Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Tűzoltás.

Botcsinálta ellenzék.

Az elemzők szerint a balliberális ellenzék ellentmondásos ígéreteket hangoztat, ám valójában nincs hosszú távú terve arra, hogyan vezetné az országot, ha megnyerné a választásokat – olvasható a Hirado.hu cikkében.

„Az európai politikai elit jelentős része tűzoltással foglalkozik, és a már bent lévő migránsok szétosztásával. Ezzel szemben a miniszterelnök arról beszél, hogy a migránsáradat alapjaiban a kultúrát veszélyezteti, és ezzel nem csupán a mindennapokat, de az európai kultúrát is veszélyezteti – fűzte hozzá. Érdemes abban gondolkodni, ki ad erre a problémára megfelelő választ. A magyarországi ellenzék még arra is alkalmatlan, hogy a kihívásokat azonosítsa – mondta Boros Bánk Levente.”

Az ellenzék még arra is alkalmatlan, hogy a kihívásokat azonosítsa

A gazdasági eredmények, a migrációs krízis kezelése, a közeledő olaszországi választások, a Magyarországgal szemben kritikus európai politikusok, és - rendhagyó módon - még a hazai ellenzék is szóba került vasárnap Orbán Viktor évértékelő beszédében. Az elemzők szerint a balliberális ellenzék ellentmondásos ígéreteket hangoztat, ám valójában ezeknek a pártoknak nincs hosszú távú tervük arra, hogyan vezetnék az országot, ha megnyernék a választásokat.

Stratégia

Kihagyott ziccer.

Semmitmondóan reagált az ellenzék az Orbán-évértékelőre, gyakorlatilag idézhetetlen, amit mondtak – írja a Zoom.hu.

„Arra a kérdésre, hogy ha ezek alapján le lehet szűrni, hogy a semmitmondó pártok mire készülnek, mit várnak a közelgő választástól, Krausz Péter azt mondta, nem akar elméleteket gyártani. A viszont tény – tette hozzá –, ez egy olyan kommunikációs lehetőség, ami a szűk médiafelületek miatt igen ritkán adódik az ellenzék előtt, ezt ők most gyakorlatilag kihasználatlanul hagyták. Ennyi alapján nehéz arra következtetni, hogy mi a stratégia – összegezte véleményét Krausz Péter.”

Óriási ziccert hagyott ki az ellenzék Orbán évértékelője után

Óriási ziccert hagyott ki az ellenzék Orbán évértékelője után Az egy dolog, hogy vasárnapi évértékelőjében Orbán Viktor semmi újat nem mondott az ország jövőjéről, viszont az erre érkezett reakciók sem voltak túl huszárosak.

Hiány

Havas kapálózása.

Mulatságos (más olvasatban szánalmas, megint más nézőpontból gyomorforgatóan gátlástalan) írásokkal próbál munkát szerezni magának Havas Henrik – állapítja meg az Origo.hu.

„Havas Henriket elzavarta az ATV, és ami a legszánalmasabb: láthatóan nem hiányzik. Valljuk be, enyhén szólva sem Walter Cronkite vette át a helyét, de a nézettség nemhogy nem esett vissza, hanem jobb, mint Havas alatt. Nyilvánvaló: csak ő maga gondolta saját magát népszerűnek. És van egy rossz hírünk a visszatéréséért tébláboló 'tanár úrnak': ez csak romlani fog.”

Havas Henrik megint kapálózik, képtelen felfogni, hogy vége

Mulatságos (más olvasatban szánalmas, megint más nézőpontból gyomorforgatóan gátlástalan) írásokkal próbál munkát szerezni magának Havas Henrik. Nyilvánvalóan Simicska Lajost sietteti: pontosan tudja, hogyha a választások előtt nem ad neki munkát, akkor már sohasem fog. Merthogy utána feltehetően más senkinek nem fog...

Röhögés

A Kutya éve.

Abszolút autentikusan sikerült a magyarországi kínai közösség fő rendezvénye – tudósít a Magyar Nemzet Online.

„A kínai tömegrendezvényekre jellemző hangulatot igazán a legkisebbek élvezték. Az ázsiai és magyar gyerekek serege gyakorlatilag 'átvette az irányítást': kungfufegyverekkel hadonásztak, és a felnőtteken átesve kergették egymást, gátlástalanul röhögtek az időnként a színpadról érkező, sokkoló énekhangokon. Mindez azonban nem vette el a kedvét a kínai gyógyászat szerelmeseinek.”

Budapestre is elérkezett a Kutya éve

Nem baj, drágám, legalább a gyerek élvezi - így tartotta a lelket egymásban egy magyar házaspár szombaton, a kínai holdújév eseményén. Budapest külvárosában, a China Martban tartotta fő rendezvényét a magyarországi kínai közösség a február 16-án beköszöntött Kutya évének alkalmából. Az összejövetel abszolút autentikusan sikerült, igaz ennek felismerése nem mindenkinek csalt mosolyt az arcára.

Feltöltés

Csonka Pici félelmei.

Az 53 esztendős színész nem szereti a születésnapokat, de barátai és családtagjai mindig emlékeztetik korára – így a Lokál Online.

„Habár a színész meg van elégedve a külsejével és nem gondolkozik plasztikai beavatkozáson, nem tartja kizártnak, hogy valamikor igénybe veszi a sebészeket. – Az a bajom ezzel a dologgal, hogy Amerikában, ahol pénz és szakember is van hozzá, ott is képesek elrontani. Ha már látszik egy műtét, annak semmi értelme, mert csak nevetségessé válunk. Én nem vagyok a plasztika mellett, de el tudom képzelni, hogy igénybe veszek majd kisebb kezeléseket, például egy hialuronsavas feltöltést – mondta Csonka András.”

Csonka András: Utálom, hogy ennyi idős vagyok | Lokál

Az ország Csonka Picije, bármily hihetetlen is, idén ünnepelte 53. születésnapját. András igyekszik nem foglalkozni a korával, hisz ugyanolyan lendülettel és energiával veti bele magát a munkába, mint eddig. - Nem ezzel kelek és fekszem, hogy na most hány éves vagyok.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48837/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-20 17:30:54
Kiválóak az ellenzék "vezetőiről" (vagy inkább félrevezetőiről), valamint a "tanár úrról" (ki találta ki ezt az ökörséget?) készült fotók. Azok mindent elárulnak ezekről a bohócokról. Gratulálok a szerzőnek és külön a fotósnak !!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?