Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Czeglédy ismételt előzetes letartóztatását indítványozták

Hétfőn reggel indítványt tett a Csongrád Megyei Főügyészség a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírójának, hogy rendelje el ismételten Czeglédy Csaba gyanúsított előzetes letartóztatását.

A főügyészség, miután a Nemzeti Választási Bizottság jogerősen felfüggesztette az országgyűlési képviselő-jelölt Czeglédy Csaba mentelmi jogát, s ezzel megszűnt az eljárás akadálya. A büntetőeljárás folytatásának elrendelését követően az elmúlt pénteken őrizetbe vett, majd a szombaton folytatólagosan gyanúsítottként kihallgatott Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának ismételt elrendelését indítványozta a Csongrád Megyei Főügyészség.

A főügyészség indítványa szerint a képviselő-jelöltként szerzett mentelmi jog, amely időlegesen az eljárás akadályát képezte és így a jogszabályi rendelkezések szerint az előzetes letartóztatást meg kellett szüntetni, nem eredményezett változást azokban a körülményekben, amelyek az előzetes letartóztatást indokolják. Így továbbra is fennáll Czeglédy Csaba esetében a több, mint 6 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja, valamint fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye is.

Ezen túl a Csongrád Megyei Főügyészség január 26-án további nyomozás lefolytatására jelölte ki a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóság Csongrád Megyei Vizsgálati Osztályát, mely eljárásban újabb bűncselekmény, így az 5-10 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetett gazdasági csalás bűntettének megalapozott gyanúja merült fel. A mentelmi jog felfüggesztését és a gyanúsított őrizetbe vételét követően ezen újabb bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt vonta felelősségre Czeglédy Csabát a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatóság Csongrád Megyei Vizsgálati Osztálya.

A hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen adócsalás bűncselekménye miatt már korábban elítélt Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának elrendelése tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon tart ülést.

(rual)

1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49444/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,Czeglédy Csaba,NAV,ügyészség

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-05 16:30:39
Ma láttam a híradóban, hogy ez a szerencsétlen, notórius hazudozó Gyurcsány(i), meg néhány begyepesedett agyú híve, éppen a Szegedi Járásbíróság épületének bejáratától néhány centiméterre tartotta pártgyűlését, ott osztotta az észt.
Először is szólhatna már valaki ennek a szélhámosnak, hogy a régi bölcsek szerint: aki túl sokat osztogatja az észt, annak előbb-utóbb elfogy az esze. Bár - megjegyzem - ő ennek már bizonyára a határán áll.
Másodszor pedig én úgy emlékszem - persze tévedhetek is -, hogy a független bíróság épületében, valamint annak közvetlen közelében tilos mindenféle pártösszejövetelt tartani.
Esetleg nem kellett volna az "illetékes elvtársaknak" elzavarni onnan ezeket a negyedeszűeket ?!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Újra őrizetben – folytatódik a Czeglédy elleni büntetőeljárás

2018.03.03. 12:10
A büntető eljárás folytatását rendelte el a Csongrád Megyei Főügyészség március 2-án a több mint 6 milliárdos, bűnszervezetben elkövetett költségvetési …

Újra rács mögött Czeglédy Csaba (videó)

2018.03.03. 04:00
Nem sokáig élvezhette a szabad levegőt: csütörtökön szabadult, péntek éjjel ismét hűvösre került.

Meghosszabbított határidő: még négy hónapig várják a Czeglédy-ügy károsultjait

2018.03.01. 17:30
Február 28. helyett június 30-ig nyújthatják be kárrendezés iránti kérelmeiket a Czeglédy-ügy károsultjai. Csongrád megye 11 …

Már 6 milliárdos csalás gyanúja dr. Cz. Csaba ügyében

2018.02.16. 10:15
Elutasította a Csongrád Megyei Főügyészség dr. Cz. Csaba panaszát, amely a nyomozó hatóság folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során közölt és módosított gyanúsítás …

Lebukott a macedón „arany ember” Röszkénél

2018.02.11. 09:45
Csaknem hat kilogramm arany ékszert találtak a pénzügyőrök a férfi autójában a röszkei határátkelőhelyen

Üdítős dobozba rejtették a kábítószert

2018.02.03. 13:05
Több mint egy kilogramm marihuána-gyanús anyagot találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei és a rendőrség munkatársai egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban, Röszkén.

Tárgyalása közben vezettek el egy ügyvédet Szegeden

2018.01.31. 19:35
Szerda délelőtt tárgyalása közben vittek el egy védőügyvédet a Szegedi Törvényszékről - a hírt a Szegedi Törvényszék közölte.

Egy hónapon belül elítélhetik a lúgos támadással vádolt orvost

2018.01.31. 15:35
Február 22-én zárulhat le a megismételt másodfokú eljárás a Fővárosi Ítélőtáblán annak a férfinak az ügyében, aki a vád szerint öt évvel ezelőtt …

Kezdődik a Teréz körúti robbantó büntetőpere

2018.01.31. 08:05
Ma veszi kezdetét a Teréz körúti robbantás vádlottjának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken.

Baseballütővel támadt az egyik részeg a másikra

2018.01.30. 12:30
Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a hódmezővásárhelyi férfival szemben, aki tavaly májusban egy helybeli italozóban életveszélyes sérüléseket okozva megvert egy másik …

Ezeket a cikkeket olvastad már?