Blogolj!

Blogstar kávéház

Vasfüggöny

Ellenzéki pálfordulás.

Tiltakoznak az ellenzéki pártok a Fidesz legújabb plakátja miatt, mely szerint Soros Györggyel együtt bontanák le a kerítést. Van, aki perel, és akad, aki szerint Orbán a kerítésbontó – írja a Hirado.hu.

„Az MSZP-Párbeszéd szövetség miniszterelnök-jelöltje pedig még azt is tagadta, hogy valaha ellenezte volna a határzár felépítését. Pedig 2015 májusában Karácsony Gergely pártja, a Párbeszéd vasfüggönynek nevezte a kerítést, és semmiképp sem akarták, hogy az megépüljön. Karácsony Gergely most azt mondta, a véleményük azért már más, mert a kerítés azóta felépült, és sok magyar választópolgár úgy érzi, hogy ettől van biztonságban. Márpedig az ő szavazatuk, az ő lelkük, az ő biztonságérzetük számunkra fontosak.”

Tiltakozik az ellenzék a Fidesz plakátja miatt

Tiltakoznak az ellenzéki pártok a Fidesz kedden bemutatott plakátja miatt, amely azt üzeni a választóknak, hogy az ellenzéki politikusok Soros Györggyel együtt lebontanák a határzárat. A friss nyilatkozatokból az derül ki, hogy az ellenzéki pártok nagy része hasznosnak találja a kerítést, sőt egyre többen úgy emlékeznek, hogy régebben sem ellenezték a felépítését.

Pókerarc

Vona zavara.

Miközben a Jobbik már a határzár kialakításának ötletét is elrabolná a kormánytól, az Origo.hu bemutat egy videót, mely bizonyítja, a párt elnöke egy interjúban egyenesen bukásnak nevezte a kerítést, amely szerinte totálisan alkalmatlan.

„Kifejezetten vicces, hogy ezek után mennyire görcsösen bizonygatja, hogy már pedig a Jobbik mindig is kiállt a határzár mellett, sőt az ötlet is hamarabb jutott eszébe, mint a kormánynak. Erre világít rá a fenti videó is, egymás mellé állítja Vona augusztusi és szeptemberi nyilatkozatait. Először a kerítést szidja, aztán pókerarccal mondja, hogy a Jobbik még több kerítést akar.”

Vona Gábor megint lebukott: így szidja a határkerítést - videó

Most, hogy itt a kampány, az ellenzéki pártok tagadni próbálják, hogy mindig is le akarták (és most is le akarnák) bontani a kerítést. A Jobbik odáig ment, hogy a hatázár kialakításának ötletét is elrabolná a kormánytól, de azt is állítja, hogy ők mindig is támogatták a kerítés megépítésében a Fidesz-KDNP-t.

Rendszerváltás

Fiatal demokraták.

Vitára hívták Orbán Viktor miniszterelnököt a diákok, mivel az oktatási tárca nem reagált a Független Diákparlament 12 pontban összefoglalt, az oktatási rendszer javítását célzó követeléseire – tudósít a Népszava Online.

„Ha Orbán Viktor részt vett a magyar rendszerváltásban, most segítse a fiatalokat az oktatási rendszerváltásban. A minisztériumban nem kíváncsiak a véleményünkre, ezért nyilvános vitára hívjuk a miniszterelnök urat, mint a minisztériumok irányítóját – fogalmazott Gyetvai. Szerinte a társadalmi párbeszéd alapja, hogy az ország vezetője nyilvános vitát vállaljon. A diákok február 7-ig várják a kormányfő válaszát. Ha addig nem sikerül megállapodni egy előre egyeztetett feltételekkel megrendezett nyilvános vita időpontjában, február 23-án az FDP újabb nagyszabású megmozdulást szervez.”

Orbánt vitára hívták a diákok

Nem reagált az oktatási tárca a Független Diákparlament (FDP) 12 pontban összefoglalt, az oktatási rendszer javítását célzó követeléseire, ezért kénytelenek lesznek "magasabb szintekhez" fordulni - jelentették be a diákszervezet képviselői szerda este. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt tartott sajtótájékoztatón Gyetvai Viktor, az FDP egyik alapítója elmondta: utolsó reményként a "fiatal demokraták" vezetőjéhez, Orbán Viktorhoz fordulnak segítségért.

Magaslat

Csodás sportolólányok.

A Magyar Hírlap Online Babos Tímea és Hosszú Katinka különböző sorsáról ír, melyek bőven túlmutatnak önmagukon.

„Babos Tímea is összerúghatta volna a port minden létező magyar teniszvezetővel, mondván, hogy nem kellően szemcsés a salak a honi pályákon. A jelen állás szerint alapíthatott volna 'Iron Timi'-céget is, bizton el lehetne adni sok teniszütőt a nevével. Anyagilag, nagyságrendileg egyformán – a hétköznapi ember számára – sztratoszférikus magaslatokban járnak. Tímea a bulvárhisztéria és a marketing nélkül tért vissza a zsenik közé. Katkának szurkolok, hogy ő is így tegyen.”

Lányok, sportolók

Babos Tímea és Hosszú Katinka. Most nyilván sokak szemében parazsat hordok a fejemre, de vállalom: én, mostanság Tímeáért rajongok. Katkát „csak" változatlanul imádom, és aggódva várom, hogy a géniusz visszatérjen az emberi relációkba is.

Küldetés

Nevet a halálra.

Székhelyi József a minap kapta kézhez azokat a leleteket, amelyektől végre nyugodtabb lehet: bár legyengíti a kemoterápia, de kapott még időt az orvosoktól – olvasható a Lokál Online cikkében.

„Az ember igyekszik csak a jóra és a szépre gondolni, és a gyógyszerek segítenek, hogy ne teljenek álmatlanul az éjszakák. Nekem azt kell tudatosítanom, hogy küldetésem van. Színész vagyok, apa vagyok, számítanak rám, és ez sokat segít. Nem könnyű csak a jót látni, de minden erőmmel azon vagyok. Nem süppedhetek bele sem az önsajnálatba, sem abba a gondolatba, hogy beteg vagyok.”

Székhelyi József: Elodázom a halálom | Lokál

Néhány napja kaptam a jó hírt, hogy van remény, hogy tovább éljek - lelkendezett a Lokálnak Székhelyi, aki tavaly jelentette be, áttétes tüdőrákja van. A Jászai Mari-díjas színész azt mondja, sorstársainak szeretne erőt adni és példát mutatni, ezért vállalta az állapotát nyilvánosan is.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/47954/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.02.24. 02:50
Csúfos diákkudarc, az oktatás vérző sebei, Soros fiókcsapatai, kicsinyes bosszú és megtört nemzetlélek szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.23. 01:55
Brüsszeli bevándorlásszervezők, cipők, nyakkendők és migránsok, elveszített Fidesz-jelleg és Tóth Vera titokzatos kalandjai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.22. 04:00
A Fidesz receptje, Németh Szilárd boszorkánykonyhája, Elisabeth Swaney trükkjei, Kiss Ramóna szenvedése és Pápai Joci lábbelije csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.21. 04:55
Rákosi reinkarnációja, Orbán riogatása, migránstenger, légmentes határzár, a kanyaró rohama és eltékozolt fényűzés szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.20. 04:25
Európai tűzoltás, az ellenzék kihagyott ziccere, Havas kapálózása, Csonka Pici félelmei és a Kutya éve keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.19. 03:55
Gyurcsány mesterkedése, az MSZP romjai, Orbán, Putyin és Trump hidegháborúja, robotizációs és szívzűrök hétindító online lapszemlénkben.

BREAKING: Lezuhant egy turistarepülő Franciaországban: három halott

2018.02.18. 15:35
Újabb repülőgép-szerencsétlenség történt: lezuhant egy turistarepülő a franciaországi Jura-hegységben. A balesetben egy házaspár és 10 éves gyermekük halt …

Blogstar kávéház

2018.02.18. 04:00
Nagyvonalú pénzszórás, mesterséges válsághelyzet, kolbászreneszánsz, eladható karakterek, emberi történetek és elvadult kutyák vasárnapi online lapszemlénkben.

Négyszeres életfogytiglanra ítélték a pedofil gyilkost

2018.02.17. 17:35
Egy hónappal ezelőtt törtek ki zavargások a pakisztáni Kasurban, miután a hétéves Zainab Anszárit elrabolták, megerőszakolták végül megölték. Az elkövetőt most négyszeres …

Blogstar kávéház

2018.02.17. 03:45
Pitiáner hatalmi játszmák, gyermeki biodíszletek, a migránsok gránátjai, a diktátor csapdája, az önvezetés forradalma és a státuszszimbólumok kényszerképzete szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?