Blogolj!

Blogstar kávéház

Főgonosz

Elmaradt a vita.

Ha már választási programja nincs a Fidesznek, legalább az egyetlen kampánytéma, a bevándorláspolitika kapcsán tiszta vizet önthettek volna a pohárba, ám nem mentek el a Parlament rendkívüli ülésére – sajnálkozik a Magyar Nemzet Online.

„Az alternatív valóság viszont nemcsak a benne élők számára veszélyes, hanem bizony néha megteremtőjére nézvést is. Bármikor arra ébredhet az ember, hogy kilóg a valóság szomorú lólába. A tények – amelyek még csak nem is 'titkosak' – bekopogtatnak a képzelt világba, ahol korábban napnál világosabb volt, ki a főgonosz: a migránsok. Erre kiderül, hogy léteznek olyan migránsok, akiket oltalmazunk.”

Csupa unalom

Eddig irgalmatlansággal vádolták a kormányt, most túlzott irgalommal - lássuk be, ez nem volt egy bomba érvelés Gulyás Gergelytől. A Fidesz frakcióvezetőjének jutott az a hálátlan feladat, hogy a tegnapi rendkívüli parlamenti ülésen védje a mundér becsületét. Csak az a baj, hogy az ellenzék nem az irgalom kérdését feszegeti hetek óta.

Alkalom

Gyűlölt elit.

A kormány kedvenc üzletembereit strómanoknak vagy oligarcháknak tartja az interneten véleményt formálók többsége – ismertet egy erre vonatkozó felmérést a 24.hu.

„A legjobban Mészáros Lőrinc foglalkoztatta a magyarokat a vizsgált időszakban. Felcsút polgármesterét, a gázszerelőből lett milliárdost 79 ezer alkalommal említették a felhasználók. A legtöbb kommentet – és indulatot – Mészáros azon nyilatkozata váltotta ki, amelyben okosabbnak nevezte magát Mark Zuckerbergnél, ugyanis a statisztikák szerint Orbán Viktor miniszterelnök barátjának gyorsabb ütemben nőtt a vagyona 2017-ben, mint a Facebook alapítójának. A kommentelőknél nem váltott ki feltétlen tetszést az a hír sem, hogy Mészáros Lőrinc egyetlen év alatt 100 milliárd forinttal növelte a vagyonát.”

Nem szeretjük az új magyar elitet

Sokat beszélnek a magyarok az interneten Mészáros Lőrincről, Andy Vajnáról, Tiborcz Istvánról, Simicska Lajosról és Garancsi Istvánról, az új magyar elit tagjairól. A vélemények többsége erősen negatív, az kormány kedvenc üzletembereit strómanoknak vagy oligarcháknak tartja a véleményt formálók többsége. A legjobban Mészáros Lőrincz Zuckerberg-nyilatkozata és Kósa Lajos anyjának sertéstelepe verte ki a biztosítékot a közösségi médiában.

Veszély

Titokzatos tanúvédelem.

Számos legenda övezi a 17 éves magyar tanúvédelmi programot: az sem kizárt, hogy az eltüntetéskor megrendezzék a védett tanú halálát, vagy plasztikai műtéttel változtatják meg az együttműködő bűnöző külsejét. – boncolgatja a Hirado.hu.

„A tanúvédelmi program nem mindig jár együtt vádalkuval. Van, akinek le kell ülni a büntetését, de a börtönben is vigyáznak rá, a programban részt vevő rabokat külön körleten helyezik el. A tanúvédelem addig tart, amíg fennáll veszély, ha már nincs rá ok, ki lehet, és ki is kell szállni. De az is előfordul, hogy egy tanút kidobnak a programból. Nem tartotta a titkot, kapcsolatba lépett a régi cimborákkal, esetleg nem ízlett neki a tisztességes élet, és újabb bűncselekményt követett el. Ezek mind-mind kizáró okok, és nemcsak magára a tanúra, hanem a családjára is érvényesek.”

Nem feltétlenül jár együtt vádalkuval a tanúvédelmi program

Már 17 éve van tanúvédelmi program Magyarországon, mégis alig lehet róla tudni valamit. A legendák szerint az sem kizárt, hogy az eltüntetéskor megrendezzék a védett tanú halálát, de az is régi tévhit, hogy a rendőrség plasztikai műtéttel is megváltoztatja az együttműködő bűnöző külsejét.

Megváltó

Hitler és a kengyel.

Nyolcvanöt éve vette át a zsakettbe és cilinderbe öltözött Adolf Hitler a kancellári kinevezéséről szóló okiratot, ezzel kilépett a történelem színpadára, hogy hat évvel később lángba borítsa a világot és Németországot – emlékezik az Origo.hu.

„A szájas osztrák néptribunban egyre többen Németország jövőbeli megváltóját látták a 20-as évek elejének általános reménytelenségében. Hitler a fantaszták türelmetlenségével és messianisztikus küldetéstudattól hajtva áhította a hatalmat.”

Akik kengyelt tartottak Hitlernek, hogy a hatalom nyergébe szállhasson

Kereken nyolcvanöt éve, 1933. január 30-án délelőtt Paul von Hindenburg tábornagy, a weimari köztársaság elnöke átadta az elnöki palotába siető, zsakettbe és cilinderbe öltözött Adolf Hitlernek a kancellári kinevezéséről szóló okiratot.

Ritmus

Boros Lajos szíve.

A rádióst kórházban vizsgálják, szívritmuszavara van, és bízik abban, hogy nem lesz szükség műtétre – számol be róla a Lokál Online.

„A szívnek egy adott ritmusban kell dobognia, hogy szállítsa a vért, és ha kiesik ebből a ritmusból, az kisebb-nagyobb problémákat okoz. Nekem például többek között légszomjam volt. Nagyon sok orvos ismerősünk van, akik folyton figyelnek az egészségemre, és most már eljött az idő, hogy teljes kivizsgáláson vegyek részt.”

Boros Lajos: Ne aggódjon értem senki! | Lokál

Nagyon jó kezekben vagyok, nagyon értenek hozzá. Egyáltalán nem úgy vagyok itt, hogy ne lennének terveim. Szeretnék csütörtökön hazamenni, ha nem így lesz, akkor majd nagyon felháborodok. De szeretnék valamit üzenni. Ne aggódjon értem senki, és nyugi, nyugi, még nem kell belevésetni a márványba, hogy „Na, végre".

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47911/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.14. 05:05
Vona köpönyegforgatása, Hadházy pártoskodása, a CEU létbizonytalansága, a videobíró tökéletessége és Nyári Dia ragyogása szombati online lapszemlénkben.

Vigyázat, pornóval zsarolnak a neten!

2018.07.13. 20:00
A gyanús fenyegető levelek nem számítanak újdonságnak, de mostanában a pornós-zsarolás terjed.

Bajban vannak a futárcégek?

2018.07.13. 07:40
A futárszolgálatok német szövetsége igen érdekes és kétségbeejtő helyzetre hívta fel a figyelmet.

Blogstar kávéház

2018.07.13. 05:10
A magyar nemzethalál fenyegetése, Soros afrikai migránscsomagja, Európa kusza ébredezése és Labancz Lilla vadító domborulatai pénteki online lapszemlénkben.

Múzeum lesz a thaiföldi barlangból

2018.07.12. 11:10
A Tham Luang-barlang neve június 23-a óta cseng ismerősen, hiszen 12 gyerek és egy 25 éves edző két hétig raboskodott a falai között. A mentés sikeresen befejeződött, most pedig múzeumot terveznek kialakítani a …

Blogstar kávéház

2018.07.12. 05:10
Európa válságmagja, a Jobbik vészforgatókönyve, felgyorsuló tudományállamosítás és Weisz Fanni forró kádfürdője csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?