Blogolj!

Nemzetbiztonság: Szél Bernadett és a teljes ellenzék provokációja

Szél Bernadett annak ellenére megjelent csütörtökön a parlament nemzetbiztonsági bizottságának ülésén, hogy Németh Szilárd, a testület elnökhelyettese jó előre jelezte, ha eljön, akkor fideszes képviselők kivonulnak az ülésről. Ez így is történt.

Németh Szilárd közölte, az LMP-s Szél Bernadett jelenléte egy olyan ülésen, ahol a Soros-tervről, a Soros-hálózatról van szó, nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ezért a Fidesz-KDNP nem járul hozzá a bizottság munkájához. Felhívta a figyelmet arra, nemzetbiztonsági kockázat, hogy az ülésen olyan emberek is jelen vannak, akik Soros György szervezeteiben vállaltak munkát. Köztük ráadásul egy olyan migránsokkal foglalkozó szervezetben, amelynek vezetője "különbnek gondolja a migránsokat a magyar embereknél".

Az ülést követő sajtótájékoztatóján Németh Szilárd közölte, a teljes ellenzék a Jobbiktól az MSZP-n át az LMP-ig azt szerette volna, ha a bizottság úgy tárgyalna a Soros-tervről és a Soros-hálózatról, úgy hallgatnák meg a magyar titkosszolgálatok, a rendőrség, valamint a belügyminisztérium jelentését, hogy a Soros-terv végrehajtásán dolgozó, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Szél Bernadett is jelen van. Ez maga a színtiszta provokáció, tehetjük hozz.

A bizottság fideszes alelnöke aláhúzta, Szél Bernadett és pártja Soros György kottájából játszik, az ő megrendelésére, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, a bizottság ülésén az LMP-s politikus olyan bizalmas titkosszolgálati információkat hallhat, melyek pont a Soros-terv elhárítására vonatkoznak.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47708/pics/lead_800x600.jpg
Németh Szilárd,nemzetbiztonsági bizottság,provokáció,Szél Bernadett
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Németh Szilárd: A kormány mindent megtesz, hogy működjenek a tranzitzónák

2020.05.17. 13:35
Magyarországon a Fidesz-KDNP többsége és a kormány mindent megtesz azért, hogy a továbbiakban is megmaradjon a kerítés, az élőerős …

Németh Szilárd: a Magyar Honvédség felkészülten védi a határt

2020.03.02. 15:25
A magyar határ védelme továbbra is elsődleges feladat, és a Magyar Honvédség teljes mértékben felkészült a feladat ellátására – hangsúlyozta a Honvédelmi …

Csak a katonák védhetik meg Európát a migrációs nyomástól

2019.07.20. 05:40
A népességrobbanás és az éghajlatváltozás miatt ugyanis évtizedekre meghatározza kontinensünket a bevándorlás egyre fokozódó kihívása.

Szél Bernadett lemondott az LMP éléről

2018.08.21. 13:20
Szél Bernadett lemondott az LMP-ben betöltött társelnöki, illetve a frakcióvezetőségi posztjáról is. A lemondásról szóló híreket először a Borsod24 nevű oldal hozta le, később pedig már az Indexnek is …

Fidesz: az ellenzék bénának látszik, mégis veszélyes

2018.01.30. 13:35
A nagyobbik kormánypárt bemutatta pártja legújabb plakátját, melyen Soros György és négy magyar ellenzéki politikus szerepel.

Szél Bernadett már az Alkotmányvédelmi Hivatallal is szembemegy

2018.01.19. 15:40
Szél Bernadett vagy hihetetlenül pofátlan, arrogáns nőszemély vagy rendkívül komoly hatást gyakorol rá valamiféle külső erő, s ezért mindenáron szembe megy az …

Bárándy Péter és a Soros-szervezetek védik Ahmed H-t

2018.01.08. 15:35
Ahmed H. tízéves fegyházbüntetését hatályon kívül helyezte a Szegedi Ítélőtábla és az első fokú eljárás megismétlésére kötelezte a bíróságot.

Ágyúval lőtt az Országgyűlés a Soros-tervre

2017.12.12. 15:15
A Fidesz-KDNP mellett érdekes módon a Jobbik is megszavazta a parlamenti határozatot. A kormánypártok szerint a baloldal a „Soros-terv” és a betelepítés mellé állt.

Fidesz: A baloldalon Gyurcsány a főnök

2017.10.04. 11:30
Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint bárki is jön a baloldalon Botka László hétfőn lemondott MSZP-s miniszterelnök-jelölt helyére, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő embere lesz.

Németh Szilárd: Botrányt kellett csinálniuk

2017.08.04. 17:05
Soros érdekében áll, hogy folyamatos botrány legyen Magyarországon a jövő évi választásokig. Ha folyamatos botrány van, akkor lehet azt mondani, hogy nincs béke, nincs nyugalom, nincs rend az országban …

Ezeket a cikkeket olvastad már?