Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Szisztéma.

A Fidesz receptje.

A Magyar Nemzet Online szerint a putnoki polgármester nyilvános beismerése bizonyítja, működik a rendszer, a településvezetők is nyíltan beszélnek róla, miért létfontosságú, hogy a választóik a Fideszre szavazzanak.

„Dühönghetünk, de a putnoki polgármesternek a jelek szerint igaza van, a szisztéma működik. Több száz megfélemlített vagy éppen helyezkedő, a maga kompromisszumát megkötő ember várakozik a fazék körül. Hangos szó sehol, mind éhesek. Igyekeznek mosolyogni a böllérképűre.”

Fazékország

Vadul rotyog a híg lötty, egyre gyakrabban csap ki pára a fedő alól. A várakozók idegesen szimatolnak, találgatják, hogy hús vagy legalább egy kis bőrdarab puhul-e a fazék mélyén, nem csak rothadt krumpli. Közben furakodnak is, foguk közt káromkodva próbálnak előresorolni a tűz felé, de azért óvatosak.

Vicc

Németh Szilárd tézise.

A Fidesz alelnöke kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha – tudósít róla a 444.hu.

„Ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy 'ala hablil halwalab Coca-Cola?', amire visszakérdeznek, hogy 'jéghideg mit kérsz?' Vagyis veszélyben vagyunk.”

Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald's, mint a lacikonyha - 444

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „ gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald's, izé, mit tudom én, micsoda" működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, tehát a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van.

Franciaóra

Macroni szigor.

Szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést Franciaországban, a migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a bevándorlás szigorítása ellen – olvasható a Hirado.hu-n.

„A kormány ugyanakkor a törvénytervezettel megkönnyítené a legálisan az országban tartózkodó migránsok beilleszkedését. Megdupláznák a menekültek franciaóráit, engedélyeznék a munkavállalást, és pénzügyi támogatásokkal ösztönöznék a településeket a külföldiek befogadására.”

Jelentősen szigorítják a bevándorlás szabályait Franciaországban

Az egyik legfontosabb pont, hogy szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést, amelyért több mint egymillió forintnak megfelelő büntetést szabnának ki, sőt, akár egy év börtön is kiszabható érte. A migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a tervek ellen, a francia menekültügyi hivatal pedig sztrájkot hirdetett - hangzott el az M1 Híradójában.

Fejlődés

Swaney trükkjei.

A magyar színekben versenyző amerikai sportoló egy televízió-műsorban próbálta megvédeni magát, miután minden idők legrosszabb olimpikonjának titulálták – írja az Origo.hu.

„Valójában három trükköt is csináltam – mondta Swaney, aki furcsállta, amiért egyesek szerint csak egy, vagy még annyi trükköt sem mutatott be a csúszása során kedden. A síakrobata azokkal a kritikákkal sem értett egyet, amelyek szerint indulásával nevetségessé tette az olimpiát. – Van még hová fejlődnöm, valóban nagy a lemaradásom a többiekhez képest, de mindig a legjobb teljesítményt próbálom kihozni magamból.”

Elisabeth Swaney minden idők legrosszabb olimpikonja

A sportoló nem ért egyet a kritikákkal, szerinte három trükköt is bemutatott a csúszása során.

Borzalom

Kiss Ramóna szenvedése.

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott – számol be kínjairól a Blikk Online.

„Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza.”

Kiss Ramóna vallomása borzasztó betegségéről: „Alig láttam a fájdalomtól"

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott. - Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza - idézte fel Kiss Ramóna (33), akit a vőlegénye, Lékai Máté (29) veszprémi kézilabdázó vitt a Csolnoky Ferenc Kórházba.

Hullám

Pápai Joci lábbelije.

A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit – így a Lokál Online.

„Elég hullámzó volt az anyagi helyzetünk, volt, amikor egyenesbe jöttünk, aztán megint visszacsúsztunk. Édesapámék tizenhárman voltak testvérek, így amikor saját családot alapított, nem volt adott a ház és az anyagi segítség. Emiatt is volt nehéz olykor a mi helyzetünk is. Étel volt az asztalon, viszont egy új cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott, de valahogy csak megoldottuk. Én akkor gyerekként ezt nem éltem meg rosszul, mert a három testvéremmel és a szüleimmel együtt nagy szeretetben éltünk és nem foglalkoztunk a gondokkal.”

Pápai Joci: Egy cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott | Lokál

Pápai Jocit az Eurovíziónak köszönhetően az egész ország a szívébe zárta. A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit. Joci a Lokálnak elmesélte, hogy gyerekkorában nem volt stabil a családja anyagi helyzete, de a szeretet mindig segített átlendülni a nehéz időszakokon. Pápai Joci karrierje csúcsán van.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48936/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?