Blogolj!

Blogstar kávéház

Szisztéma.

A Fidesz receptje.

A Magyar Nemzet Online szerint a putnoki polgármester nyilvános beismerése bizonyítja, működik a rendszer, a településvezetők is nyíltan beszélnek róla, miért létfontosságú, hogy a választóik a Fideszre szavazzanak.

„Dühönghetünk, de a putnoki polgármesternek a jelek szerint igaza van, a szisztéma működik. Több száz megfélemlített vagy éppen helyezkedő, a maga kompromisszumát megkötő ember várakozik a fazék körül. Hangos szó sehol, mind éhesek. Igyekeznek mosolyogni a böllérképűre.”

Fazékország

Vadul rotyog a híg lötty, egyre gyakrabban csap ki pára a fedő alól. A várakozók idegesen szimatolnak, találgatják, hogy hús vagy legalább egy kis bőrdarab puhul-e a fazék mélyén, nem csak rothadt krumpli. Közben furakodnak is, foguk közt káromkodva próbálnak előresorolni a tűz felé, de azért óvatosak.

Vicc

Németh Szilárd tézise.

A Fidesz alelnöke kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha – tudósít róla a 444.hu.

„Ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy 'ala hablil halwalab Coca-Cola?', amire visszakérdeznek, hogy 'jéghideg mit kérsz?' Vagyis veszélyben vagyunk.”

Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald's, mint a lacikonyha - 444

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „ gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald's, izé, mit tudom én, micsoda" működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, tehát a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van.

Franciaóra

Macroni szigor.

Szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést Franciaországban, a migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a bevándorlás szigorítása ellen – olvasható a Hirado.hu-n.

„A kormány ugyanakkor a törvénytervezettel megkönnyítené a legálisan az országban tartózkodó migránsok beilleszkedését. Megdupláznák a menekültek franciaóráit, engedélyeznék a munkavállalást, és pénzügyi támogatásokkal ösztönöznék a településeket a külföldiek befogadására.”

Jelentősen szigorítják a bevándorlás szabályait Franciaországban

Az egyik legfontosabb pont, hogy szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést, amelyért több mint egymillió forintnak megfelelő büntetést szabnának ki, sőt, akár egy év börtön is kiszabható érte. A migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a tervek ellen, a francia menekültügyi hivatal pedig sztrájkot hirdetett - hangzott el az M1 Híradójában.

Fejlődés

Swaney trükkjei.

A magyar színekben versenyző amerikai sportoló egy televízió-műsorban próbálta megvédeni magát, miután minden idők legrosszabb olimpikonjának titulálták – írja az Origo.hu.

„Valójában három trükköt is csináltam – mondta Swaney, aki furcsállta, amiért egyesek szerint csak egy, vagy még annyi trükköt sem mutatott be a csúszása során kedden. A síakrobata azokkal a kritikákkal sem értett egyet, amelyek szerint indulásával nevetségessé tette az olimpiát. – Van még hová fejlődnöm, valóban nagy a lemaradásom a többiekhez képest, de mindig a legjobb teljesítményt próbálom kihozni magamból.”

Elisabeth Swaney minden idők legrosszabb olimpikonja

A sportoló nem ért egyet a kritikákkal, szerinte három trükköt is bemutatott a csúszása során.

Borzalom

Kiss Ramóna szenvedése.

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott – számol be kínjairól a Blikk Online.

„Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza.”

Kiss Ramóna vallomása borzasztó betegségéről: „Alig láttam a fájdalomtól"

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott. - Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza - idézte fel Kiss Ramóna (33), akit a vőlegénye, Lékai Máté (29) veszprémi kézilabdázó vitt a Csolnoky Ferenc Kórházba.

Hullám

Pápai Joci lábbelije.

A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit – így a Lokál Online.

„Elég hullámzó volt az anyagi helyzetünk, volt, amikor egyenesbe jöttünk, aztán megint visszacsúsztunk. Édesapámék tizenhárman voltak testvérek, így amikor saját családot alapított, nem volt adott a ház és az anyagi segítség. Emiatt is volt nehéz olykor a mi helyzetünk is. Étel volt az asztalon, viszont egy új cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott, de valahogy csak megoldottuk. Én akkor gyerekként ezt nem éltem meg rosszul, mert a három testvéremmel és a szüleimmel együtt nagy szeretetben éltünk és nem foglalkoztunk a gondokkal.”

Pápai Joci: Egy cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott | Lokál

Pápai Jocit az Eurovíziónak köszönhetően az egész ország a szívébe zárta. A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit. Joci a Lokálnak elmesélte, hogy gyerekkorában nem volt stabil a családja anyagi helyzete, de a szeretet mindig segített átlendülni a nehéz időszakokon. Pápai Joci karrierje csúcsán van.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48936/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.07.04. 04:10
A kormányzat kultúrharca, László Imre megfutamodása, Macron arcul csapása, az Európai Unió védtelensége és Árpa Attila fülledt szexjelenete szombati online lapszemlénkben.

Fidesz: Az önkormányzatoknak több pénz jut jövőre, mint idén, aki mást mond, az hazudik

2020.07.03. 21:35
Reagálás Karácsony Gergely, Csőzik László, Gémesi György és Tóth József sajtótájékoztatójára.

Szűk családi körben búcsúztak el Benedek Tibortól

2020.07.03. 16:40
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó családja közleményben tájékoztatta Benedek tisztelőit, hogy az augusztusi vízilabda Magyar Kupa-döntőn tudnak majd elbúcsúzni Benedektől.

Blogstar kávéház

2020.07.03. 05:15
A ferencvárosi balliberálisok széthullása, az anarchista ámokfutók történelemhamisítása, Brüsszel színvak neomarxizmusa, a Hableány-katasztrófa rejtélyei és Robbie Williams halálos fenyegetése pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.07.02. 04:00
Soros György radikális káoszelmélete, Brüsszel politikai bunkósbotja, az ingatlanpiac árzuhanása, a magyarság közös imája és a Barca-csillag megalázása csütörtöki online lapszemlénkben.

Az időjárás bemutatja: szauna

2020.07.01. 18:25
A legtipikusabb és legkellemetlenebb nyári időjárásra kell számítani csütörtökön, ugyanis nemcsak hőség, hanem sok-sok csapadék is várható.

Elkezdődött a nyári pihenő a Budapesti Operettszínházban

2020.07.01. 14:00
Bár a színház szűk két hónapra bezárta kapuit, ez korántsem jelenti azt, hogy előadások nélkül maradunk.

Blogstar kávéház

2020.07.01. 05:15
Az Európai Unió határnyitása, a baloldal hírhamisítási botrányai, az álcivilek lelepleződése, a globális közösségi média cenzúrája és Puskás Peti pálfordulása szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.30. 04:35
Orbán Viktor oktatása, Karácsony Gergely meghátrálása, a korrupció kiszűrése, a Sargentini-jelentés hazugsága és Bodrogi Gyula várva várt visszatérése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.06.29. 05:20
A magyar orvosok menekülése, a szolnoki baloldal széthullása, a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjárata, Bécs isztambulosodása és Hunyadi Donatella egzotikus szépsége hétfői online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?