Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Aranygyűrű

Szél fenntartásai.

Az ellenzéki oldal csak akkor nyerhet a választáson, ha minden tagja úgy dönt: hagyja az egyes körzetekben a legesélyesebb jelöltet nyerni, ez azonban nem jelent elvi elköteleződést – idézi a Magyar Nemzet Online Szél Bernadett LMP-s miniszterelnök-jelöltet.

„Az LMP mindenkivel tárgyal, annak ellenére, hogy továbbra is erős elvi fenntartásai vannak mind a baloldallal, mind a jobboldallal, de az elvi különbségek ellenére is együtt kell működni – hangsúlyozta. Az MSZP és a DK ujjáról sem fog leesni az aranygyűrű, ha megbeszélik egy jobbikossal, ki mit tud hozzátenni ehhez – fogalmazott.”

Szél Bernadett: Hagyni kell a legesélyesebb ellenzéki jelöltet nyerni

Az ellenzéki oldal csak akkor nyerhet a választáson, ha minden tagja úgy dönt: hagyja az egyes körzetekben a legesélyesebb jelöltet nyerni, ez azonban nem jelent elvi elköteleződést - jelentette ki az LMP miniszterelnök-jelöltje a Republikon Intézet hétfői rendezvényén.

Tapogatózás

Gyurcsány káosza.

Válság jönne egy ellenzéki győzelem után – erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Hirado.hu cikke szerint, hozzátéve: más országok is kibírták már stabil kormány nélkül.

„A DK elnöke szerint egy esetleges ellenzéki győzelem után az ellenzéki pártok képtelenek lennének megegyezni egymással, ezért az elhúzódó tárgyalások után vélhetően újabb választásokat kellene kiírni. A volt miniszterelnök szerint csak sötétben lehet tapogatózni, de az biztos, hogy átmeneti kormányzás jönne.”

Gyurcsány: Ha az ellenzék nyer, meg kell ismételni a választást

Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után - erről beszélt Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban. A DK elnöke szerint ez nem lenne a probléma, hiszen más országok is kibírták már stabil kormány nélkül - hangzott el az M1 Híradójában.

Eredmény

A világbajnok lelki ereje.

Márton Anita megtanult egy mentális technikát, ami segít neki a külvilág kizárásában, hogy magára tudjon koncentrálni – a világbajnok súlylökő sikereinek receptjéről a 24.hu ír.

„Sportpszichológushoz fordultam, mert rendszeresen előfordult, hogy jó állapotban érkeztem a versenyekre, de nem tudtam kihozni magamból azt az eredményt, ami bennem volt – mondta a 29 éves atléta.”

Pszichológus kellett Márton Anitának, hogy világbajnok legyen

Kerékpározás, jégkorong, atlétika, tenisz és golf - csak néhány a sportágak közül, amelyekben az építészként is fontos Lauber a csúcsra jutott. Nevére ma már mégis kevesen emlékeznek.

Kulcs

Tóth Gabi szerelme.

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor – leplezi le a Lokál Online.

„Mindketten ugyanazt a fotót osztották meg a közösségi oldalukon, ezzel is jelezve, hogy valóban egy párt alkotnak. A képen összekulcsolták a kezüket, így bizonyítva, hogy egymáshoz tartoznak. Rengeteg gratuláló üzenetet kaptak a rajongóktól, volt, aki már nevet is adott a párosnak Gabi & Gabinak hívta őket.”

Vége a titkolózásnak! Újra szerelmes Tóth Gabi | Lokál

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, új párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor. A sztárséf elismerte a Lokálnak, hogy valóban egy párt alkotnak Gabival, és nem is lehetne boldogabb.

Ágytorna

Szex a lelke mindennek.

A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, jobb lesz a munkamorál, magasabb a fizetés – állítja az Origo.hu.

„Az Institute for the Study Labor kutatása szerint azok az emberek, akik rendszeresen élnek nemi életet, jobban teljesítenek a munkában, és elkötelezettebbek is. Ráadásul a kutatás kimutatta, hogy azok, akik hetente legalább négyszer bújnak ágyba, azok jobban keresnek, mint akik ennél kevesebbszer. A rendszeres szex összefüggésbe hozható az alacsonyabb stressz-szinttel és a magasabb produktivitással.”

A jó szex a magasabb fizetés titka

Egyre inkább bebizonyosodni látszik a tétel, hogy mindennek az alapja a jó szex. A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, amely így jobb munkamorált és fizetést is eredményezhet. Az Egyesült Államokban egyre több tanulmány készül az emberek nemi életéről, és hogy az milyen hatással van a kommunikációra, valamint a munkahelyen mutatott teljesítményre.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49490/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?