Blogolj!

Blogstar kávéház

Kifutó

Fodor kiverte.

A biztosítékot, és nem kicsit! Az MSZP választmánya nagy többséggel elhajtotta a közös listáról Fodor Gábort, aki így lecsúszhat a parlamenti székről – olvasható a HVG Online cikkében.

„A Liberálisoktól Bősz Anett a befutó helynek számító 15. helyen indulhat majd forrásunk szerint, ám az MSZP honlapján található tudósításban ezt nem említik, csak azt, hogy a liberálisokkal szombat reggel még egyeztetnek. Fodor jelöltsége kiverte a biztosítékost: a hírek szerint a pár nappal ezelőtti elnökségi ülésen leszavazták Molnár Gyula felvetését, aki Fodornak befutó helyet javasolt, majd felmerült, a politikus Gyöngyösön indulhat, mire a párt alapszervezete tömeges kilépéssel fenyegetőzött. Annyit mindenesetre sikerült elérni, hogy az addigi jelölt, a gyöngyösi szocialista polgármester, Hiesz György visszalépett, és a pártot is otthagyta.”

Fodor Gábor nem kap befutó helyet az MSZP-vel közös listán

A szocialisták pénteki választmányi ülésén nagy többséggel szavazták meg Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét - értesült a hvg.hu.

Hittétel

Nem kérünk Allahból.

A Századvég felmérése szerint Vona Gábor hatalmas öngólt lőtt azzal, hogy Allahot és az iszlámot dicsőítette – ismerteti az Origo.hu.

„A véleménnyel rendelkező válaszadók több mint háromnegyede (78 százaléka) elutasítja Vona Gábor mondatait, 22 százalék nyilatkozott úgy, hogy elfogadja. A kutatás arra is rávilágított, hogy a pártelnök szavai még saját táborát is erősen megosztják. Minden második Jobbik-szavazó elutasítja Vona Gábor hittételét Allah mellett. Ami a többi párt táborát illeti, a kormánypárti szavazók 90 százaléka, a baloldali ellenzéki pártok szavazóinak 69–81 százaléka és a bizonytalanok 70 százaléka reagált elutasítóan a Jobbik elnökének iszlámmal kapcsolatos szavaira.”

A döntő többség elutasítja Vona Gábor iszlámmal kapcsolatos mondatait

Még a kérdésben véleményt formáló jobbikosok fele is elutasítja Vona Gábor Allahhal és iszlámmal kapcsolatos kijelentéseit - derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából. Nagy port kavart a hazai politikai életben egy, a Mandiner.hu birtokába jutott 2013-as felvétel, melyen Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, török nyelven tesz hitet Allah mellett egy törökországi rendezvényen - emlékeztet a Századvég elemzése.

Érdem

Trójai faló.

Mármint a Soros-biradalomé, ez lenne Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje – írja a Hirado.hu, hozzáfűzve: kétharmados többségben vannak Karácsony tanácsadó testületében a Soros Alapítvány egykori munkatársai és az egykori SZDSZ-esek.

„Az M1 stábja szerette volna megkérdezni Karácsony Gergelytől, hogyan kommentálná a Magyar Idők információit, miszerint a tanácsadó testületének jelentős része korábban Soros György alapítványánál dolgozott? Szerették volna megtudni a véleményét arról is, hogy testületének egyik tagja, Bojár Gábor korrupt üzlettel szerezte első millióit, illetve hogy számít-e a továbbiakban is Bojár Gábor tanácsaira? Karácsony Gergely érdemben azonban nem válaszolt.”

„Karácsony Gergely Sorosék trójai falova"

Kétharmados többségben vannak Karácsony Gergely tanácsadó testületében a Soros Alapítvány egykori munkatársai, valamint a néhai SZDSZ holdudvarához tartozók - ezt írta a Magyar Idők című lap az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögött álló team-ről. A tanácsadók között van olyan üzletember is, aki nemrég elismerte, hogy az első millióit korrupciós üzlettel kereste.

Norma

Vágó és a harmincas évek.

Komoly megütközést keltettek a kvízmester „kaftános zsidókat” emlegető kijelentései, a Magyar Hírlap Online szerint súlyos tehertétele a balliberális gondolkodóknak, hogy az ateizmus vezérli őket.

„Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója úgy fogalmazott, az egyik legsúlyosabb tehertétele a liberális baloldali gondolkodásmódnak, hogy ateizmusától vezérelve elveti a transzcendens, az 'e világon túli létező' tiszteletét, ezáltal egyrészről értelmezhetetlennek tart minden erkölcsi-morális normát – a politikában is. Másrészről pedig az ember és a világ működését a nagybetűs Ész és ráció hatalmára szűkíti le, fel nem fogva és meg nem értve, hogy az élet legbelső magva irracionális jellegű: hitünk, érzelmeink, előítéleteink vezetnek minket cselekvéseinkkor.”

Dagad Vágó botránya

Súlyos tehertétele a balliberális gondolkodóknak, hogy az ateizmus vezérli őket - fogalmazott lapunknak Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója Vágó István botrányos nyilatkozatai kapcsán. Vágó István, a finnyás „kvízmester" Gyurcsány Ferenc tavalyi évértékelőjén (Fotó: Varga Imre) Még a Hit Gyülekezeténél is kicsapta a biztosítékot a gyurcsányista Vágó István botrányos kijelentése.

Parkett

Schulz bukása.

A német nagykoalíció a vesztesek koalíciója, amellyel az ellenzéki Christian Lindner, a szabaddemokraták vezetője járhat jól – elemez a Mandinernek adott interjúban Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport vezetője.

„Ha csak az ideológiai eltéréseket nézzük, komoly konfliktusok várhatók a német külügy és Közép-Európa vonatkozásában, függetlenül attól, melyik szociáldemokrata politikus a fődiplomata. Kivéve, ha Németország belátja, hogy valójában érdeke a Közép-Európával való együttműködés. Schulz ugyan dinamikus politikus, de az elmúlt években elég szerencsétlenül mozgott a politika parkettjén. Megbukott, mint az SPD elnöke és mint európai politikus, hiszen elvesztette az Európai Parlament elnökségét, s alul maradt a Bizottság vezetéséért folytatott küzdelemben. Azt hiszem, jól jár Európa azzal, hogy nem ő lesz a külügyminiszter. Ami természetesen nem garancia arra, hogy nála jobb vezető következik.”

Schulz pártelnökként és miniszterjelöltként is megbukott - Mráz Ágoston Sámuel a Mandinernek | Mandiner

A nagykoalíció a vesztesek koalíciója, amellyel az ellenzéki Christian Lindner, a szabaddemokraták vezetője járhat jól. Schulz nagyon eltaktikázta magát, Merkel az utolsó ciklusára készül, Seehofer belügyminisztersége a garancia arra, hogy változni fog a negyedik Merkel-kabinet migrációs politikája. Interjúnk Mráz Ágoston Sámuellel, a Nézőpont Csoport vezetőjével.

Szívás

Berki hajba kapott.

Közösségi oldalán mutatta meg Berki Krisztián, ahogy a doktor kezelésbe vette a fejbőrét – számol be róla a Blikk Online.

„Alig egy hónapja arról tett ki videót, ahogy a hajbeültetéshez szükséges testzsírt leszívták a hasáról, most pedig azt is megmutatta, hogy már kezdetét vette a hajbeültetése. – Sokan kérdeztek a hajbeültetésemmel kapcsolatban, így eldöntöttem, hogy minden héten közzéteszek néhány fontos kérdést, érdekességet, hogy megismerjétek az én bőrömön és hajamon keresztül.”

Így tűrte a hajbeültetést Berki Krisztián - fotó

Alig egy hónapja arról tett ki videót, ahogy a hajbeültetéshez szükséges testzsírt leszívták a hasáról, most pedig azt is megmutatta, hogy már kezdetét vette a hajbeültetése. - Sokan kérdeztek a hajbeültetésemmel kapcsolatban, így eldöntöttem, hogy minden héten közzéteszek néhány fontos kérdést, érdekességet, hogy megismerjétek az én bőrömön és hajamon keresztül - magyarázta Berki, aki a fotó alapján jól tűrte a beavatkozást.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48325/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.02.24. 02:50
Csúfos diákkudarc, az oktatás vérző sebei, Soros fiókcsapatai, kicsinyes bosszú és megtört nemzetlélek szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.23. 01:55
Brüsszeli bevándorlásszervezők, cipők, nyakkendők és migránsok, elveszített Fidesz-jelleg és Tóth Vera titokzatos kalandjai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.22. 04:00
A Fidesz receptje, Németh Szilárd boszorkánykonyhája, Elisabeth Swaney trükkjei, Kiss Ramóna szenvedése és Pápai Joci lábbelije csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.21. 04:55
Rákosi reinkarnációja, Orbán riogatása, migránstenger, légmentes határzár, a kanyaró rohama és eltékozolt fényűzés szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.20. 04:25
Európai tűzoltás, az ellenzék kihagyott ziccere, Havas kapálózása, Csonka Pici félelmei és a Kutya éve keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.02.19. 03:55
Gyurcsány mesterkedése, az MSZP romjai, Orbán, Putyin és Trump hidegháborúja, robotizációs és szívzűrök hétindító online lapszemlénkben.

BREAKING: Lezuhant egy turistarepülő Franciaországban: három halott

2018.02.18. 15:35
Újabb repülőgép-szerencsétlenség történt: lezuhant egy turistarepülő a franciaországi Jura-hegységben. A balesetben egy házaspár és 10 éves gyermekük halt …

Blogstar kávéház

2018.02.18. 04:00
Nagyvonalú pénzszórás, mesterséges válsághelyzet, kolbászreneszánsz, eladható karakterek, emberi történetek és elvadult kutyák vasárnapi online lapszemlénkben.

Négyszeres életfogytiglanra ítélték a pedofil gyilkost

2018.02.17. 17:35
Egy hónappal ezelőtt törtek ki zavargások a pakisztáni Kasurban, miután a hétéves Zainab Anszárit elrabolták, megerőszakolták végül megölték. Az elkövetőt most négyszeres …

Blogstar kávéház

2018.02.17. 03:45
Pitiáner hatalmi játszmák, gyermeki biodíszletek, a migránsok gránátjai, a diktátor csapdája, az önvezetés forradalma és a státuszszimbólumok kényszerképzete szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?