Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Ütés

Távol az összefogás.

Nyögvenyelős az ellenzéki egyezkedés: támadások kereszttüzébe került az LMP – mutatja be a Hirado.hu.

„Az LMP miniszterelnök-jelöltje mindezek után azt mondta, két nem várt ütést is kaptak: az egyiket a Jobbiktól, a másikat pedig az MSZP-től. Szél Bernadett úgy fogalmazott, ők több jelöltet adtak le, mint a Jobbik. A baloldalnak pedig azt üzente, komolyan vehető emberek nem csinálják azt, amit ők csinálnak már hónapok óta.”

Továbbra is téma az összefogás az ellenzéknél

Továbbra is az összefogás a téma az ellenzéknél. A megoldástól azonban napról napra távolabb kerülnek a pártok. Gyurcsány Ferenc szerint egyenesen tragédia lenne együttműködni a Jobbikkal. Kunhalmi Ágnes úgy fogalmazott, hogy a Jobbikra leadott szavazatok a kukába mennek. Az LMP is a támadások kereszttüzébe került.

Pufimellény

Kommunikációs korrekció.

Mi marad, ha többé nem működik se a migránshordákkal való riogatás, se Soros György folyamatos emlegetése? – elemez a Magyar Nemzet Online.

„Van-e bármiféle pozitív üzenete a kormánynak a választók részére, olyan, amit hitelesen tudnak állítani? Mi a vízió azon kívül, hogy ez az ország egy 'migránsmentes övezet' legyen? Szóval igaza van G. Fodor Gábornak: le kell hajtaniuk a jampigallért, sőt, le kell venni a kormánypárti pufimellényt, és el kell mondani végre, hogy mihez óhajtanak kezdeni. Ez maradt, más nem.”

Mi marad?

Mi marad, ha többé nem működik se a migránshordákkal való riogatás, se Soros György folyamatos emlegetése? Miről fog szólni az április 8-áig hátralévő bő hónap a hatalom által irányított médiában, ha a kormánypártok két legfontosabb kampánytémája hatástalanná válik? Úgy tűnik, hamarosan megtudjuk.

Szivárványozás

A gender áldozatai.

A gender ideológia veszélyeiről tartottak nemzetközi konferenciát Madridban, a tanácskozás magyar résztvevőjét, Zaymus Esztert faggatja a Mandiner.hu.

„Amikor az AnyaApaGyerekek európai kezdeményezést szerveztük a házasság (azaz egy férfi és egy nő szövetsége) és a család védelmében, az egyik Lipóti pékségben is alá lehetett írni az íveket. Vegyük észre, hogy míg hazánkban is büszkén szivárványosítják ki kirakatukat a Pride ideje alatt a különböző vállalatláncok, a Lipóti pékségbe rejtett kamerával mentek be a HírTV újságírói felfedni a 'botrányt'. A Lipóti központi vezetősége a média nyomására el is határolódott gyorsan a 'homofób' bolttól, és kötelezte őket, hogy hagyják abba az aláírásgyűjtést. Persze mondhatjuk, hogy a pék süssön kenyeret, de akkor a szivárványozás miért megengedett?”

Zaymus Eszter: A mindennapjainkat is befolyásolja a gender ideológia | Mandiner

Zaymus Eszter: A mindennapjainkat is befolyásolja a gender ideológia | Mandiner: A gender ideológia veszélyeiről tartottak nemzetközi konferenciát Madridban. A konferencia magyar résztvevőjét, Zaymus Esztert kérdeztük a tanulságokról és a Madridi nyilatkozatról, valamint arról, hogyan is érinti mindennapjainkat a gender ideológia.

Genetika

Vadászok és földművesek.

Az ELTE kutatóinak vizsgálata szerint Délkelet-Európa volt az őskor egyik genetikai és kulturális csomópontja – így az Origo.hu.

„A tanulmány külön érdekessége, hogy a genetikai adatok alapján az Észak- és Közép-Európába tartó gödörsíros közösségek (Jamnaja) vándorlásánál (i. e. 3000–2500 körül) jóval korábbi, az i. e. 5. évezredre tehető sztyeppei genetikai hatásokat igazolt Bulgária területén.”

Délkelet-Európa volt az őskor egyik központja

Az ELTE TTK Biológiai Intézet Embertani Tanszékének két oktatója, Szeniczey Tamás és Hajdu Tamás egy erdélyi rézkori sorozat embertani elemzésével és genetikai minták gyűjtésével járult hozzá ahhoz a nagyszabású munkához, amelynek eredményeként kiderült, hogy Délkelet-Európa volt az őskor egyik genetikai és kulturális csomópontja. A 225 őskori ember genomszintű vizsgálata a Délkelet-Európában élő vadászó-gyűjtögető őslakosok és az i.

Testőrség

Magyar sztárok.

A Tankcsapda ötvenéves frontembere, Lukács László a Lokál Online-nak vall munkáról, zenéről, szerelemről.

„Magyarország egy kicsi ország, nincsenek igazi sztárok. Mi sem vagyunk azok. Nem látsz minket testőrökkel. Csak a koncertturnén van velünk biztonsági személyzet, de ők sem azért, hogy bárkit is megverjenek vagy távol tartsanak tőlünk. Csupán segítenek, hogy a közös fotózkodás, dedikálás kulturált formában történjen.”

Fiatal szerelmével boldog Lukács Laci | Lokál

Ötvenéves lett a Tankcsapda frontembere, Lukács László. A zenész hiúnak tartja magát, de nem foglalkozik azzal, hogy kerek évfordulót ünnepel. Boldog fiatal kedvesével, folyamatosan koncertezik és csak az ejtőernyőzés hiányzik az életéből, de két súlyos baleset után nem kockáztathatta a zenekar jövőjét. Lukács Laci 12 éves volt, amikor elhatározta, hogy zenész lesz.

Szenny

Felszabadított belvárosok.

Számos európai nagyváros tiltja ki a belvárosból a dízelmotorral közlekedő járműveket – derül ki a 444.hu cikkéből.

„A lipcsei bíróság szerint a levegőminőség javítása általánosságban fontosabb szempont, mint az a kár, amit az önkormányzatok teljes vagy részleges tiltása a több millió dízelautó tulajdonosának okozhat. A Stuttgart és Düsseldorf esetében született döntés lehetőséget ad az egyes önkormányzatoknak a korlátozásra.”

Róma is kitiltja a dízelautókat a belvárosból - 444

Keddi hír, hogy a szövetségi közigazgatási bíróság döntése alapján ki lehet tiltani a dízelmotorral közlekedő járműveket a német nagyvárosok belvárosából. A dízelmotoros járművek a nitrogén-dioxid kibocsátás miatt sokkal intenzívebben szennyezik a városi levegőt. A lipcsei bíróság szerint a levegőminőség javítása általánosságban fontosabb szempont, mint az a kár, amit az önkormányzatok teljes vagy részleges tiltása a több millió dízelautó tulajdonosának okozhat.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49220/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?