Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Kiállás

Bécs Lázár mellett.

Mármint a város lakossága. Az Origo.hu szerint az osztrák kommentelők egyöntetűen állnak ki a magyar miniszter mellett, aki csak az igazságot mondta ki a bevándorlás sújtotta fővárosukról.

„A Facebooknak ugyan lehet, hogy nem tetszik a valóság, a bécsiek viszont egyöntetűen kiálltak Lázár János mellett. Ausztria legnagyobb példányszámú lapja, a Kronen Zeitung portálján egymást érik azok a hozzászólások, amelyek igazat adnak a magyar miniszternek.”

A bécsiek többsége igazat ad Lázár Jánosnak

Nem csak itthon, Ausztriában is komolyabb visszhangot váltott ki az a videó, amelyet Lázár János Bécs "elbevándorlósodásáról" készített, és amelyet később a Facebook egyszerűen letiltott. Az osztrák kommentelők egyöntetűen állnak ki a magyar miniszter mellett, akik szerint Lázár csak az igazságot mondta ki.

Káosz

Mindenki mindenki ellen.

Az ellenzéki politikusok az összefogás fontosságáról beszélnek, de a jelek szerint nem nagyon van előrelépés, miközben egyezkednek, azon vitáznak, ki is az igazi kormányváltó – foglalja össze a Hirado.hu.

„Ha Gyurcsány Ferenc bejut a parlamentbe, az már önmagában is káoszhoz vezet majd – ezt mondta a Jobbik országgyűlési képviselője. Dúró Dóra kijelentette, semmilyen választási egyeztetésen nem hajlandóak részt venni, sem a DK-val, sem az LMP-vel, sem pedig az MSZP-vel. A jobbikos politikus szerint, ha a baloldali pártok és az LMP be is jutna a parlamentbe, akkor sem lennének képesek az ország irányítására. Végül ismét megerősítette, a Jobbik sehol, egyik párt javára sem lépteti vissza képviselőjelöltjét és nem köt szövetséget senkivel.”

Továbbra sincs egyetértés az ellenzéki oldalon

Az ellenzéki politikusok az összefogás fontosságáról beszélnek, de a jelek szerint nem nagyon van előrelépés. Konkrétumok nem hangzanak el, azt viszont lehet hallani, hogy a „labda máshol pattog", és hogy az „asztal három oldalú". Miközben egyezkednek, azon vitáznak, ki is az igazi kormányváltó.

Ketrec

Gulyás Márton rombolása.

A Magyar Nemzet Online arról ír, a Hódmezővásárhely utáni politikai építményt bizony kikezdik a Közös Ország Mozgalom napról napra nyilvánosságra hozott adatai, számai.

„Most tehát, amikor ismét egyre nagyobbnak érzik a tétet a nemzeti együttműködés rendszerének ketrecében el nem férő választópolgárok milliói – köztük kiábrándult exfideszesekkel és e pillanatban még döntésképtelenekkel, de szavazni okvetlenül óhajtókkal –, egyértelmű az is, hogy a belpolitikai helyzet folyton-folyvást 'fokozódik'. Fokozódik és változik. Ami ma igaznak tűnhet, az korántsem biztos, hogy még holnap is az lesz – és akkor a holnaputánról még nem is beszéltünk. Egyvalami biztos mégis: fel kell készülni, el kell menni, ésszel kell dönteni. Felnőtt módjára, taktikusan, felelősségteljesen. Ha úgy tetszik: polgárként.”

Ki veri el a Fideszt?

Felmérések sorát hozza nyilvánosságra mostanában a Közös Ország Mozgalom. Az aktivista Gulyás Márton-féle szerveződés azt vizsgáltatta közvélemény-kutatókkal, hogy egyik-másik körzetben mely ellenzéki jelölteknek lenne leginkább esélyük elintézni a Fidesz embereit az április 8-ai parlamenti választáson. A kezdeményezés lehetséges hasznával és kárával kapcsolatos fenntartásainkat korábban sem voltunk restek megosztani kedves olvasóinkkal, most azonban kénytelenek vagyunk újabb észrevételeket tenni.

Méltatlanság

Elfelejtett közalkalmazottak.

Robbanásig feszült a helyzet a közszférában, ahol több százezer dolgozó tíz éve nem kapott béremelést – állítja a HVG Online.

„A kisvállalkozások lassan csak abban bízhatnak, hogy az önkormányzati intézményekből magukhoz tudják csábítani a ma már szinte éhbérnek számító fizetésből élő közalkalmazottakat. Az érintettek háromnegyede nő, közülük nagyjából 500 ezren dolgoznak méltatlan állami fizetésért. Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke azt mondta a HVG-nek: körülbelül 200 ezren vannak azok, akik tíz éve nem kaptak fizetésemelést.”

A kormány valahogy megfeledkezett 200 ezer ember fizetésemeléséről

Robbanásig feszült a helyzet a közszférában, ahol több százezer dolgozó tíz éve nem kapott béremelést.

Mese

A NOX és az anyaság.

Péter Szabó Szilvi 15 hónapos kislánya csodái mellett arról vall a Lokál Online-nak, hogy egyedül is szeretné továbbvinni a NOX-os életérzést.

„A koncertekre egyelőre természetesen nem viszem magammal a kislányom, a nagymamák vigyáznak rá, akiket imád. Emma nagyon muzikális, imádja a zenét, minden mesét csak akkor szeret, ha van benne zene, amire azonnal elkezd táncolni – áradozott az anyuka, aki sokkal lazább édesanya lett, mint korábban gondolta volna.”

Péter Szabó Szilvi: Még nem tervezünk esküvőt | Lokál

Péter Szabó Szilvi édesanyaként és énekesnőként is helytáll a mindennapokban. A NOX egykori énekesnője februárban adta ki első önálló albumát. - Amikor egy évvel ezelőtt leültünk a szerzőkkel, azt mondtam nekik, írjunk meg a legújabb NOX-albumot csak 2018-as frissességgel. Ez az életem 16 éve, ez áll hozzám a legközelebb, és a közönség is szereti és nagyon várja.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49586/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-03-08 07:26:59
Nagyon boldog vagyok, hogy láthatom ezt a gyönyörű kicsi lányt és a mindig mosolygós anyukáját Szilviát! Csoda szépek mindketten. Öröm őket látni S hallani!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?