Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Orbán évértékelője és az ellenzék: tucatnyi tüntetőt szedett össze az Együtt

Az idén huszadik alkalommal megtartott évértékelő nemcsak a kormánypárt híveit mozgatta meg, hanem az ellenzéket is.

A miniszterelnök nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulatot tapasztal

Évértékelőt tartott Orbán Viktor délután három órától a Várkert Bazárban. Az ellenzék is szóba került, sorra osztotta ki a „kokikat” a magyar miniszterelnök. Megjegyezte a szocialistákról, hogy "idegenlégióst igazolnak" listavezetőnek, akinek feladata, hogy kivezesse az MSZP-t a Parlamentből. A másik balos erő – a nevén nem nevezett Demokratikus Koalíció – „virtigli kommunista” párttá vedlett át, melynek fő mondanivalója, hogy az egyházak fogják be a szájukat, és húzzák meg magukat. Úgy fogalmazott ezen felül, hogy egy másik szereplő egyetlen üzenete az, hogy lehet más. Azonban már annyira mások, hogy nem tudjuk, nemzetiek vagy internacionalisták, jobb- vagy baloldaliak. A kiváltak alakította pártok láthatatlansági gondokkal küzdenek. Egy volt nemzeti egység szerint pedig az iszlám az emberiség fő reménye. "Magyarország ennél többet érdemel" – hangzott az üzenet. Szerinte

nem kormány-, hanem ellenzékváltó hangulat van az országban.

Több kisebb csoport demonstrált

Azonban nézzük, jogos-e az értékelés. Juhász Péter pártja, az egy százalékos Együtt a korábbi évekhez hasonlóan demonstrációt hirdetett. Úgy tűnik, mérsékelt sikerrel, az mno.hu egyenesen azt írta egyik cikkcímében, hogy „alig lézengenek az Együtt Orbán Viktor-ellenes tüntetésén”. A lap tudósítása szerint mintegy 10-15 aktivistával mentek ki, ezen felül A Város Mindenkié csoport egy hasonló, családias létszámú demonstrációt tartott.

 A Város Mindenkié csoport egy hasonló, családias létszámú demonstrációt tartott. 

Börtönnel fenyeget a Jobbik

A Vona Gábor vezette párt volt a leggyorsabb, ők juttatták el először közleményüket az MTI-nek. Szerintük nem az ország volt sikeres, hanem a miniszterelnök emberei gazdagodtak. Úgy látják, "az Orbán-kormány valódi eredménye: félelemkeltés, korrupció, eltitkolt migránsok, út szélén hagyott magyarok, elvándorolt fiatalok." Április 8-tól Jobbik-kormányt várnak, valamint azt, hogy "Önt pedig az eszét vesztett diktátorok méltó helyére, börtönbe fogja juttatni."

A Liberálisok szerint hazudik a miniszterelnök

Fodor Gáborék nem megerősödést látnak, hanem azt, hogy hazánk az unió sereghajtóvá vált. Stop Soros helyett Stop Orbánt akarnak. Korrupció, nem a bevándorlás az igazi probléma, hanem a kivándorlás, oktatás, egészségügy, Putyin, Paks. "Április 8-án gondoskodhatunk róla, hogy Orbán Viktor többet ne tarthasson évértékelőt kormányfőként. Gondoskodhatunk róla, hogy ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki szándékosan átveri a magyar embereket, hogy pártja minél jobban szerepeljen a választásokon" - zárják.

Szocizik a szoci

Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke, a KISZ III. kerületének volt szervezőtitkára ugyanis azt találtatta mondani az MTI szerint, hogy "ez egy közepes méretű szocialista nagyvállalat igazgatójának a termelési beszéde volt néhány hamis, álságos illúzióval megspékelve". Úgy tűnik, Karácsony Gergelynek egy rugóra jár az agya Fodor Gáborral, mert ő szerinte is "hazugságbeszéd" volt az évértékelő. Szintén hasonlóság, hogy ő sem bírta kihagyni az oktatás-egészségügyözést. De legalább Putyin kimaradt.

DK: bíróság, börtön!

Inkább a Jobbikos stílust erőltette Gréczy Zsolt DK-szóvivő, bár ő legalább előbb bírósági tárgyalással, és csak utána börtönnel fenyegeti Orbán Viktort és "bűntársait" - egy fél fokkal jogállamibb hozzáállás. 

Videóban üzent Szél Bernadett

Az LMP társelnöke szerint "egy másik Magyarországról" szól Orbán Viktor évértékelő beszéde. "Orbán Viktor szerint aki ma többet dolgozik, az többet is keres, ezzel szemben a valóságban a magyar emberek egyre többet dolgoznak és egyre kevesebbet keresnek" - állította. Radikális béremelést sürget, mert szerinte ellenkező esetben csak egy nyugati kerítéssel oldható meg a kivándorlás kérdése. 

4
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48768/pics/lead_800x600.jpg
Együtt,ellenzék,évértékelő,Orbán Viktor

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-02-19 23:19:45
Ne ferdítsetek! :D Tucatnyi? Attól több! Ha csak az egyik hatökör, a másik hétszencség, már ketten túllépik a tucatot... :D
Válaszolok
Hát, így van ez 2018-02-18 18:59:32
Igaza van Jánosnak, ezek a szánalmas ellenzéki senkiháziak csak erőlködnek. Mindamellett, attól, hogy - szerencsére úgy néz ki - nyerésre állunk, a választás még nincs lefutva.
Szeretnék emlékeztetni mindenkit a 2002-ben történtekre !!!!
Mindezek mellett azért mégis azt mondom, hogyha a jobboldali választók rendben elmennek szavazni, akkor nem érhet meglepetés bennünket.
Válaszolok
János 2018-02-18 18:42:02
Szánalmas ellenzéki heccelődések, az óvatosság azonban nem árt. Ápr. 8 -án ismét kiderül, hogy Hazánk többet érdemel-e. Nagyon remélem.
Válaszolok
Emőke 2018-02-18 17:00:59
Ezek a bármikor nem képesek felfogni hogy nekik leáldozott!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Brüsszel tovább húzza az időt kvóta-ügyben

2018.03.23. 13:20
Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Programok a nemzeti ünnepen

2018.03.15. 06:35
Számos ingyenes programra várják Budapesten az ünneplőket, a családokat csütörtökön, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulóján.

Lázár János: A politika nem babapiskóta

2018.03.12. 15:00
Egy politikusnak küzdenie kell a meggyőződéséért, vége pedig csak annak van, aki feladja – üzeni a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hódmezővásárhelyiként aggódik a város …

Kormánydöntés: újabb, rendkívüli rezsicsökkentés

2018.03.07. 15:40
Néhány perccel ezelőtt rendkívüli híradással él Orbán Viktor miniszterelnök a kormányülést követően Facebook oldalán.

Orbán: Elfogadhatatlan az EU új migrációs javaslata

2018.02.19. 17:50
Az Európai Uniónak van egy új migrációs javaslata, ami nekünk nem jó, mert a középpontjában továbbra is kötelező áthelyezés van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Szófiában, …

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2018.02.18. 14:35
Huszadik alkalommal tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Azt üzente: nekünk Magyarország az első, nem hagyjuk, hogy bevándorlóországgá változtassák. A polgári tábornak pedig "a választás …

Hódmezővásárhely - gigaberuházások, támogatás és kávé

2018.02.08. 10:35
Orbán Viktor és Hegedűs Zoltán alpolgármester egy kávé mellett tekintette át a Csongrád megyei város jövőjét. A Facebook-posztok alapján mindkét fél elégedett.

Menekül a tette elől – otthagyja az MSZP-t az Orbán lelövéséről posztoló politikus

2018.02.03. 11:45
A szocialisták nem határolódtak el Simon Józseftől, nem kezdeményezték a kizárását. Szombaton bejelentette, lemond …

Orbán: az ENSZ érték, de…

2018.02.02. 09:30
A kormányfő erős párhuzamot lát az ENSZ migrációról szóló szerződéstervezete és a Soros-terv között.

Orbán és Kurz együtt védik Schengent

2018.01.30. 16:50
Meg kell óvni Európa jövőjét, amelyre a legnagyobb fenyegetést a népvándorlás, a migráció jelenti – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Bécsben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?