Blogolj!

És Szanyi Tibor betelefonált a rádióba…

Szanyi Tibor az MSZP EP képviselője a vásárhelyi Rádió 7 élő adásába telefonált be, ahol Hernádi Gyula polgármester-jelölt volt a vendég.

Strasbourgban tartózkodik éppen Szanyi Tibor, az MSZP EP képviselője, ott értesült róla, a hódmezővásárhelyi Rádió 7 Hernádi Gyulával készített műsort kedden délelőtt, melynek adás-telefonszámát fel is hívta.

Szanyi az adásban elmondta, különösen tetszik neki Hernádi indulása, ugyanis nem lehet hagyni, hogy a baloldali értékek ne jelenjenek meg egy választáson. A Jobbikkal való mindennemű együttműködést elutasított és ezt elképzelhetetlennek is tartja. A műsorban még elmondta,  a jelöltség vállalásához a legfontosabb egy nagyon erős lokálpatriotizmus, ez pedig Hernádiban maximálisan megvan, akit egyúttal támogatásáról, segítségéről is biztosított. Elmondta még, Hernádi Gyula most is az MSZP tagja és pont.

A műsorba egyébként Szanyi előtt Bacsa Pál is betelefonált, aki szintén a vásárhelyi baloldal emblematikus figurája, korábban többek között az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje is volt a választókerületben, de párttisztségeket is betöltött közel 16 éven keresztül. Bacsa hasonlóan bátor cselekedetnek nevezte Hernádi indulását és támogatásáról biztosította.

Hernádi a műsorban beszélt felmondásának körülményeiről is. Azt mondta a csonka taggyűlés nem merte felvállalni a kizárást, ezért a felmondás mellett döntöttek elenyésző többséggel. Erre sem került volna sor, ha nincs jelen a vásárhelyi taggyűlésen Botka László embere, Mészáros Tamás, akinek a nyomására döntöttek csak így.

(vasarhely24.com)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48167/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-06 14:14:47
Ennél nagyobb sz.... kavarást ritkán lehet látni. Valahogy minden idiótát be kell nyomni funkcióba!!!!!!!!!!Egyik mocsokabb, mint a másik.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Nem ismerjük el alapvető jognak a migrációt!

2018.07.21. 06:40
Az ENSZ globális migrációs dokumentumának szövege minden várakozásnál rosszabb lett, az összes olyan elemet tartalmazza, mely bevándorlóországgá tehetné Magyarországot – véli Bakondi György.

Blogstar kávéház

2018.07.21. 04:45
Szocialista zűrzavar, szárazföldi migránsáradat, halálos medveszelfi, a budapesti klubélet tragédiái és Rúzsa Magdi pikáns titkai szombati online lapszemlénkben.

Több embert is megkéseltek egy németországi buszon

2018.07.20. 17:15
Több ember megsérült a németországi Lübeckben, amikor valaki késsel támadt egy busz utasaira - tájékoztatott a BBC. 

Három budapesti járatot érint a Ryanair júliusi sztrájkja

2018.07.20. 14:20
A fapados légitársaság dolgozói július 25-ére és 26-ára hirdettek sztrájkot a bérviták miatt. A munkabeszüntetés nagyjából 50 ezer utast érint.

A paksi atomerőműhöz riasztották a honvédség Gripenjeit

2018.07.20. 10:25
A paksi atomerőműhöz riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit két kisrepülőgép miatt - tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium (HM) pénteken az MTI-t.

Blogstar kávéház

2018.07.20. 05:05
Pénzes ingyengyógyszerek, széthulló zöldek, helytelenül fehér tankönyvek, ébredő nemzetiségek és a 90-es évek eltűnt legendái pénteki online lapszemlénkben.

Tüntetők várták Orbán Viktort Jeruzsálemben

2018.07.19. 20:10
Azt pontosan nem tudni, hogy az izraelieknek mi a bajuk Orbán Viktorral, de magyar feliratú táblákkal is tüntettek a miniszterelnök ellen.

Blogstar kávéház

2018.07.19. 05:05
Az LMP őrülete, Márki-Zay beszédes hallgatása, a migráció feketepiaca , Tóth Vera szexbibliája és szerfüggő sztárok csütörtöki online lapszemlénkben.

Az MKB banktörténelmet írt Magyarországon

2018.07.18. 18:40
A pénzintézet az országban elsőként állt át digitális és nyílt banki működésre. Balog Ádám, az MKB Bank vezérigazgatója szerint a jövő másképp elképzelhetetlen lenne számukra.

Gyorgyevics Benedek: A gyalogoséké lesz a Kós Károly sétány!

2018.07.18. 09:05
Volt itt minden, mint a búcsúban. Szabálysértés, milliós munkagép rongálása, tüntetések, politikai csata, pályázatok, győztesek és vesztesek. Ahhoz túl nagy a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?