Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Illegális bevándorlás: A magyar álláspont változatlan

Dunai Mónika és Gál Kinga  EP képviselő a LIBE bizottság ülésén

A legális migrációról tanácskoztak szerdán az Európai Parlamentben. Magyar részről Dunai Mónika, a Fidesz képviselője vett részt a tanácskozáson.

Dunai Mónika a Fidesz országgyűlési képviselője felszólalásában azt kérte, hogy a többi ország tartsa tiszteletben, hogy Magyarország más eszközökkel kívánja orvosolni a demográfiai gondokat és nem a migrációval szeretnék megoldani a magyar foglalkoztatási és népesedési problémát. Mint a képviselő Facebook oldalán olvasható, A dublini javaslatban szereplő ún. korrekciós elosztási mechanizmus keretében bevezetni tervezett kötelező és automatikus elosztási rendszert hazánk nem tartja járható útnak. A magyar álláspont szerint az áthelyezés és az áttelepítés bármely formája csak az önkéntességen alapulhat, és nemzeti hatáskörben tartandó. Arról csak az egyes országok állampolgárai és kormányai dönthetnek, kikkel akarnak együtt élni, meddig és milyen körülmények között.

Dunai hangsúlyozta, továbbra is elengedhetetlennek tartjuk, hogy világos különbséget tegyünk a tényleges menekültek és a gazdasági bevándorlók között, hiszen a segítségnyújtás formái és szabályai is ezek szerint kell változzon.

Az M1 beszámolója szerint a LIBE bizottságban szinte folyamatosan terítéken van a bevándorlás és a magyar migrációs politika. Legutóbb tavaly december elején tartottak meghallgatást Magyarországról. Az ülésre több, Soros Györgyhöz köthető szervezet képviselőjét is meghívták. Pardavi Márta a bevándorláspárti Magyar Helsinki Bizottság társelnöke azt hangsúlyozta, hogy a kormány folyamatosan gyengítette a jogállamiságot.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47692/pics/lead_800x600.jpg
Dunai Mónika,Gál Kinga,LIBE

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?