Blogolj!

Négyszeres életfogytiglanra ítélték a pedofil gyilkost

Egy hónappal ezelőtt törtek ki zavargások a pakisztáni Kasurban, miután a hétéves Zainab Anszárit elrabolták, megerőszakolták végül megölték. Az elkövetőt most négyszeres halálbüntetésre ítélték.

Nem mentek egyszerűen a dolgok januárban, miután a kislány eltűnt, ugyanis a család az állította, hogy a rendőrség nem tett meg mindent az ügy megoldásának érdekében, így a hozzátartozók kerítették elő azokat a felvételek is, amiken a kislány és az elkövető együtt mutatkoznak. A gyerek holttestét eltűnése után egy héttel egy szemétdombon találták meg.

Ez többek között azért is felháborító, mert a térségben az elmúlt két évben tizenkét ehhez hasonló eset történt. A zavargások ennek fényében nem voltak meglepőek, viszont két ember akkor életét vesztette.

A közhangulat talán most lenyugodni látszik, ugyanis Zainab gyilkosát négyszeres életfogytiglanra és kétmillió rúpia (kb 4,5 millió forint) pénzbüntetésre ítélték. A gyilkos nemcsak ezt a szörnyű tettét, hanem még nyolc másik (!) kislány megerőszakolását is beismerte, akik közül ráadásul hét meghalt.

Zainab édesapja - érthető módon - elégedett az ítélettel, amire így reagált:

Azt szeretném, ha nyilvánosan akasztanák fel.

https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48718/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,Gyilkosság,ítélet,Pakisztán
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.01.20. 22:50
Macronék rémisztő migránsinváziója, a balliberális propagandamédia hallgatása, a néppárti bölcsek összhangja, a Fidesz ingadozása, Curtis és Majka lazítása online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.20. 03:20
A Fidesz hatalmas győzelme, a kapcsolati erőszak elharapózása, a polgárőrök modern hazafisága, a királyi család krízise és Eva Longoria dekoratív dekoltázsa hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 21:45
A néppárti bölcsek ingadozása, a Momentum kommunistásodása, Magyar György titokzatos börtönbiznisze, a családtámogatási rendszer bővülése és Horváth Tamás lebegős szelfije online lapszemlénkben.

Holtestet találtak egy kiégett kazánházban Makón

2020.01.18. 20:50
Egy férfi holttestét találták meg egy kiégett kazánházban a tűzoltók szombaton Makón – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Továbbra is marad a szmogriadó Budapesten

2020.01.18. 13:10
Bár megvan a maga romantikája a napok óta tartó ködös időnek, tudni kell, hogy ezt nem csupán a köd, hanem a szmog is okozza, így a szmogriadó továbbra is fennáll.

Kimentettek egy nőt a Dunából Budapestnél

2020.01.18. 11:05
A vízirendészeknek kellett kiemelni egy nőt a Dunából még szombat hajnalban.

Már több mint 160 ezren hagyták el a Taal-vulkán környékét, ami bármikor kitörhet

2020.01.18. 10:05
Óriási a készültség a Fülöp-szigeteken: már több mint 160 ezer lakos hagyta el a Taal-vulkán környékét, a tudósok szerint …

Ma sem szabadulunk a sűrű ködtől

2020.01.18. 06:45
Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint szombaton is folytatódik a borult, párás, ködös idő, a zárt felhőzetből ónos szitálás, hószállingózás alakulhat ki.

Blogstar kávéház

2020.01.18. 03:00
Orbán Viktor békétlen békéje, a momentumos kisasszonyok hőbörgése, az Európai Néppárt sorososodása, a 444 hamisítása és Csonka András viharos köszöntése szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.01.17. 04:45
Karácsony Gergely zsarolása, a hálapénz mérgezése, a balliberálisok boszorkányüldözése, Magyarország tejfölösödése és Friderikusz Sándor tanácstalansága pénteki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?