Blogolj!

Blogstar kávéház

Szisztéma.

A Fidesz receptje.

A Magyar Nemzet Online szerint a putnoki polgármester nyilvános beismerése bizonyítja, működik a rendszer, a településvezetők is nyíltan beszélnek róla, miért létfontosságú, hogy a választóik a Fideszre szavazzanak.

„Dühönghetünk, de a putnoki polgármesternek a jelek szerint igaza van, a szisztéma működik. Több száz megfélemlített vagy éppen helyezkedő, a maga kompromisszumát megkötő ember várakozik a fazék körül. Hangos szó sehol, mind éhesek. Igyekeznek mosolyogni a böllérképűre.”

Fazékország

Vadul rotyog a híg lötty, egyre gyakrabban csap ki pára a fedő alól. A várakozók idegesen szimatolnak, találgatják, hogy hús vagy legalább egy kis bőrdarab puhul-e a fazék mélyén, nem csak rothadt krumpli. Közben furakodnak is, foguk közt káromkodva próbálnak előresorolni a tűz felé, de azért óvatosak.

Vicc

Németh Szilárd tézise.

A Fidesz alelnöke kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha – tudósít róla a 444.hu.

„Ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy 'ala hablil halwalab Coca-Cola?', amire visszakérdeznek, hogy 'jéghideg mit kérsz?' Vagyis veszélyben vagyunk.”

Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald's, mint a lacikonyha - 444

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „ gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald's, izé, mit tudom én, micsoda" működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, tehát a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van.

Franciaóra

Macroni szigor.

Szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést Franciaországban, a migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a bevándorlás szigorítása ellen – olvasható a Hirado.hu-n.

„A kormány ugyanakkor a törvénytervezettel megkönnyítené a legálisan az országban tartózkodó migránsok beilleszkedését. Megdupláznák a menekültek franciaóráit, engedélyeznék a munkavállalást, és pénzügyi támogatásokkal ösztönöznék a településeket a külföldiek befogadására.”

Jelentősen szigorítják a bevándorlás szabályait Franciaországban

Az egyik legfontosabb pont, hogy szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést, amelyért több mint egymillió forintnak megfelelő büntetést szabnának ki, sőt, akár egy év börtön is kiszabható érte. A migránsokat támogató szervezetek tiltakoznak a tervek ellen, a francia menekültügyi hivatal pedig sztrájkot hirdetett - hangzott el az M1 Híradójában.

Fejlődés

Swaney trükkjei.

A magyar színekben versenyző amerikai sportoló egy televízió-műsorban próbálta megvédeni magát, miután minden idők legrosszabb olimpikonjának titulálták – írja az Origo.hu.

„Valójában három trükköt is csináltam – mondta Swaney, aki furcsállta, amiért egyesek szerint csak egy, vagy még annyi trükköt sem mutatott be a csúszása során kedden. A síakrobata azokkal a kritikákkal sem értett egyet, amelyek szerint indulásával nevetségessé tette az olimpiát. – Van még hová fejlődnöm, valóban nagy a lemaradásom a többiekhez képest, de mindig a legjobb teljesítményt próbálom kihozni magamból.”

Elisabeth Swaney minden idők legrosszabb olimpikonja

A sportoló nem ért egyet a kritikákkal, szerinte három trükköt is bemutatott a csúszása során.

Borzalom

Kiss Ramóna szenvedése.

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott – számol be kínjairól a Blikk Online.

„Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza.”

Kiss Ramóna vallomása borzasztó betegségéről: „Alig láttam a fájdalomtól"

Az RTL Klub Reggelijének egyik házigazdáját leterítette az influenza, kórházba kényszerült, s infúziót is kapott. - Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza - idézte fel Kiss Ramóna (33), akit a vőlegénye, Lékai Máté (29) veszprémi kézilabdázó vitt a Csolnoky Ferenc Kórházba.

Hullám

Pápai Joci lábbelije.

A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit – így a Lokál Online.

„Elég hullámzó volt az anyagi helyzetünk, volt, amikor egyenesbe jöttünk, aztán megint visszacsúsztunk. Édesapámék tizenhárman voltak testvérek, így amikor saját családot alapított, nem volt adott a ház és az anyagi segítség. Emiatt is volt nehéz olykor a mi helyzetünk is. Étel volt az asztalon, viszont egy új cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott, de valahogy csak megoldottuk. Én akkor gyerekként ezt nem éltem meg rosszul, mert a három testvéremmel és a szüleimmel együtt nagy szeretetben éltünk és nem foglalkoztunk a gondokkal.”

Pápai Joci: Egy cipő megvásárlása olykor már nehézséget okozott | Lokál

Pápai Jocit az Eurovíziónak köszönhetően az egész ország a szívébe zárta. A 2017-es A Dal győztese szerint roma származásának is köszönheti a sikereit. Joci a Lokálnak elmesélte, hogy gyerekkorában nem volt stabil a családja anyagi helyzete, de a szeretet mindig segített átlendülni a nehéz időszakokon. Pápai Joci karrierje csúcsán van.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48936/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Teljesen megbolondult az időjárás: 16 fok is lehet a jövő héten

2019.12.13. 14:45
Az időjárás továbbra is a bolondját járatja velünk, szóval jobban járunk, ha még nem rakjuk el az őszi kabátot.

Egyre nagyobb üzlet az illegális migráció

2019.12.13. 09:10
Egyre rosszabb a migrációs helyzet: a Századvég Alapítvány elemzése szerint már-már a kábítószer-kereskedelemhez mérhető üzlet az illegális migráció.

Halálos áldozata is van az orosz nehézcirkálón pusztító tűznek

2019.12.13. 07:00
Az Admiral Kuznyecov nevű repülőgép-hordozón még tegnap alakult ki tűz. Mostanra kiderült, hogy halálos áldozata is van a katasztrófának.

Blogstar kávéház

2019.12.13. 02:50
Boros Johnson tarolása, a szocialisták diktatúrája, Hadházy Ákos váratlan beperlése, a Fradi büszke búcsúja és Hosszú Katinka aranyos NASA-dressze pénteki online lapszemlénkben.

Elkészült a képviselők új irodaháza

2019.12.12. 18:30
Egy évet csúszott, de elkészült a Parlamenttel szemben található épület, amit Szabad Györgyről, az első szabadon választott országgyűlés elnökéről neveznek el.

Ügyvédek estek neki egy kórház dolgozóinak Pakisztánban - videó

2019.12.12. 18:05
A lahori kardiológiai intézetben történt a felháborító eset, hárman meghaltak.

Egyszerűsített vámellenőrzést vezet be az ünnepi időszakban Szerbia és Magyarország

2019.12.12. 17:05
Egyszerűsítik a határ- és vámellenőrzést a szerb-magyar határon az ünnepi időszakban, december 15. és január 15. …

Szerződést akar bontani az újbudai önkormányzat Mága Zoltánnal

2019.12.12. 16:20
Nem tartanak igényt a fellépéseire és szerződés bont Újbuda. Ezt Barabás Richárd alpolgármester közölte Facebookján.

Módosul a vonatközlekedés a hétvégén

2019.12.12. 14:40
A Mávinform közlése szerint pénteken a munkanapra, szombaton pedig a pénteki napra érvényes menetrend szerint fognak közlekedni a vonatok a szombati munkanap miatt.

Elmeorvos vizsgálja a győri késelőt

2019.12.12. 13:35
Az elmeorvosi, pszichológusi és pszichiáteri vizsgálat eredménye dönti majd el, hogy egészségügyi, vagy bűnügyi kategóriába tartozik a győri késes diák ügye.

Ezeket a cikkeket olvastad már?