Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Lázár János: Óriási tétje van a választásoknak

Az áprilisi parlamenti választásnak a bevándorlás a fő kérdése, vagyis az, hogy Magyarország bevándorlóország lesz vagy megmarad magyarnak - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a Fidesz-KDNP hódmezővásárhelyi egyéni képviselőjelöltje a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. "Mindenkinek észre kell vennie, hogy van tétje az április választásoknak" - fogalmazott Lázár János, majd hozzátette, a voksoláson dől el, hogy Soros György vagy a magyar emberek alakítanak kormányt, akik nem akarnak bevándorlást. 

Lázár János a választások igazi tétjéről beszélt

Álljanak ki a jelöltek

Elmondta, ők az elmúlt nyolc esztendőben a hibáikkal együtt is az ország függetlenségének megerősítéséért dolgoztak, míg mások "különböző háttérhatalmak és különböző nagy emberek pénzéből" az ország, a nemzet és a közösség gyengítését szeretnék elérni. Lázár János beszélt arról is, hogy ma Magyarországon kétfajta politikus létezik: bevándorlópárti és bevándorlóellenes, ő pedig az utóbbiakhoz tartozik, megválasztása esetén pedig hazája szuverenitásáért, függetlenségért küzd majd.

Fontosnak nevezte, hogy a fideszes képviselőjelöltek a következő hetekben álljanak oda az emberek elé, és győzzék meg őket arról, hogy alkalmasak megvédeni az országot. Lázár János szerint ebben hivatkozhatnak arra, hogy ők voltak, akik kerítést építettek egyetlen ellenzéki párt támogatása nélkül, továbbá ők állították meg a bevándorlást, miközben az ellenzéki parlamenti képviselők "csak sunnyogtak", többet közülük pedig nyilvánvalóan a nemzetállamok megszüntetését tervező Soros György is pénzelt közvetve vagy közvetlenül.

Lázár: MI nem lopjuk el

Kiemelte, a tavaszi választás másik tétje, hogy azok kapnak-e bizalmat, akik a teljesítményükkel és a munkájukkal képesek jobbá tenni ezt az országot, vagy azok, akik "csak szövegelnek". A magyar ellenzéki pártok képviselői, háttéremberei zúdítják a feljelentéseket az Európai Unió asztalára, mert azt remélik, hogy "ott a velünk szemben állók, vagy azok, akik a Gyurcsány-kormány alkalmazottai voltak és most Brüsszelben az Európai Bizottság alkalmazottai" majd eljárásokat kezdeményeznek Magyarország ellen - mondta.

A tárcavezető a korrupcióról megjegyezte, amelyik városnak, illetve országnak jól megy, van pénze, gazdasági fejlődést produkál, ott valószínűleg jóval kisebb a korrupció, mint ahol nincs pénz nyugdíj- és béremelésre. Hangsúlyozta, 2002 és 2010 között látszott, hogy van korrupció, hiszen üres volt az államkassza, és azért nem volt pénz, mert szétlopták. "Most azért van pénz az államkasszában, mert mi nem lopjuk el. Ez ennyire egyszerű" - fogalmazott, hozzátéve, így jut pénz bér- és nyugdíjemelésre, fejlesztésre. Lázár János elmondta, a rendszerváltozás óta soha nem volt akkora az állami vagyon, mint most, 2010 óta ugyanis 3-4 ezer milliárd forintnyi állami vagyont vásároltak vissza. 

Márki-Zay folyamatosan gáncsoskodik

A fideszes politikus reményét fejezte ki, hogy Hódmezővásárhely polgármesterének munkájában több lesz az együttműködés, mint a harc. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az új városvezető próbálja őket gáncsolni, támadni, miközben ők szeretnének együttműködni. Beszélt arról is, Márki-Zay Péter függetlenségéről sokat elárul, hogy egy MSZP-s alpolgármestert jelölt maga mellé.

Lázár János aláhúzta, a Fidesz hitvallása a demokrácia és a szabadság mellett kiterjed a méltányos, fair viszonyok biztosítására is, ezért nyújtanak segítséget az olyan esetekben, amelyekben az igazságszolgáltatás képtelen volt igazságot tenni. Példaként említette erre a Szeviép-ügy ötszáz károsult vállalkozójának nyújtott támogatást.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49408/pics/lead_800x600.jpg
Hódmezővásárhely,Lázár János,választás 2018

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-04 17:27:23
Az biztos, hogy én is, és erre biztatok minden jó érzésű, elkötelezett jobboldali, nemzeti identitással bíró honfitársamat, mert tényleg óriási a tét.
Két változat létezik:
Vagy Orbán Viktor miniszterelnök úr folytatja, vagy visszajönnek a kommunisták, a liberális anarchisták, a Soros bérencei.
Válaszolok
Emőke 2018-03-04 13:03:29
Ha addig éltet az Isten, én IDE szavazók!!!!!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Orosz elnökválasztás: Putyin negyedik ciklusát kezdheti

2018.03.18. 19:25
Folyamatos a a szavazatok feldolgozása, 21 óra 20 perckor Putyin már 75 százalék felett jár.

Lázár János: A politika nem babapiskóta

2018.03.12. 15:00
Egy politikusnak küzdenie kell a meggyőződéséért, vége pedig csak annak van, aki feladja – üzeni a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Lázár János hódmezővásárhelyiként aggódik a város …

Választás 2018: sokan az utolsó pillanatokig gyűjtöttek ajánlásokat

2018.03.05. 18:50
Hétfő délután négy órakor lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az áprilisi országgyűlési választásra.

Vészesen fogy a pártok ideje

2018.03.04. 09:30
Hétfőn délután négy óráig lehet már csak ajánlani.

ÉLŐ: Kormányinfó 110.

2018.03.01. 13:30
Az első tavaszi fellépés: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő elmondják, hogy mit és miért tett a kormány az utóbbi napokban.

ÉLŐ: Orbán Viktor évértékelője

2018.02.18. 14:35
Huszadik alkalommal tartott évértékelő beszédet Orbán Viktor miniszterelnök. Azt üzente: nekünk Magyarország az első, nem hagyjuk, hogy bevándorlóországgá változtassák. A polgári tábornak pedig "a választás …

Több mint félezer fő munkáját támogatják Vásárhelyen

2018.02.16. 08:55
Csongrád megyében Hódmezővásárhely adott otthont a TOP foglalkoztatási programok népszerűsítését szolgáló munkáltatói fórumsorozat első állomásának. A lehetőségekre …

ÉLŐ: Kormányinfó 109.

2018.02.15. 13:45
Ma sem lesz unalmas a délután: Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő elmondják, hogy mit és miért tett a kormány az utóbbi napokban.

Hódmezővásárhely agrárcentrummá vált – ezt a szerepet erősítik

2018.02.14. 15:55
Több felújított épületet is átadtak, amelynek köszönhetően a település járási hivatala nemcsak az energiával tud takarékoskodni, hanem egyben a …

Lázár János: Kizárólag kampánycélokat szolgál az OLAF-jelentés időzítése

2018.02.12. 16:15
Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tiszta vizet öntött a pohárba a hódmezővásárhelyi közvilágítás-fejlesztéssel …

Ezeket a cikkeket olvastad már?