Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Liga

A félelem bére.

A Magyar Nemzet Online már tudja, miért indított háborút a Fidesz-propaganda az LMP ellen: állítják, Orbán Viktor messze nem annyira biztos sima győzelmében, pláne az újabb kétharmadban.

„Több, a kormányhoz közeli forrásból is úgy tudjuk, hogy múlt év végén és az idei év elején az LMP-nek a korábbinál lényegesen magasabb, a teljes népesség körében 9-10 százalék körüli támogatottságot mutattak ki. A Századvég hivatalosan közreadott felmérésében is viszonylag magas szám szerepel, 6 százalék a teljes népesség és 7 a biztos szavazó pártválasztók körében. Úgy tűnik tehát, a Jobbik után immár az LMP is más ligában játszik, mint ahogy a kormányzati stratégák elképzelték, ezen pedig gyorsan változtatnának, bármi is az ára.”

Már tudjuk, miért indított háborút a Fidesz-propaganda az LMP ellen

Összemosni az ellenzéki pártokat? A másik tömörülés politikusaival és lehetséges szövetségkötésekkel rémisztgetni a szavazókat? Netán a centrális erőtér jegyében játszadozni a számokkal, manipulálni a bizonytalanokat, hogy egyik ellenzéki párt se gyengüljön meg túlságosan, de ne is nőjön túl nagyra?

Behódolás

Vona istensége.

Az örök termékértékesítő szokás szerint az mondta, amit a hallgatósága hallani akart. Ilyen egyszerű – fejti meg a Demokrata.hu Vona Gábor törökországi rejtvényét.

„Vona azon túl, hogy az iszlám logikai láncolatát fűzi, törökül szól, Allahot említ, valamint Attila unokáit hozza fel ujjongó hallgatóságának. Akik részéről persze, eget verő ujjongás a válasz. Könnyen érthető, miért. Török füllel mindaz, amit Vona mond, és ahogyan mondja, a keresztény politikus behódolása az iszlámnak és a pántörök gondolatnak. Ezért az ujjongás, nem pedig Vona két szép szeméért.”

Vona Gábor megbűnhődik, insallah!

Ha jól látom, reggel óta zajlik a vita, hogy az Allah szó használatával Vona Gábor mit is akart mondani Törökországban, és ha egyáltalán mondani akart valamit, milyen tónusban, milyen módon tette azt.Nos, az én megfejtésem egyszerű.Vona Gábor, az örök termékértékesítő szokás szerint az mondta, amit a hallgatósága hallani akart. Ilyen egyszerű.

Világuralom

Só a sebbe.

A magyarok antiszemitizmusának mértéke hosszú évek óta hullámzó tendenciát mutat, amire nagy ráhatása van az aktuálpolitikának – fogalmaz a Népszava Online.

„A választási években mindig megnő az antiszemitizmus mértéke Magyarországon. Az ebben az időszakban végzett felmérésekben nagyobb azoknak az aránya, akik egyetértenek például az olyan kijelentésekkel, mint hogy 'a zsidók célja a világuralom”. Ez nem azért van, mert hirtelen megnő az antiszemiták száma, hanem azért, mert az antiszemita és idegenellenes kijelentések ilyenkor jobban megjelennek a közéletben, ennek hatására többen merik felvállalni ilyen irányú, korábban palástolt érzelmeiket.”

Sót szórni a sebekbe - Választási évben jobban gyűlölünk

A magyarok antiszemitizmusának mértéke, ami elsősorban a zsidókkal szembeni ellenérzésekben nyilvánul meg, hosszú évek óta hullámzó tendenciát mutat, amire nagy ráhatása van az aktuálpolitikának - hangzott el a Political Capital (PC) közvélemény-kutató intézet és az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara által szervezett csütörtöki, "Romaellenesség és antiszemitizus Magyarországon - Mit tudunk róla?

Jelenség

A magyar rock őstorka.

A 70 esztendős Vikidál Gyulát köszönti az Origo.hu, megjegyezve: az ünnepelt igazi frontember, aki húzza magával az egész produkciót, legyen az rockkoncert vagy színházi előadás.

„Mostanra nyugodtan el lehet felejteni, hogy a könnyűzene valamiféle generációs jelenség lenne. Nem öregednek ki a zenészek, és nem öregszik ki a közönség sem. Kiscsillag- vagy Quimby-koncerteken is gyakori jelenség anya a tinédzser lányával, és anyu sem csak gardedámnak érkezik. Ha úgy alakul, Vikidál Gyulával is együtt süvölti öreg és fiatal, hogy nálam mindig két forint ez a dal.”

Karosszérialakatosból lett a magyar rock őstorka

Tizenhét éves kora óta énekel rockegyüttesekben, 1982 óta játszik zenés színházban. Egyedi énekhangja azonnal felismerhető. Szuggesztív színpadi jelenléte maníroktól mentes, jó értelemben nyers és őszinte. Igazi frontember, aki húzza magával az egész produkciót, legyen az rockkoncert vagy színházi előadás. Ahogy a dalban énekli: „csak a szívemet dobom eléd".

Varázsló

Kölcsönös rajongás.

Két válás után három éve vette el feleségül a huszonnyolc évvel fiatalabb Orsit Pataky Attila Edda-frontember, aki végre megtalálta az igazit – árulja el a Lokál Online-nak.

„Orsi nagyon sokszor visszahúz a talajra, a valóságba, amikor nekem nagyon elszállnak az álmaim, a vágyaim vagy épp brutál módon túlhajtom magam. Nagy szerencse, hogy a spirituális érdeklődésünk teljesen megegyezik, másképp nem is tudnánk együtt élni. Ő egy varázsló, akit a szakrális dolgok gyakran sokkal hamarabb megérintenek, mint engem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy Orsi néha százhúsz éves, borzasztóan tapasztalt, kitartó egyéniség, nyilván varázsló – magyarázta Attila.”

Pataky Attila: A feleségem egy 120 éves varázsló | Lokál

Orsi nagyon sokszor visszahúz a talajra, a valóságba, amikor nekem nagyon elszállnak az álmaim, a vágyaim vagy épp brutál módon túlhajtom magam. Nagy szerencse, hogy a spirituális érdeklődésünk teljesen megegyezik, másképp nem is tudnánk együtt élni. Ő egy varázsló, akit a szakrális dolgok gyakran sokkal hamarabb megérintenek, mint engem.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47720/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?