Blogolj!

Blogstar kávéház

Rovás

Egymással küzdenek az ellenzékiek.

Kiszelly Zoltán politológus a Hirado.hu-nak arról beszél, kezd felpörögni a kampány, de míg a kormánypártok egységes plakát- és telefonkampányt szerveztek, addig az ellenzék még mindig tanácstalan.

„Az ellenzék egymás rovására tud csupán erősödni és politizálni. Felhívta arra is a figyelmet, hogy papíron hiába adná ki az ellenzék és a Jobbik szavazó tábora a Fideszét, ez a valóságban nem így adódik össze. Friss kutatások adatai szerint a Jobbik-szavazó nem szavazna át az LMP-re és fordítva – magyarázta. Az egymás javára történő visszalépések jelenleg szimbolikus helyeken történnek – fűzte hozzá.”

Kiszelly: Az ellenzék egymás rovására politizál

Kezd felpörögni a kampány, alig több mint két hónap van hátra a választásokig. Az ellenzéki oldalon még mindig az esetleges összefogás, a koordináció a fő téma, a kormánypártok meg plakát és telefonos kampányt indítottak. Az ellenzék támogatottsága nem növekszik, hanem stagnál vagy csökken - mondta Kiszelly Zoltán politológus.

Alap

Telefonbetyárok országlása.

A Magyar Nemzet Online a Fidesz legújabb, Vona Gábort érintő telefonos kampánya kapcsán úgy vélekedik, a hazudozás az országot nyolc éve kormányzó kormány kormányzásának valóságos tartalma.

„A csúsztatás, a csűrés, a csavarás, a nettó hazudozás alap. Említhetnék harmadik, negyedik, ötödik, századik példát is. A mennyiség rég átcsapott minőségbe, szintjét és mértékét tényleg nehéz befogadni a legkonkrétabb hányinger nélkül. Persze tudom: ez is a cél. A saját tábor elszántságának fenntartása mellett – nehogy aztán belebetegedjenek szegények a rengeteg feszültségbe – az is fontos, hogy az Orbán Viktort és hadseregét elutasítók minél nagyobb hányadának menjen el a kedve mindentől.”

Fideszbácsi hazudik

Telefonbetyárok vezetik az országot - vonta le a következtetést a 444 a Fidesz friss választóhívogató kampányának szövegét bemutató írása végén. Pontosabban nem fogalmazhattak volna. Amit mindenképp indokolt még hozzátenni: a gond az, hogy ez és ennyi az országot nyolc éve kormányzó kormány kormányzásának valóságos tartalma.

Hígítás

Kormányzati kettős beszéd.

Egyetlen barátja van Orbánnak Brüsszelben, de még őt sem fárasztja Sorossal meg a kereszténytelenítős, népességhígítós őrületettel – fogalmaz Günther Oettinger költségvetésért felelős biztos látogatása kapcsán a 444.hu.

„A magyar kormány csak a magyar embereknek nyomja azt a szöveget, hogy az Európai Bizottság fel akarja hígítani az európai népességet, meg akarja törni a keresztény kultúrát, és ennek érdekében embercsempészekkel és Soros Györggyel játszik össze. Miközben ezt Orbán Viktor és a kormány politikusai rendszeresen megismétlik magyar közönség előtt, addig úgy tűnik, hogy az érintetteknek, vagyis a bizottság tagjainak ezt még soha nem hozták fel.”

Egyetlen barátja van Orbánnak Brüsszelben, de még neki sem hozta föl Sorost meg a kereszténytelenítős, népességhigítós őrületet - 444

Régóta gyanítható, hogy a magyar kormány csak a magyar embereknek nyomja azt a szöveget, hogy az Európai Bizottság fel akarja hígítani az európai népességet, meg akarja törni a keresztény kultúrát, és ennek érdekében embercsempészekkel és Soros Györggyel játszik össze.

Vakság

A kormányzó becsülete.

Lehet, hogy Horthy Magyarországa olyan sziget volt Európában, „ahol kellemetlen és szűkülő lehetőségekkel, de élni lehetett”, ám ez a sziget 1944-ben úgy süllyedt el, mint Atlantisz, dicstelenül – írja a Mandiner.hu.

„A kormányzó nem volt sem zsarnok, sem diktátor. Őt olyan figurákkal egy lapon említeni, mint Hitler és Benito Mussolini, merő rosszindulatra vall és történelmi vakságról árulkodik. A Horthy-rendszer alkotmányos tekintélyuralmi parlamentáris monarchia volt – mindhárom jelzőn kéretik eltűnődni –, amely szintén nem egyedülálló a maga korában és e földrajzi-politikai térségben. Horthy kivételes méltósággal viselte kormányzói hivatalát; a reprezentatív államfői méltóság és a politikus történelmi felelőssége persze nem ugyanazon érem két oldala.”

Finta László: Beszéljünk a becsületről - kommentár a Horthy-vitához | Mandiner

Lehet, hogy Horthy kormányzó Magyarországa olyan sziget volt Európában, „ahol kellemetlen és szűkülő lehetőségekkel, de élni lehetett", ám ez a sziget 1944-ben úgy süllyedt el, mint Atlantisz, dicstelenül. Horthy Miklós kormányzó lelki üdvéért bemutatni szándékozott - az auschwitzi haláltábor felszabadításának emléknapjára időzített - szentmise apropóján gondolatébresztő vita bontakozott ki a Mandineren, erre kívánok reflektálni néhány gondolattal, különös tekintettel Trombitás Kristóf Beszéljünk a realitásról - kommentár a Horthy-vitához című cikkére.

Perc

Újra énekel a legenda.

Agyvérzése után már jól van a Kossuth-díjas Sólyom Nagy Sándor, aki operába is jár – derül ki az Origo.hu interjújából.

„Nagyon szeretni kell énekelni. A nap minden percét, gyakorlattal bemutatva, énekelve, vagy rágondolva, vagy tanulva kell tölteni. Ez nem csak egy odahintett szöveg, ez tényleg így van. Aki egyszer ebbe a társaságba belépett, annak szeretnie kell élete végéig ezt a dolgot. Nem lehet azt mondani, hogy én két hétig inkább nyaralok.”

Egy rosszul beadott érzéstelenítéstől 160 napig nem tudott beszélni

Agyvérzése után már jól van a Kossuth-díjas Sólyom Nagy Sándor. Sőt, az egyik legismertebb magyar operaénekes az Origónak azt is elmondta, hogy esténként már rendszeresen énekelnek a feleségével. És operába is jár, ahol észreveszi a jó és a rossz dolgokat is. Másfél hete hívtam azzal, hogy szeretnék önnel interjút készíteni.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48042/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.12.15. 02:50
Karácsony folytatódó tisztogatása, Schilling Árpád jogsértő listázása, a Soros-blog soros hazugsága, a zaklatások balliberális elviccelése és Dallos Bogi forró csókja vasárnapi online lapszemlénkben.

Elkezdődött az Országházi Gyermekkarácsony

2019.12.14. 14:05
Többszáz hátrányos helyzetű határon túli és anyaországbeli gyereket köszöntöttek a Parlamentben karácsony alkalmával.

Blogstar kávéház

2019.12.14. 04:40
Brüsszel bonyolult Brexit-búcsúja, Orbán Viktor karácsonya, Dobrev Klára vérgőzös EU-kompatibilitása, Gyurcsány szocialista falatozása és Lékai-Kiss Ramóna testvérprojektje szombati online lapszemlénkben.

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Ezeket a cikkeket olvastad már?