásárhelyen tartják a választás főpróbáját

Egy időközi önkormányzati választásból messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Mégis az országgyűlési választások előtt bő egy hónappal rendezendő polgármester-választás Hódmezővásárhelyen sok szempontból is fokmérő lesz. A Policy Agenda ennek kapcsán azt vizsgálta meg, hogy mire érdemes odafigyelni, mik lehetnek a következményei a választásnak.

Engedmény

Gazdálkodj okosan!

A vasárnapi stop ugyan már a múlté, de egérkezett a hétfői zárva tartás a boltokba – állítja a Zoom.hu.

„Hétfőnként zárva tartják boltjaik egy részét, hogy kompenzálják a munkaerőhiányt – ezt nyilatkozta az RTL Híradónak az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke. A legnagyobb magyar üzletlánc sok boltja a 180 ezer forintra emelt garantált bérminimumot sem tudja kigazdálkodni, ezért engedményeket kérnek a kormánytól.”

Megérkezett a hétfői zárvatartás a boltokba

Megérkezett a hétfői zárvatartás a boltokba Hétfőnként zárva tartják boltjaik egy részét, hogy kompenzálják a munkaerőhiányt - ezt nyilatkozta az RTL Híradónak az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke. A legnagyobb magyar üzletlánc sok boltja a 180 ezer forintra emelt garantált bérminimumot sem tudja kigazdálkodni, ezért engedményeket kérnek a kormánytól.

Abszurd

Naiv liberalizmus.

Zavarónak minősítette, ezért eltávolíttatta a bíró egy bajorországi tárgyalóból a keresztet, miközben egy terrorizmussal vádolt muszlim férfi ügyét tárgyalta – írja az Origo.hu.

„A legabszurdabb a történetben, hogy Ahmad A. ellen egyébként terrorgyanú miatt folyt az eljárás, mivel a vád szerint tálibokkal állt kapcsolatban, egy helyi politikust pedig életveszélyesen megfenyegetett, mert áttért a keresztény hitre és vasárnap templomba járt. A Bild megjegyzi, hogy a vádirat alapján Ahmad A. egy valódi vallási fanatikus, az események fényében pedig arra lehet következtetni, hogy az eljáró bíró egy olyan naiv liberális, aki már azt sem tudja, mit csinál.”

Zavaró volt a kereszt, a német bíró leszedette

Ahmad A. ellen terrorizmus miatt indult eljárás Bajorországban, az afgán bevándorló tálibokkal szimpatizált. Hiába, az eljáró bíró szerint mivel a férfi muszlim, ezért nem lehet elítélni úgy, hogy közben a tárgyaló falán ott lóg a kereszt. Ezért aztán eltávolíttatta. A német sajtó még a hétvégén számolt be arról az esetről, amely a bajorországi Miesbach településen történt a bíróságon.

Desztináció

Külföldi kellemetlenségek.

Egyre népszerűbbek a rövidebb, 3-4 napos utazások a magyarok körében, a távoli országokba a hosszabb kirándulásokat részesítjük előnyben, biztosítás nélkül azonban pár napra sem érdemes elindulni – összegez a Hirado.hu.

„Nagyon népszerűek az olyan desztinációk, mint Dél-Kelet Ázsia – mondta Józsa Jetta, a Vista Utazási Iroda értékesítési vezetője az M1 Fillér, forint című műsorában. Hozzátette, újra hihetetlenül felkapott lett Thaiföld, a Maldív-szigetek, Mauritius és a Karib-térség is. Európán belül pedig a nagyvárosok, és az ehhez kapcsolódó programok a népszerűek – magyarázta a szakember.”

Így kerülhetjük el a kellemetlenségeket, ha külföldre utazunk

Egyre népszerűbbek a rövidebb, 3-4 napos utazások a magyarok körében. Távoli országokba a hosszabb kirándulásokat részesítik előnyben az utazók, biztosítás nélkül azonban pár napra sem érdemes elindulni. Nagyon népszerűek az olyan desztinációk, mint Dél-kelet Ázsia - mondta Józsa Jetta, a Vista Utazási Iroda értékesítési vezetője az M1 Fillér, forint című műsorában.

Elképzelés

Lángoló szerelem.

Még csak öt hónapja van együtt Király Viktor és párja, Anita, de az első perctől komolyak a terveik – olvasható a Lokál Online cikkében.

„Talán másoknak furcsa lehet, hogy ilyen gyorsan haladtunk, de nekünk az első perctől nagyon egyértelmű volt, hogy komoly terveink vannak egymással, hamarosan össze is költözünk – mesélte Anita, akinek a családja is megkedvelte Viktort. – Először kicsit meglepődtek, hogy egy hírességgel jöttem össze, de természetesen nagyon örültek. Már a tévében is nagyon szimpatikus volt nekik, élőben meg még inkább. Simán el tudom képzelni, hogy ő lesz a férjem és egyszer talán a gyerekeim apja is.”

Összeköltözik szerelmével Király Viktor | Lokál

A dal egy életérzés, egy szituáció, amelyet legtöbben már bizonyára átéltünk. Mindenki volt már szerelmes, és bizonyára csalódott is. Bevallom, az eredeti koncepció nem volt ennyire szerelmes, Anita tette azzá. Amikor megismertem, olyan érzések kerítettek hatalmukba, amelyeket nem tudtam nem beépíteni a dalba, így a régi emlékeimet vegyítettem a jelenlegi érzéseimmel - magyarázta Viktor, aki végül szerelmét a videóklipben is megmutatta.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47677/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?