Blogolj!

Blogstar kávéház

Áradat

Orbán üzenete.

A brüsszeli EU-csúcsra utazván videóüzenetet tett fel a Facebook-oldalára a miniszterelnök, aki leszögezi, a nemzetközi szervezetek jó dolognak tartják a migrációt, ám mi, magyarok ezt teljesen másképp látjuk – így az Origo.hu.

„A miniszterelnök Ausztráliát példaképnek nevezte, mert megvédik az országukat a migránsáradattól: bizonyítják, hogy a tengeri határokat is lehet eredményesen védeni. A segítséget kell odavinni, ahol a baj van és nem a bajt kell idehozni – ismételte meg Orbán Viktor.”

Orbán Viktor: Szövetségesekre van szükségünk

Videóüzenetet tett fel a Facebook-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök, mielőtt elindult a brüsszeli EU-csúcstalálkozóra. Ebben ismét leszögezi, hogy a nemzetközi szervezetek egy jó dolognak tartják a migrációt, ám mi magyarok ezt teljesen másképp látjuk és ehhez szövetségesekre van szükség. Ezért Orbán Viktor találkozott Vaclav Klaus volt cseh elnökkel, Mar Abrisz Juhana erbíli püspökkel és Julie Bishop ausztrál külügyminiszterrel.

Elit

Kereslet és kínálat.

Václav Klaus volt cseh államfő a Hirado.hu cikkében kifejti, a migrációs válságot a nyugati politikai elit provokálta, szponzorálta és szervezte meg.

„Ha nincs kereslet, senki nem veszi meg a nyakkendőket vagy a cipőket. A tömeges bevándorlás esetében is amellett, hogy megjelenik a migránsok kínálata, meg kell hogy jelenjen a kereslet is. A mi véleményünk szerint ezt a keresletet az európai politikai elit jelenítette meg. Éppen ezért gondoljuk úgy, hogy ők személyesen is felelősek mindazért, ami bekövetkezett.”

Václav Klaus: Az Európai Unió gúzsba köti Európát

Bemutatták Václav Klaus volt cseh államfő és Jirí Weigllel közösen írt, népvándorlásról szóló könyvét. A cseh államfő könyvében megkülönbözteti az egyéni és a tömeges migrációt, és azt mondja, hogy ez utóbbi veszélyes az európai kultúrára. Az M1-nek adott exkluzív interjújában azt mondta: a migrációs válságot a nyugati politikai elit provokálta, szponzorálta és szervezte meg.

Hatás

Kevélység és szégyen.

A Fidesz elvesztette Fidesz jellegét – állítja a Magyar Nemzet Online.

„A Fidesz mai, az ellenzéket, a kritikus sajtót legszívesebben elhallgattató, hamisságokra épülő, rágalmazó, lejárató, az embereket félelemben tartó, Magyarország valós kérdéseivel alig foglalkozó, annál inkább migránsozó és sorosozó politikája részben hatásos volt. Az irántuk táplált érzéseket sokunkban kiölte. A Fidesz elvesztette Fidesz jellegét. A szabadságunk – ha fenyegetve is – még megvan. Csak rajtunk múlik, hogy április 8. után is megmarad-e.”

Hallgass a szívedre!

Szentségtörés vagy sem: éppúgy libabőrös leszek, ha meghallom valahol a svéd Roxette együttes Hallgass a szívedre! (Listen to Your Heart) című dalát, mint amikor felcsendül a Himnusz vagy a Szózat. A rendszerváltoztató korosztályok számára a Fidesznek a dal címéből átvett 1990-es kampánya - attól függetlenül, hogy ki hova, melyik egykori ellenzéki pártra szavazott - egybeforrt a magyar szabadság érzésével.

Aggodalom

Becsült értékek.

Egy egész sportkomplexumot szerez meg az állam a Mocsai Lajos által vezette Testnevelési Egyetemnek, hogy a szintén Mocsai Lajos által vezetett Nemzeti Kézilabda Akadémiát fejlessze – mutatja be a 24.hu.

„A BB Sport Club Balatonboglár elnöke lapunknak elmondta, ígéretet kaptak arra, hogy a helyi sport nem sérül a TE érkezésével, de Pintér Gabriella ettől függetlenül aggódik a helyi sport jövője miatt. Erre okot ad neki, hogy korábban a NEKA érkezésekor is azzal nyugtatták őket, hogy a BBSC-re nem lesz rossz hatással a kézilabda-akadémia, de megépülése óta mégis kevesebb edzésidő jutott nekik és az is csak a késői órákban. És attól tart, hogy a Testnevelési Egyetem érkezésével a helyzet még rosszabb lesz, ráadásul valószínűleg jóval drágábban bérelhetik majd a Testnevelési Egyetemtől a kézilabdatermet.”

Megszerzi a balatonboglári sportkomplexumot is Mocsai Lajoséknak az állam

Egy egész sportkomplexumot szerez meg az állam a Mocsai Lajos által vezette Testnevelési Egyetemnek, hogy a szintén Mocsai Lajos által vezetett Nemzeti Kézilabda Akadémiát fejlessze. Balatonbogláron a képviselőtestület nemrég egy zárt ülésen döntött arról, hogy elfogadja az állam ajánlatát úgy, hogy az állam egyelőre még el sem készítette az értékbecslést.

Banda

Tóth Vera kalandjai.

Nem mindennapi élményben lesz részük a Tóth testvéreknek – rántja le a leplet egy titokról a Blikk.hu.

„Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk a tesómmal és a bandájával, meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62. emeletén lesz egy konzulátusi buliban.”

Hatalmas bejelentést tett Tóth Vera

Nem mindennapi élményben lesz részük a Tóth-testvéreknek, ugyanis Vera Gabival utazik majd Kínába. „Pontosan egy hónap múlva Kínában koncertezünk a tesómmal és a bandájával, meg a triómmal. Az egyik helyszín egy felhőkarcoló 62. emeletén lesz egy konzulátusi buliban." Kíváncsian várjuk majd az élménybeszámolót!

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/48981/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?