Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Nemzetbiztonság: Szél Bernadett és a teljes ellenzék provokációja

Szél Bernadett annak ellenére megjelent csütörtökön a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, hogy Németh Szilárd, a testület elnökhelyettese jó előre jelezte, ha eljön, akkor fideszes képviselők kivonulnak az ülésről. Ez így is történt.

Németh Szilárd közölte, az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért a Fidesz-KDNP nem járul hozzá a bizottság munkájához. Felhívta a figyelmet arra, nemzetbiztonsági kockázat, hogy az ülésen olyan emberek is jelen vannak, akik Soros György szervezeteiben vállaltak munkát. Köztük ráadásul egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője "különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél".

Az ülést követő sajtótájékoztatóján Németh Szilárd közölte, a teljes ellenzék a Jobbiktól az MSZP-n át az LMP-ig azt szerette volna, ha a bizottság úgy tárgyalna a Soros-tervről és a Soros-hálózatról, úgy hallgatnák meg a magyar titkosszolgálatok, a rendőrség, valamint a belügyminisztérium jelentését, hogy a Soros-terv végrehajtásán dolgozó, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Szél Bernadett is jelen van. Ez maga a színtiszta provokáció, tehetjük hozz.

A bizottság fideszes alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett és pártja Soros György kottájából játszik, az ő megrendelésére, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, a bizottság ülésén az LMP-s politikus olyan bizalmas titkosszolgálati információkat hallhat, melyek pont a Soros-terv elhárítására vonatkoznak.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47708/pics/lead_800x600.jpg
Németh Szilárd,nemzetbiztonsági bizottság,provokáció,Szél Bernadett

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Fidesz: az ellenzék bénának látszik, mégis veszélyes

2018.01.30. 13:35
A nagyobbik kormánypárt bemutatta pártja legújabb plakátját, melyen Soros György és négy magyar ellenzéki politikus szerepel.

Szél Bernadett már az Alkotmányvédelmi Hivatallal is szembemegy

2018.01.19. 15:40
Szél Bernadett vagy hihetetlenül pofátlan, arrogáns nőszemély vagy rendkívül komoly hatást gyakorol rá valamiféle külső erő, s ezért mindenáron szembe megy az …

Bárándy Péter és a Soros-szervezetek védik Ahmed H-t

2018.01.08. 15:35
Ahmed H. tízéves fegyházbüntetését hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla és az első fokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.

Ágyúval lőtt az Országgyűlés a Soros-tervre

2017.12.12. 15:15
A Fidesz-KDNP mellett érdekes módon a Jobbik is megszavazta a parlamenti határozatot. A kormánypártok szerint a baloldal a „Soros-terv” és a betelepítés mellé állt.

Fidesz: A baloldalon Gyurcsány a főnök

2017.10.04. 11:30
Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint bárki is jön a baloldalon Botka László hétfőn lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő embere lesz.

Németh Szilárd: Botrányt kellett csinálniuk

2017.08.04. 17:05
Soros érdekében áll, hogy folyamatos botrány legyen Magyarországon a jövő évi választásokig. Ha folyamatos botrány van, akkor lehet azt mondani, hogy nincs béke, nincs nyugalom, nincs rend az országban …

Bűncselekményt követett el a laptopját elhagyó Molnár Zsolt?

2017.08.01. 13:05
A Fidesz szerint a nemzetbiztonsági bizottság előtt kell tisztáznia Molnár Zsoltnak, a testület szocialista elnökének azt az ügyet, hogy a hírek szerint tavasszal a …

Meghekkelték a kormánypártiak "Soros bizottsági ülését"

2017.07.31. 12:00
Még augusztusban újra összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülését Molnár Zsolt, a testület szocialista elnöke, miután a hétfőre …

Az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

2017.07.25. 16:05
A Fidesz szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt Soros Györgynek.

Elfogadták a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt

2017.06.13. 12:50
Elfogadta a parlament kedden a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?