Blogolj!

Blogstar kávéház

Vadászat

Egzisztenciális kérdés.

A Magyar Nemzet Online szerint óriási a választás tétje a hatalom számára, tekintettel arra, hogy a harmadik Orbán-kormány vállaltan a magyar történelem egyik legjelentősebb vagyonátrendezését hajtja végre, politikai segédlettel emelkednek fel és szorulnak a háttérbe oligarchák.

„A folyamat haszonélvezői részben a miniszterelnök közvetlen környezetében találhatók, beleértve a családját is. Ki-ki eldöntheti ennek ismeretében, mennyire életszerű, hogy eközben tavaly a kormányfő megtakarításai 251 ezer forinttal nőttek, és a sajtósa szerint nincs itt semmi egyéb látnivaló. Nekem erről valahogy Kádár János jutott az eszembe, aki a gondosan ápolt legenda szerint a nép egyszerű, puritán gyermekeként hokedlin ette lábaskából a káposztás cvekedlit, miközben Czinege Lajos és más megtévedt elvtársak vadászatokon dorbézoltak.”

Kádár lábaskája

Az áprilisi választás tétje annál is jóval nagyobb, mint eddig gondoltuk. A politikai osztály tekintélyes része számára szó szerint egzisztenciális kérdés, hogyan döntenek majd a választók, legalábbis a tegnap megismert friss vagyonnyilatkozatokból erre a következtetésre kell jutnunk, ha - erőt véve magunkon - megpróbáljuk komolyan venni őket.

Szivárgás

Terhelő bizonyítékok.

Gyurcsány Ferenc megint előállt azzal, hogy van egy titkos informátora, aki bizonyító erejű dokumentumokkal rendelkezik arról, hogy Orbán Viktort titkos információkkal zsarolja Oroszország – így a 24.hu.

„A Demokratikus Koalíció elnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában azt nyilatkozta, a korábban emlegetett bankszámlákon kívül is vannak az Orbán-kormányra vonatkozó terhelő bizonyítékok, felvételek, és még a választás előtt ki fognak szivárogni. Hozzátette: a korrupt módon megszerzett vagyont vissza kell adni az embereknek, a korrupt politikusokat pedig börtönbe kell juttatni. Ez egy hazug, mocskos, köztörvényes kormány.”

Gyurcsány: Még a választások előtt kiszivárognak az Orbán-kormányra terhelő bizonyítékok

Szerinte neki nincs félnivalója.

Örökkévalóság

Családi iszlám.

Az Origo.hu szerint nincs egyedül a török- és az iszlámmániájával Vona Gábor, a felesége ugyanis a muszlim mindennapokat propagálja a Facebook-oldalán.

„Vörös félhold, imára készülő muszlimok, mecsetek – egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló fényképeket mutat Vona Gábor feleségének egy 2014-es fotóalbuma, amelyet a saját közösségi oldalán osztott meg. A fotók mellé kísérő szövegeket is írt, így tudhatjuk meg, hogy a muszlimok imádkozó tornya (minaret) számára az örökkévalóságot jelenti.”

A teljes Vona-család Allahot és az iszlámot élteti

Úgy tűnik, nincs egyedül a török és az iszlám mániájával Vona Gábor, legalábbis erről árulkodik a felesége Facebook-oldalán az a fotóalbum, amely a muszlim mindennapokat propagálja. Vörös félhold, imára készülő muszlimok, mecsetek - egyebek mellett ilyen és ehhez hasonló fényképeket mutat Vona Gábor feleségének egy 2014-es fotóalbuma, amelyet a saját közösségi oldalán osztott meg.

Jutalom

Könnyebb út.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb felmérése szerint minden ötödik magyar gyerek elhízott vagy túlsúlyos, ami jelentős rizikófaktornak számít a későbbi, krónikus betegségek miatt – számol be róla a Hirado.hu.

„Benne van a szülő gondolkodásában, hogy jutalmazzuk a gyereket valamilyen módon. Ha ez kimondottan valamilyen süteményhez, csokoládéhoz kötődik, vagy olyan ételhez, amit a gyermek szívesen elfogyaszt, akkor az egy egyszerű, könnyű útja annak, hogy megjutalmazzuk azért, mert jól viselkedett vagy jó eredményt ért el az iskolában .Talán bonyolultabbnak tűnik, és több időt, több odafigyelést igényel, ha valamilyen élményt akarunk adni a gyermekeknek, de gondoljunk arra, hogy ez az egész család számára jó, és többet jelent, mint egy egész tábla csokoládé.”

Minden ötödik magyar gyermek elhízott vagy túlsúlyos

Igen jelentős mértékben érinti az elhízás és a túlsúly is Magyarországot az Egészségügyi Világszervezet (WHO) legfrissebb felmérése alapján. Az M1 Kosár című műsorában tovább árnyalták a helyzetet: a jelentés szerint minden ötödik magyar gyerek elhízott vagy túlsúlyos. Ezzel a problémával azért fontos már gyermekkorban foglalkozni, mert jelentős rizikófaktornak számít a későbbi, krónikus betegségek miatt.

Polgárpukkasztás

Tágra zárt szemek.

A polgárpukkasztó megnyilvánulásairól elhíresült Hujber Feri alaposan beleszállt Friderikusz Sándorba – írja a Lokál Online.

„Ezek az 'új' emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt… – fejti ki a bejegyzésben véleményét Friderikuszról Hujber.”

Hujber beleszállt Liptaiba és Friderikuszba | Lokál

Elsőként Fridit hozza fel példának: „Ezek az "új" emberek már csak archívumban nézhetik tágra zárt szemmel a Friderikusz show-t és gondolhatják (jogosan) hogy hogy kaphatott ez a beszélni nem tudó irritáló buta ember egyáltalán műsoridőt nem hogy 5 000 000 nézőt..."

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48005/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.18. 05:05
Parlamenti szundikálások, jobbikos kocsonyaboksz, a dinnyepiac forrongása, a Neoton-sztár utolsó esélye és a mini Bruce Lee szálkásítása szerdai online lapszemlénkben.

Indokolatlanul magas a jégkrémek cukortartalma

2018.07.17. 08:45
A eperjégkrémek sokszor indokolatlanul sok cukorral készülnek, több termék pedig fölösleges aromát is tartalmaz, a gyümölcstartalom a legjobb esetben sem közelíti meg a 30 százalékot.

Blogstar kávéház

2018.07.17. 05:10
Az ellenzék kotyvaléka, Hadházy titka, Zágráb színei, Németh Kristóf vágyai és a Szőke Szikla szilárdsága keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.16. 05:10
Trump és Putyin hidegháborúja, a Nyugat toporgása, aranyosztó viccbüntető, csalafinta csókcsata és ragyogó luxusesküvő hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.07.15. 05:10
Magyaros újhullám, brit patthelyzet, francia migránsfutball, Ingmar Bergman szétcincálása és Nagy Feró férfibarlangja vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?