Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Menekül a tette elől – otthagyja az MSZP-t az Orbán lelövéséről posztoló politikus

A szocialisták nem határolódtak el Simon Józseftől, nem kezdeményezték a kizárását. Szombaton az érintett bejelentette, lemond párttagságáról.

Fotó: okpecs.hu

Több blogunk - Ez a tuti, Klikk, Gőg és demagóg fiai, valamint Leander, lásd lentebb - is foglalkozott a visszataszító és gusztustalan pénteki esettel: az Orbán Viktor miniszterelnököt vérző, lőtt fejsebbel ábrázoló fotómontázst posztolt az MSZP pécsi elnökségi tagja. Simon József a bunkóságát még „viccelődéssel” is megfejelte, miszerint „semmi hibát nem talál” a képben.

Milyen párt az, ahol még egy ilyen simonjózsef is elnökségi tag lehet??

„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem" - jutottak eszembe Szolzsenyicin szavai, amikor megláttam a fenti képet a fejlövés áldozatának mutatott Orbán Viktorról az Indexen. Posztolta Simon József, a pécsi MSZP elnökségi tagja a Facebookon. A képfelirat úgy hangzott: „Keresd a hibát!!! Én nem találtam".

A Fidesz azonnal felszólította a szocialistákat, zárják ki a magáról megfeledkezett politikust. Sem Molnár Gyula pártelnök, sem Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt nem határolódott el a vállalhatatlan cselekedettől, az MSZP pedig közleményében a Fideszt hibáztatta a gyűlöletkeltésért.

A szocialisták tehát nem találtak kivetnivalót Simon facebookos munkásságában. Szombaton azonban maga az érintett lépett, és közösségi oldalán bejelentette: a mai nappal lemond párttagságáról.

Megszégyenülve, dicstelenül távozik. Magával viszi aljassága polgári és büntetőjogi következményeit. Az erőszak, a botrány és a szégyen árnyéka azonban ezzel együtt is (volt) pártjára vetül.

UPDATE:

Az azóta törölt Facebook-bejegyzés így hangzott:

Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az utóbbi években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam és ennek következménye van. A pártagságomról a mai nappal lemondok.

5
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48054/pics/lead_800x600.jpg
Facebook,Karácsony Gergely,Molnár Gyula,MSZP,Orbán Viktor,Simon József

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
Antal 2018-02-04 01:00:11
Hát, ez rosszul sült el....
Válaszolok
Illés 2018-02-03 15:56:58
Van-e még Simon ebbe a jóra való pártban,ha így haladnak kiürül a tagság.
Válaszolok
Mihály 2018-02-03 12:51:11
Most erre mit lehet mondani? Sajnos az emberi fajnak még mindig vannak hasonló csökevényes szüleményei. Mint a mellékelt ábra szerinti " simonjózsi " is! Nem véletlen! A volt emeszempé utódpárt tagjai között akad még pár ilyen gennyláda. De a kommunistákon soha nem lehetett csodálkozni, évszázadokra visszamenőleg hozták a a formájukat olyannyira, hogy még a mai napig is vannak olyanok, aki a saját országa népét rettegésben, terrorizálásban tartja. Elég ha csak a Kim Dzsongun gyereket nézzük. Az apja sem volt különb. De lehetne sorolni régebbi időkből is néhányat. A Lenin elvtárs, a Sztálin elvtárs, akik a saját népükből több tízmillió embert végeztetett ki, Mao Ce-tung, Fidel Castro, hogy maradjunk itthon, Kun Béla elvtárs, a billiárdgolyó fejű Rákosi Matyika, és nem utolsó sorban a " A kádár rencer " feje is közéjük tartozik, " aláírói " döntésjoggal... Ne is csodálkozzon a nép, ha ilyen esetek még mindig előfordulnak, mint a simonjózsié is például...
Válaszolok
Zsuzsanna 2018-02-03 12:30:17
Sok ilyen "erőszak ellenes proli" van még az MSZP-ben? Remélem, soha többé nem hallunk róla!
Válaszolok
Lajos 2018-02-03 12:09:43
És most van ember, aki úgy gondolja, hogy ezzel le van tudva az ügy? Egy semmirevaló, xar kis pártocska tele bűnös történelemmel, meg ez a szőrös disznó elválik egymástól! Na és, ki nem xarja le mindkettőt! Neki ezért valamilyen formában vezekelnie kell! Mondjuk pl. csókolja meg mellártamás seggét klozet után!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel tovább húzza az időt kvóta-ügyben

2018.03.23. 13:20
Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Programok a nemzeti ünnepen

2018.03.15. 06:35
Számos ingyenes programra várják Budapesten az ünneplőket, a családokat csütörtökön, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulóján.

Lázár János: A politika nem babapiskóta

2018.03.12. 15:00
Egy politikusnak küzdenie kell a meggyőződéséért, vége pedig csak annak van, aki feladja – üzeni a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hódmezővásárhelyiként aggódik a város …

Kormánydöntés: újabb, rendkívüli rezsicsökkentés

2018.03.07. 15:40
Néhány perccel ezelőtt rendkívüli híradással él Orbán Viktor miniszterelnök a kormányülést követően Facebook oldalán.

Orbán: Elfogadhatatlan az EU új migrációs javaslata

2018.02.19. 17:50
Az Európai Uniónak van egy új migrációs javaslata, ami nekünk nem jó, mert a középpontjában továbbra is kötelező áthelyezés van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Szófiában, …

Orbán évértékelője és az ellenzék: tucatnyi tüntetőt szedett össze az Együtt

2018.02.18. 16:50
Az idén huszadik alkalommal megtartott évértékelő nemcsak a kormánypárt híveit mozgatta meg, hanem az ellenzéket is.

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2018.02.18. 14:35
Huszadik alkalommal tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Azt üzente: nekünk Magyarország az első, nem hagyjuk, hogy bevándorlóországgá változtassák. A polgári tábornak pedig "a választás …

Fidesz: Karácsony Gergely Soros György miniszterelnök-jelöltje

2018.02.13. 16:10
A Fidesz szerint "Karácsony Gergelyék nemcsak itthon támadják a határzárat és a határvédelmet", hanem az Európai Parlamentben is mindig a migráció mellett …

Kéz a kézben a Párbeszéd és az MSZP

2018.02.10. 13:00
Elfogadta az MSZP kongresszusa szombaton a szocialisták és a Párbeszéd megállapodását a 2018-as országgyűlési választásra, amelynek értelmében a két párt közösen indít képviselőjelölteket, közös listán …

Hódmezővásárhely - gigaberuházások, támogatás és kávé

2018.02.08. 10:35
Orbán Viktor és Hegedűs Zoltán alpolgármester egy kávé mellett tekintette át a Csongrád megyei város jövőjét. A Facebook-posztok alapján mindkét fél elégedett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?