Blogolj!

Blogstar kávéház

Reakció

Fideszes fegyverek.

A Magyar Nemzet Online azt elemzi, mit tesz a kormányzat, amikor bármilyen, számára kellemetlen ügy lát napvilágot.”

„Talán éppen azért vezető 'irányzat' ma a hallgatás, mert úgy gondolják, ha nem mondanak róla semmit, akkor a probléma nem is létezik. Bármilyen, a kabinet számára kényelmetlen ügy kerül napvilágra, két dologra bizton számíthatunk. Egyrészt bármi legyen a téma, bárki hozza nyilvánosságra a tényeket, a reakció az lesz, hogy az illető szervezet vagy média Soros-bérenc, Soros emberei veszik körül, vagy tanácsadó testületének kétharmada valamilyen módon kapcsolódik a Soros-féle alapítványhoz, illetve a Soros-hálózathoz. Ha ez nem működik, akkor a másik terv lép életbe a vádaskodás helyett: a hallgatás.”

Sorosozás és a hallgatás törvénye

Úgy tűnik, a kormány és a kormánypártok tagjai számára egy parancsolat létezik a kötelező sorosozás mellett, ez pedig a hallgatás törvénye. Mintha csak Szicíliában lennénk, ahol az omertà mindenkire nézve kötelező, és ha valaki megszegi, nem biztos, hogy érdemes tartós tejet vásárolnia.

Probléma

Darabokra hullva

Lattmann Tamás, aki korábban az MSZP listavezetőjeként is szóba került, bejelentette: három párt támogatásával indul a miniszterelnökségért, ami az Origo szerint annak bizonyítéka: Karácsony Gergely szétverte a baloldalt.

„Én márciusban azzal fogom tölteni azt az egy hónapot, hogy végig fogom járni az országot a társaimmal együtt, a választókkal fogunk beszélni, a választók problémáiról fogunk beszélgetni, cserébe itt Budapesten közben énrám azt mond bárki, amit akar” – mondta Lattmann.”

Karácsony Gergely szétverte a baloldalt: itt az újabb listavezető

Teljes a kétségbeesés a baloldali szavazók körében amiatt, hogy Karácsony Gergely lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Ahogy azt megírtuk, a Gyurcsány Ferenchez közeli blog, a Nyugati Fény hónapok óta alázza Karácsonyt, ma pedig már az MSZP második embere, Gőgös Zoltán is az egyébként Gyurcsány közeléből indult Karácsonyon ironizált.

Hitel

Megbukott a megfélemlítés.

A bírálói szerint a kormánypártok érdekeit szolgálja Lévai Katalin, a Medgyessy-kormány egykori minisztere, aki saját baloldali pártjával elindul a választáson, ő most a Hirado.hu cikkében vág vissza.

„A tavaly nyáron létrejött Lendület Magyarországért Párt alapítója szerint, aki nem akar részt venni a mostani káoszban, azt a baloldalon megpróbálják ellehetetleníteni, de – mint fogalmazott – ezek a pártok már rég elveszítették a hitelüket. 'Soha többé nem lesz hiteles az a párt az emberi jogok és a női esélyegyenlőség területén, amelyik engem mondjuk undorító féregnek, vagy politikai prostituáltnak – de nem is akarnám elismételni ezeket a gyalázatos szavakat – nevez' – fogalmazott Lévai Katalin.”

Lévai Katalin: A baloldali pártok „már rég elveszítették a hitelüket"

Megpróbálják megfélemlíteni és lejáratni - ezt nyilatkozta a Kossuth Rádióban Lévai Katalin. A Medgyessy-kormány egykori minisztere múlt héten jelentette be, hogy saját baloldali pártja is elindul a választáson, mert nem elégedett a jelenlegi baloldal teljesítményével. A bírálói szerint ezzel a kormánypártok érdekeit szolgálja. Volt, aki undorító féregnek, más pedig politikai prostituáltnak nevezte.

Család

Zuckerberg biztonsága.

A 24.hu a Facebook európai igazgatójával, Nicola Mendelsohnnal az álhírek, a kamuprofilok és a gyűlöletbeszéd elleni küzdelemről is beszélget.

„Az első mindig a család lesz az ember hírfolyamában, hiszen nyilvánvalóan a hozzátartozók, akik igazán érdekelnek mindenkit. Aztán jönnek a csoportok, mert ezek is sokat jelenthetnek, hiszen ezért csatlakoztak hozzá és vállalnak benne aktív szerepet. Végül pedig jönnek az oldalak, hiszen ezeken keresztül értesülnek a felhasználók az őket érdeklő hírekről.”

Mark Zuckerbergnek első a biztonság - a Facebook európai igazgatójával beszélgettünk

Nicola Mendelsohn a Facebook európai igazgatója, néhány napja a hírek róla szólnak, de nem azért mert valami nincs rendjén a közösségi oldal háza táján, nem is a csoportokról szóló bejelentése miatt, hanem mert egy interjúban elmondta, hogy gyógyíthatatlan betegséget diagnosztizáltak nála 2016-ban, a Non-Hodgin limfóma egy típusát.

Top

Anyai trükkök.

A FEM3 Café és a Ripost magazin műsorvezetője, Czippán Anett a Lokál Online-nak árulja el, hogyan vigyáz saját maga és két gyönyörű kisfia egészségre.

„Ha én kapok el valamit, akkor igyekszem magam otthon kikúrálni megfázás elleni italporokkal, de ami nekem nagyon bevált, az a gyógynövényes inhalálás. Az igazság azonban az, hogy mióta anya vagyok, nem is engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek, folyamatosan a topon kell lennem, ezerrel pörgök, nem hagyhatom, hogy elhatalmasodjon rajtam a betegség.”

Czippán Anett: Anyaként nem lehetek beteg | Lokál

A vitaminokat a tabletták helyett igyekszem más, természetes úton bejuttatni a gyerekek szervezetébe, amihez időnként, bevallom, trükköznöm kell. Oli például nem szereti a gyümölcsöt, ám ha kifacsarom a levét, akkor szíves örömest megissza. Persze ha már megtörtént a baj, akkor - mint minden aggódó szülő - én is rohanok velük a háziorvoshoz, akiben maximálisan megbízok.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48444/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.06.22. 04:25
Globális kultúrharc, Soros mérgezése, brutális bevándorlókrízis, a Jobbik fogyása és Hosszú Katinka szakítópróbája pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.21. 05:10
Európai robbanásveszély, a magyar futball megváltója, szélsebes szenzációhajhászás, Csobot Adél gömbölydedsége és Luxus Vivi mindennapi kényeztetése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.20. 04:10
Az európai szekularizáció árnyoldalai, a Fidesz enyhülése, éretlen celebek, megguglizott kulcskérdések, Rékasi Károly és Pikali Gerda lángolása szerdai online lapszemlénkben.

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Ezeket a cikkeket olvastad már?