Blogolj!

Hódmezővásárhely - gigaberuházások, támogatás és kávé

Orbán Viktor és Hegedűs Zoltán alpolgármester egy kávé mellett tekintette át a Csongrád megyei város jövőjét. A Facebook-posztok alapján mindkét fél elégedett.

Korábban Hegedűs Zoltán hódmezővásárhelyi alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje azt ígérte, hogy az Orbán Viktorral folytatott szerda reggeli kávézás alatt beszámol a kormányfőnek több fontos ügyről. Így szóba kerültek a gigaberuházások, az északi elkerülő út és a tramtrain fejlesztésének jelenlegi állapota, valamint elmondta a miniszterelnöknek, hogy kétágyas, fürdőszobás szobákat akarnak kialakítani a kórházban.  – Az egészségügy helyzetét lényegesnek tartják a helyiek, a megtartott konzultáción a második legfontosabb fejlesztendő területnek jelölték – jegyezte meg az alpolgármester a találkozó előtt.

Szintén témának szánta a Minőségi Otthoncsere Programot, az eddigi 11 család mellett hamarosan újabbakat is segíthetnek, valamint a Modern Városok program állását. A bővítendő ipari parkot is meg kívánta említeni, valamint azt, hogy kérik a kormányt, támogassa az új piac, bevásárlóközpont megépítését, amellyel a kis- és őstermelőket, a helyi vállalkozásokat hoznák helyzetbe, és egyben az emberek jó minőségű, megbízható helyi termékeket vásárolhatnának. Szeretnének öt templomot felújítani, amelyhez Magyarország kormányának segítségét igénylik.

A megbeszélést követően a Hódmezővásárhelyi Hivatalos Oldalán megjelent videóban arra emlékeztetett Hegedűs Zoltán, hogy a felsoroltak segítik a település fejlődését. Kiemelte, hogy a piac fejlesztését és a templomok felújítását is támogatja a kormányfő, valamint nagyon tetszettek Orbán Viktornak a Bethlen Gábor Református Gimnázium bővítési tervei.

Valószínűleg a következő találkozóra sem kell sokat várni: Hegedűs Zoltán ugyanis azt is ígérte, megerősíti Almási István volt polgármester meghívását: továbbra is várják a miniszterelnököt a kibővített I. világháborús emlékmű március 14-ei avatására. Igaz, addig még lesz egy választás a településen...

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48251/pics/lead_800x600.jpg
Hegedűs Zoltán,Hódmezővásárhely,Lázár János,Modern Városok Program,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Orbán: hazánk a Nyugat és Oroszország együttműködésében érdekelt

2019.10.30. 18:50
Nyolc megegyezést írt alá Budapesten a magyar miniszterelnök és az orosz elnök.

Orbán: szabad és független Magyarországot akartunk

2019.10.23. 20:00
Olyan Európáról álmodtunk és álmodunk, mely valóban a szabad nemzetek közös hazája – fogalmazott ünnepi beszédében a miniszterelnök. VIDEÓVAL!

Ezért nem tartott ma szabadtéri szónoklatot Orbán Viktor

2019.10.23. 16:20
Nem, nem ijedt meg Karácsonytól, Gyurcsánytól vagy Budapest népétől.

Orbán Viktor részt vesz Jacques Chirac gyászszertartásán

2019.09.28. 19:10
Emmanuel Macron francia államfő meghívására Orbán Viktor hétfőn részt vesz a csütörtökön elhunyt Jacques Chirac korábbi köztársasági elnök emlékére tartandó …

Orbán: igazságtalanul nehéz harcot vívunk a jó ügyért

2019.09.21. 17:40
Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk – mondta miniszterelnökünk …

Orbán Viktor: megnőtt a V4-ek ereje

2019.09.12. 18:00
Ezt igazolja az európai bizottsági pozíciók szétosztása is.

Rollerrel hozná lendületbe a lelassult Vásárhelyt Grezsa István

2019.09.09. 12:20
Az önálló polgármesterjelölt szerint október 13-a egyik fő tétje, hogy sikerül-e újra lendületbe hozni a várost. Van is erre egy remek ötlete!

Orbán üzent Salvininek: harcostársként tekintünk önre, függetlenül a politikai folyamatok alakulásától

2019.08.29. 16:40
Levélben fejezte ki nagyrabecsülését és köszönetét Orbán Viktor miniszterelnök, a …

Orbán szerint neurózisa tartja fogságban az ellenzéket

2019.08.25. 05:30
A Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára izgalmas nyílt színi vitában fektette két vállra az LMP-s Ungár Pétert.

Angela Merkel csodálattal adózik Magyarországnak

2019.08.18. 05:40
Hétfőn Orbán Viktorral folytat kétoldalú megbeszélést Németország kancellárja, aki hazánkba érkezik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?