Blogolj!

Baseballütővel támadt az egyik részeg a másikra

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a hódmezővásárhelyi férfival szemben, aki tavaly májusban egy helybeli italozóban életveszélyes sérüléseket okozva megvert egy másik férfit.

A vádirat szerint a sértett 2017. május 14-én egész nap italozott Vásárhelyen, majd betért egy vendéglőbe és tovább ivott. Este 10 órára lerészegedett, és ekkor a teraszon, minden ok és előzmény nélkül belekötött a szórakozóhelyen szintén alkoholt fogyasztó vádlott. A szóváltás során a támadó háromszor lefejelte a sértettet, majd egy baseballütővel többször a felsőtestén megütötte. A bántalmazástól a férfi a fal mellett lerogyott, míg a vádlott a teraszon tartózkodókat fenyegette, majd a sértett kezébe adta a baseballütőt, hogy üsse meg őt.

Ám az erre nem reagált, mire a vádlott többször hasba rúgta, ruháját megragadva nekicsapta a ház falának úgy, hogy a sértett feje a falnak ütődött. Ettől a sértett ismét a földre rogyott, míg a vádlott a teraszon tartózkodókat próbálta bántalmazni, majd hirtelen visszalépett az ülő-fekvő helyzetben lévő sértetthez és fejét legalább hatszor, nagy erővel megrúgta. A vádlottat végül az fékezte meg, hogy a vendéglő tulajdonosa mentőt hívott.

A bántalmazás során a megtámadott számos, köztük életveszélyes sérülést is elszenvedett, megfelelő orvosi beavatkozás hiányában meg is halhatott volna.

A főügyészség a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(rual)

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47878/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Hódmezővásárhely,rendőrség,ügyészség

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Szovjet katonának képzelte magát a reptéri rakodómunkás

2018.02.18. 07:50
Probléma lett belőle, mert nem mindenkinek jött be az ötlet

Több mint félezer fő munkáját támogatják Vásárhelyen

2018.02.16. 08:55
Csongrád megyében Hódmezővásárhely adott otthont a TOP foglalkoztatási programok népszerűsítését szolgáló munkáltatói fórumsorozat első állomásának. A lehetőségekre …

Hódmezővásárhely agrárcentrummá vált – ezt a szerepet erősítik

2018.02.14. 15:55
Több felújított épületet is átadtak, amelynek köszönhetően a település járási hivatala nemcsak az energiával tud takarékoskodni, hanem egyben a …

Menő sportkocsit fogtak a rendőrök

2018.02.13. 10:55
Durván négy másodperc alatt gyorsul százra, de most egy kis pihenő vár rá. Nem az volt a gond, hogy túllépték a megengedett sebességet.

Nem tanult a Tankcsapda klipjéből a körözött postás

2018.02.10. 07:00
Ugyanis elkapták a félmillió forinttal meglépő nyírségi postást.

Lázár János: 2022-re Magyarország lesz a régió legversenyképesebb országa

2018.02.09. 20:55
A kormány 3 ezer milliárd forintos útépítési és -felújítási programjának 2022-es befejezésekor Magyarország lesz a legversenyképesebb …

Hódmezővásárhely - gigaberuházások, támogatás és kávé

2018.02.08. 10:35
Orbán Viktor és Hegedűs Zoltán alpolgármester egy kávé mellett tekintette át a Csongrád megyei város jövőjét. A Facebook-posztok alapján mindkét fél elégedett.

Milliárdos fejlesztések: méltó laktanya a határt védő honvédeknek

2018.02.06. 18:55
Megkezdődött a hódmezővásárhelyi laktanya rekonstrukciója, a kormány 5,2 milliárd forintot fordít a beruházásra 2020-ig - közölte a honvédelmi miniszter …

Üdítős dobozba rejtették a kábítószert

2018.02.03. 13:05
Több mint egy kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

Havasi Katalin: Vásárhely nem kísérleti terep, hanem az otthonunk!

2018.02.03. 08:00
Gyerekorvos, a Fidesz helyi elnöke, lokálpatrióta hódmezővásárhelyi. Türelmes asszony, de nála is betelt a pohár. Elege lett abból, hogy az országos politikai …

Ezeket a cikkeket olvastad már?