Blogolj!

Menekül a tette elől – otthagyja az MSZP-t az Orbán lelövéséről posztoló politikus

A szocialisták nem határolódtak el Simon Józseftől, nem kezdeményezték a kizárását. Szombaton az érintett bejelentette, lemond párttagságáról.

Fotó: okpecs.hu

Több blogunk - Ez a tuti, Klikk, Gőg és demagóg fiai, valamint Leander, lásd lentebb - is foglalkozott a visszataszító és gusztustalan pénteki esettel: az Orbán Viktor miniszterelnököt vérző, lőtt fejsebbel ábrázoló fotómontázst posztolt az MSZP pécsi elnökségi tagja. Simon József a bunkóságát még „viccelődéssel” is megfejelte, miszerint „semmi hibát nem talál” a képben.

Milyen párt az, ahol még egy ilyen simonjózsef is elnökségi tag lehet??

„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem" - jutottak eszembe Szolzsenyicin szavai, amikor megláttam a fenti képet a fejlövés áldozatának mutatott Orbán Viktorról az Indexen. Posztolta Simon József, a pécsi MSZP elnökségi tagja a Facebookon. A képfelirat úgy hangzott: „Keresd a hibát!!! Én nem találtam".

A Fidesz azonnal felszólította a szocialistákat, zárják ki a magáról megfeledkezett politikust. Sem Molnár Gyula pártelnök, sem Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt nem határolódott el a vállalhatatlan cselekedettől, az MSZP pedig közleményében a Fideszt hibáztatta a gyűlöletkeltésért.

A szocialisták tehát nem találtak kivetnivalót Simon facebookos munkásságában. Szombaton azonban maga az érintett lépett, és közösségi oldalán bejelentette: a mai nappal lemond párttagságáról.

Megszégyenülve, dicstelenül távozik. Magával viszi aljassága polgári és büntetőjogi következményeit. Az erőszak, a botrány és a szégyen árnyéka azonban ezzel együtt is (volt) pártjára vetül.

UPDATE:

Az azóta törölt Facebook-bejegyzés így hangzott:

Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az utóbbi években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam és ennek következménye van. A pártagságomról a mai nappal lemondok.

5
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48054/pics/lead_800x600.jpg
Facebook,Karácsony Gergely,Molnár Gyula,MSZP,Orbán Viktor,Simon József
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Antal 2018-02-04 01:00:11
Hát, ez rosszul sült el....
Válaszolok
Illés 2018-02-03 15:56:58
Van-e még Simon ebbe a jóra való pártban,ha így haladnak kiürül a tagság.
Válaszolok
Mihály 2018-02-03 12:51:11
Most erre mit lehet mondani? Sajnos az emberi fajnak még mindig vannak hasonló csökevényes szüleményei. Mint a mellékelt ábra szerinti " simonjózsi " is! Nem véletlen! A volt emeszempé utódpárt tagjai között akad még pár ilyen gennyláda. De a kommunistákon soha nem lehetett csodálkozni, évszázadokra visszamenőleg hozták a a formájukat olyannyira, hogy még a mai napig is vannak olyanok, aki a saját országa népét rettegésben, terrorizálásban tartja. Elég ha csak a Kim Dzsongun gyereket nézzük. Az apja sem volt különb. De lehetne sorolni régebbi időkből is néhányat. A Lenin elvtárs, a Sztálin elvtárs, akik a saját népükből több tízmillió embert végeztetett ki, Mao Ce-tung, Fidel Castro, hogy maradjunk itthon, Kun Béla elvtárs, a billiárdgolyó fejű Rákosi Matyika, és nem utolsó sorban a " A kádár rencer " feje is közéjük tartozik, " aláírói " döntésjoggal... Ne is csodálkozzon a nép, ha ilyen esetek még mindig előfordulnak, mint a simonjózsié is például...
Válaszolok
Zsuzsanna 2018-02-03 12:30:17
Sok ilyen "erőszak ellenes proli" van még az MSZP-ben? Remélem, soha többé nem hallunk róla!
Válaszolok
Lajos 2018-02-03 12:09:43
És most van ember, aki úgy gondolja, hogy ezzel le van tudva az ügy? Egy semmirevaló, xar kis pártocska tele bűnös történelemmel, meg ez a szőrös disznó elválik egymástól! Na és, ki nem xarja le mindkettőt! Neki ezért valamilyen formában vezekelnie kell! Mondjuk pl. csókolja meg mellártamás seggét klozet után!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Infantilissá vált a bosszúszomjas magyar ellenzék

2019.07.14. 05:05
Elfogadhatatlan európai parlamenti viselkedéssel veszik semmibe a magyar választópolgárok döntését.

Orbán Viktor: a kormány érvényt szerzett a magyar emberek akaratának

2019.07.12. 09:25
A kormány sikerrel szerzett érvényt Brüsszelben az európai parlamenti (EP-) választáson kinyilvánított magyar akaratnak, vagyis hogy olyan vezetőket …

Káoszba fullad az ellenzéki összefogósdi

2019.07.08. 05:10
Az ellenzéki szavazók nem adhatók össze mechanikusan az önkormányzati választáson – állítják a szakértők.

Magyarország és Olaszország megerősítette stratégiai szövetségét

2019.07.05. 17:05
A két ország vezetése egyetért abban, hogy az EU külső határait a szárazföldön és a tengeren is védeni kell, és bíznak benne, hogy az Európai Bizottság …

Az Orbán-fóbia az ellenzék zsákutcája

2019.06.25. 05:50
A túltolt tagadásból nem lesz politikai építkezés.

A V4-ek megvédik a keresztény kultúrát, és nem kérnek Weberből

2019.06.21. 05:05
Az Orbán-kormány számára a legfontosabb, hogy a magyar emberek által szabott irányt erősen képviselje az Európai Unióban.

Közös jelölteket támogatnak a V4-ek az uniós tisztségekre

2019.06.13. 14:45
A Visegrádi Négyek miniszterelnökei erről budapesti megbeszélésükön egyeztek meg.

Orbán Trianonról: a sebeket gyógyítja az idő, de az amputációt nem

2019.06.04. 15:10
A magyarság gazdasági, kulturális és katonai erője napról napra látványosan gyarapodik, és mindezt a közép-európai népek összefogására használjuk – …

Rákay Philip lerántotta a leplet a baloldali „ikonokról”

2019.05.26. 11:15
A balliberális kánon azért nem bírja elviselni Orbán Viktort, mert erős, autonóm, patrióta nemzetállamok szövetségeként képzeli az uniót, nem pedig egy önfeladó …

Orbán Viktor: számítok önökre vasárnap! (videó)

2019.05.26. 05:00
A miniszterelnök szerint a kormánynak nagy szüksége van az erős választói felhatalmazásra, mert kemény európai csaták és fontos döntések előtt állunk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?