Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Afgánok késeltek Bécsben

Négy ember súlyosan megsebesült két késes támadásban szerda este az osztrák fővárosban, a támadások indítéka azonban egyelőre nem ismert, ahogy az sem, hogy a két eset között van-e összefüggés - közölte a rendőrség egyik szóvivője.

Mindkét késelés Bécs második kerületében történt, ahol a híres Prater park és a Praterstern néven ismert közlekedési csomópont is található.

"Egy férfi késsel rátámadt egy családra, egy apára, egy anyára és 17 éves lányukra. Három áldozatát súlyosan megsebesítette, életveszélyes állapotban vannak" - mondta el a szóvivő, hozzátéve, hogy a család tagjai osztrák állampolgárságúak. A rendőrség közlése szerint az eset a Praterstrasse egyik metrókijárata közelében, egy japán étterem előtt történt, és a tettes a Praterstern csomópont irányában menekült el.

Ez utóbbi helyen fél órával később egy másik támadás is történt, egy csecsenföldi férfit sebesítettek meg késsel életveszélyesen.

"Nem tudjuk, hogy mennyire függenek össze és egyelőre semmit sem tudunk az indítékokról" - tette hozzá kérdésekre válaszolva a szóvivő. A támadóról csak annyit tudott mondani, hogy egy férfit keresnek.

A rendőrök később őrizetbe vettek egy kezén megsérült afgán állampolgárságú férfit, akit a második támadás elkövetésével gyanúsítanak, de további részleteket nem közöltek.
A bécsi rendőrség nagy erőkkel vonult ki a belváros közeli helyszínre. Az esethez közeli metróállomást átmenetileg lezárták.

Migránspokollá vált a reneszánsz bölcsője (videókkal)

Firenze elesett. Elfoglalták a bevándorlók, majd jól szét is verték. Miként amúgy Bécset is. Meg Párizst, Brüsszelt, Berlint. Óvatosan a fejek homokba meresztésével, mert a siserahad mindenen átgázol. Miközben éppen brutális késelés merényletektől vérvörös a vaksi libsik szerint „hótnyugodt és biztonságos" Bécs éjszakája és hajnala, döbbenetes videók jelentek meg arról is, hogyan képzelik el a bevándorlók az együttélést, a közös jelent és jövőt Firenzében.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49590/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-08 09:29:33
Úgy kellenek ezek az ingyenélő migránsok Bécsbe - meg a többi Nyugat-Európai városba is -, mint egy falat kenyér.
Ha ilyen idióták - a legfelsőbb vezetőikkel együtt -, akkor viseljék is a következményeket. Szemetelés, a főterek körbesza........sa, lopás, rablás, késelés, gyilkolás, terrortámadás, egyre megy.
ÉLJEN A VILÁGMEGVÁLTÓ, SOROS-FÉLE LIBERALIZMUS, A HÜLYE, NYÍLT TÁRSADALOM ESZMÉJE, HAJRÁ, HAJRÁ !!!!
Végül is mindezen marhaságok miatt, csupán az a pici malőr történt az elmúlt két évben Európában, hogy több, mint 300 ártatlan ember meghalt, és több, mint 1800 ember megsérült a terrortámadások következtében.
Amíg megjön a józan eszük, addig is viseljék az őrültek, a hibbantságuk következményeit, csak minket hagyjanak már végre békén ezekkel a betelepítésekkel, a kvótákkal, meg a többi ökörségükkel.
Most jutott még eszembe:
A legszebb, hogy - a sajtószabadság, a szabad véleménynyilvánítás jegyében - épp a minap takarította el az oldaláról a FACEBOOK, a Lázár János Bécsben készült beszámolóját, amely történetesen (többek között) pont ezekről a visszásságokról szólt.
Csak halkan kérdezem, mert remélem a Soros-bérenc kommunisták még nem törölték el a kérdezés jogát itthon:
Akkor végül is hogyan állunk azzal a szabad sajtóval, a szabad véleménynyilvánítással az általuk istenített, mára már végképp meghibbant nyugaton ?!
Válaszolok
Emőke 2018-03-08 08:16:30
De ezen miért csodálkozik bárki? Meg kell adni nekik azt amire vágynak és az őslakosok pusztuljanak! A befogadók addig imádják és szolgálják ki őket, amíg NEKIK nincs bántódásuk. Sötét agyú libsik!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Búcsút inthetünk egy óra alvásnak, hajnalban óraátállítás

2018.03.24. 15:15
Vasárnap nálunk is elkezdődik a nyári időszámítás, hajnali két órakor háromra kell előreállítani az órákat.

Iszlamista terror Franciaországban: meghalt a hős rendőr

2018.03.24. 08:30
Önként vállalta, hogy a marokkói iszlamista merénylő által élő pajzsként használt túsz helyett a túszejtővel marad. Torkán érte a lövés.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Brüsszel tovább húzza az időt kvóta-ügyben

2018.03.23. 13:20
Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Halálos terrortámadás Dél-Franciaországban

2018.03.23. 12:15
Túszokat ejtettek egy francia szupermarketben, az Iszlám Állam magára vállalta a támadást. Két halálos áldozatról tudunk.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Robbanás Csehországban - több halott is van

2018.03.22. 11:55
Legalább hat halottja és több súlyos sérültje van annak a robbanásnak, amely ma délelőtt történt a Prágától északra fekvő Kralupy nad Vltavou vegyiművekben.

Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

2018.03.22. 10:15
Két esztendővel ezelőtt iszlamista terroristák robbantottak Brüsszel repülőteréb és a Maelbeek metróállomáson, a merényleteknek 32 halálos áldozata volt. Mi változott az …

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?