Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Igény

Pörgött az óra.

Péntek délben 6835 megawatton megdőlt az eddigi áramfogyasztási rekord, a Mavir az elmúlt napok rendkívüli hidegei miatt számított a rekorddöntésre, mely mások szerint fura – így a Népszava Online.

„A pénteki terhelés a munkanapok között hagyományosan a legalacsonyabb. Emellett az igények se az ilyenkor szokásos délután hat óratájt, hanem délben törtek a magasba. Ráadásul pénteken a hőmérő higanyszála 0 és mínusz 1 Celsius-fok között mozgott, messze a tavalyi rekordot eredményező mínusz 7,3 fok felett. Korábban a Mavir a fejleményeket a hideggel és a világítási igénnyel indokolta.”

Megdőlt az áramfogyasztási rekord

Péntek délben 6835 megawatton (MW) megdőlt az eddigi áramfogyasztási rekord - tette közzé a villamosenergia-ellátás zavartalanságáért felelős állami Mavir. A legutóbbi csúcsot tavaly január 11-én, illetve most szerdán mérték 6780 MW-on. A társaságnál az elmúlt napok rendkívüli hidegei miatt számítottak a rekorddöntésre. Az ugyanakkor - mások szerint - mégis fura.

Szivárgás

Soros-paktum a kvótáért.

A Hirado.hu megerősíti, azon dolgoznak a Soros György-féle szervezetek, hogy olyan ellenzéki jelöltek jussanak az áprilisi választáson az Országgyűlésbe, akik „nem állják útját” az új uniós bevándorlási tervnek.

„Kiszivárgott hírek szerint az ellenzéki, úgynevezett Soros-féle kvótapaktum lényege az lenne, hogy még a nyáron, a magyar parlamentben is megszavazzák a kötelező betelepítési kvótát. A szocialista Bangóné Borbély Ildikó arra a kérdésre, hogy kormányra kerülve az MSZP–Párbeszéd befogadna-e menekülteket, csak annyit mondott, hogy április 9-e után válaszol erre a kérdésre.”

„Dolgoznak" a Soros-féle szervezetek az áprilisi választáson

Sajtóhírek szerint itthon azon dolgoznak a Soros György-féle szervezetek, hogy olyan ellenzéki jelöltek jussanak az áprilisi választáson az Országgyűlésbe, akik „nem állják útját" az új uniós bevándorlási tervnek. Amennyiben a menedékkérők száma átlép egy szintet, akkor életbe lépne a kötelező betelepítési program, aminek aktiválásához pedig elengedő lenne a minősített többség - ez a bolgár EU-elnökség javaslata.

Önmeghatározás

Nemzeti agyhalál.

A Magyar Nemzet Online arról ír, hierarchiára, félelemre, függésre épülő országban élünk, a politikának nincs szüksége önálló emberekre, közösségekre vagy olyanra, aki kérdez.

„Néhányan talán csodálkoznak, milyen népszerűnek látszik az új önmeghatározás, a 'csalódott fideszes'. Pedig nincs min meglepődni. Aki a Fiatal Demokraták Szövetségére fizetett be, az – migráció ide vagy oda – nem biztos, hogy nem kéri vissza a pénzét, ha észreveszi, hogy változott a program, és a jegye hirtelen már az Idősödő Autokraták Függőségi Rendszerére szól.”

Nemzeti agyhalál

Nem olyan rég elmentem Hollik István KDNP-s képviselő lakossági fórumára. Érdekelt, még ha nem is az ő körzetében szavazok. A polgári szalon nyomokban tartalmazta a régi, derűs polgári körös hangulatot. Kedvesek voltak a nénik meg a bácsik, örültek, hogy látnak egy fiatalabb embert. Meg is mondták.

Kiárusítás

Baloldali rablóhadjáratok.

A Magyar Hírlap Online szerint van annak valami diszkrét bája, hogy a közvagyonnal történő felelős gazdálkodás kapcsán, keményen támadva a jelenlegi kormánypártokat, éppen a szocialisták és a liberálszocialisták a legharsányabbak.

„A legsúlyosabb felelősség a Bokros-csomag nyomán mindent kiárusító, az energiaszektort a külföldi tőkének prédául odadobó Horn-kormányt, később pedig a Medgyessy- és Gyurcsány-kormányokat terhelte – írta 2008-ban a Kincstári Vagyoni Igazgatóság vezérigazgató-helyettese, Bencze Izabella. Az említett kormányok a nemzet megkérdezése, a nemzet akarata ellenére 2002 és 2007 között százhuszonhat nemzetstratégiailag jelentős állami társaságot magánosítottak. Kezük alatt jószerével elfogyott a nemzet maradék vagyona.”

Baloldali rablóhadjáratok

Álláspont. A rendszerváltoztatást követő húsz évben tízezer milliárdnyi közvagyon tűnt el kézen-közön a privatizációnak csúfolt rablóhadjáratban. Van annak valami diszkrét bája, hogy a közvagyonnal történő felelős gazdálkodás kapcsán, keményen támadva a jelenlegi kormánypártokat, éppen a szocialisták és az abból kivált, Demokratikus Koalíciónak nevezett liberálszocialisták a legharsányabbak.

Skatulya

Vastag megbélyegzése.

A Popdaráló és az X-Faktor egykori sztárja, Vastag Csaba azért hízott meg anno, hogy ne bélyegezzék meg, elege volt a szépfiú címkéből – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Az első X-Faktor győztese hozzátette még azt is, hogy képes volt a súlyán is változtatni csak azért, hogy abbamaradjon a beskatulyázása. – Volt, amikor direkt meghíztam, és kilencvenöt kilós voltam, aztán egy évig szinte semmit nem ettem, és hatvanra fogytam. De ma már rájöttem: hiába úszom az árral szemben, úgyis elsodor, ha akar.”

Vastag Csaba vallomása: „Ezért híztam meg"

Vastag Csaba évekkel ezelőtt a Popdaráló és az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté. Az emberek a hangja mellett a külsejére is felfigyeltek: az énekes elmondása szerint mindig megkapta az ügyeletes szépfiú címkét. Csaba a Star Magazin nak beszélt arról, hogy milyen volt számára, hogy mindig megbélyegezték őt, és hogy miket tett ez ellen.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49373/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?