Blogolj!

És Szanyi Tibor betelefonált a rádióba…

Szanyi Tibor az MSZP EP képviselője a vásárhelyi Rádió 7 élő adásába telefonált be, ahol Hernádi Gyula polgármester-jelölt volt a vendég.

Strasbourgban tartózkodik éppen Szanyi Tibor, az MSZP EP képviselője, ott értesült róla, a hódmezővásárhelyi Rádió 7 Hernádi Gyulával készített műsort kedden délelőtt, melynek adás-telefonszámát fel is hívta.

Szanyi az adásban elmondta, különösen tetszik neki Hernádi indulása, ugyanis nem lehet hagyni, hogy a baloldali értékek ne jelenjenek meg egy választáson. A Jobbikkal való mindennemű együttműködést elutasított és ezt elképzelhetetlennek is tartja. A műsorban még elmondta,  a jelöltség vállalásához a legfontosabb egy nagyon erős lokálpatriotizmus, ez pedig Hernádiban maximálisan megvan, akit egyúttal támogatásáról, segítségéről is biztosított. Elmondta még, Hernádi Gyula most is az MSZP tagja és pont.

A műsorba egyébként Szanyi előtt Bacsa Pál is betelefonált, aki szintén a vásárhelyi baloldal emblematikus figurája, korábban többek között az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje is volt a választókerületben, de párttisztségeket is betöltött közel 16 éven keresztül. Bacsa hasonlóan bátor cselekedetnek nevezte Hernádi indulását és támogatásáról biztosította.

Hernádi a műsorban beszélt felmondásának körülményeiről is. Azt mondta a csonka taggyűlés nem merte felvállalni a kizárást, ezért a felmondás mellett döntöttek elenyésző többséggel. Erre sem került volna sor, ha nincs jelen a vásárhelyi taggyűlésen Botka László embere, Mészáros Tamás, akinek a nyomására döntöttek csak így.

(vasarhely24.com)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48167/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-06 14:14:47
Ennél nagyobb sz.... kavarást ritkán lehet látni. Valahogy minden idiótát be kell nyomni funkcióba!!!!!!!!!!Egyik mocsokabb, mint a másik.
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.02.24. 02:50
Csúfos diákkudarc, az oktatás vérző sebei, Soros fiókcsapatai, kicsinyes bosszú és megtört nemzetlélek szombati online lapszemlénkben.

Tarlós szerint maximum 3 és fél évig tarthat a Lánchíd rekonstrukciója

2018.02.23. 20:05
Tarlós István főpolgármester pénteki sajtótájékoztatóján egyebek mellett a Lánchíd rekonstrukciójáról, a fővárosi költségvetésről és a BAH …

Belvárosi Főplébánia – Több ezer látogató egy-egy nap alatt

2018.02.23. 10:20
A profi szakmai irányításnak köszönhető, hogy tavaly voltak olyan napok, amikor huszonnégy óra alatt több ezer látogató is megfordult a Belvárosi Nagyboldogasszony …

Blogstar kávéház

2018.02.23. 01:55
Brüsszeli bevándorlásszervezők, cipők, nyakkendők és migránsok, elveszített Fidesz-jelleg és Tóth Vera titokzatos kalandjai pénteki online lapszemlénkben.

Idegenvezetői Világnap a turizmus diplomatáinak tiszteletére

2018.02.22. 07:30
A fővárosi turizmus dinamikus fejlődésében a technika, a gazdagon tájékoztató információs online felületek mellett leginkább az idegenvezetők által megvalósított …

Blogstar kávéház

2018.02.22. 04:00
A Fidesz receptje, Németh Szilárd boszorkánykonyhája, Elisabeth Swaney trükkjei, Kiss Ramóna szenvedése és Pápai Joci lábbelije csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Billy Graham világhírű amerikai prédikátor 

2018.02.21. 16:45
Észak-karolinai otthonában 99 esztendős korában elhunyt Billy Graham világhírű amerikai prédikátor.

Blogstar kávéház

2018.02.21. 04:55
Rákosi reinkarnációja, Orbán riogatása, migránstenger, légmentes határzár, a kanyaró rohama és eltékozolt fényűzés szerdai online lapszemlénkben.

Csúcsév az idegenforgalomban – Budapest biztonságos, a turisztikai szolgáltatóink profik

2018.02.20. 09:35
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) elsősorban vállalkozásfejlesztési programokkal támogatja a …

Blogstar kávéház

2018.02.20. 04:25
Európai tűzoltás, az ellenzék kihagyott ziccere, Havas kapálózása, Csonka Pici félelmei és a Kutya éve keddi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?