Blogolj!

Blogstar kávéház

Őszöd

Hazudozás és adósságspirál.

Az ellenzéki pártok egymásra licitálnak nagyotmondásban, ezzel maximalizálni próbálják a szavazótáborukat, de nem a kormányzásra készülnek, különben nem mondanának olyat, amivel saját mozgásterüket szűkítenék – állítja a Hirado.hu cikkében a Nézőpont Csoport vezetője.

„Kiemelte: két következménye lehet a hamis alapon tett választási ígérgetésnek. Az egyik az ígéretek visszavonása – ezt láthattuk az őszödi beszéd után is –, a másik pedig az, hogy teljesítik ugyan az ígéreteket, de azzal eladósítják az országot, és a nemzeti tulajdont privatizálni kell és adósságspirálba kényszerül az ország.”

Szakértő: Az ellenzéki pártok nem a kormányzásra készülnek

Ahogy közeledünk a választás időpontjához, egyre több ellenzéki párt áll elő ígéretekkel. A szakértő szerint nagy a káosz és nehezen egyeztethetők össze az ellenzéki álláspontok. A választók túlnyomó többsége arra számít, hogy a Fidesz-KDNP folytatja a kormányzást, ezért az ellenzéki pártok egymásra licitálnak nagyotmondásban, hogy el tudják érni potenciális szavazóikat.

Magasköltészet

A Fidesz blődségei.

A Magyar Nemzet Online szerint minden idők legvilágvége-orientáltabb főfideszese, Kövér László az egyre dinamikusabban hömpölygő kampányban is átütő formában futballozik.

„Nincs más hátra, észnél kell lenni. Kövér László állításával szemben ugyanis – „ha nem a Fidesz marad kormányon, akkor nem lesz többé Magyarország” – április nyolcadika tétje nem a poszt-posztmodern magasköltészet szféráiban, sokkal inkább a mindennapok világában található. A kérdés ez: a talajszinttől az összes jel szerint egyszer s mindenkorra elrugaszkodott Fidesz-rezsim leszavazható, leváltható, felszámolható-e. (Hát igen: egyre gyakrabban látszik úgy, hogy ők maguk is elhiszik azt a rengeteg rémséges blődséget, amit összehordanak. Korábban ez a legkevésbé sem sejlett valószínűnek.)”

Kövér László költészete

Minden idők legvilágvége-orientáltabb főfideszese, ahogy máskor, úgy a mostani, egyre dinamikusabban hömpölygő kampányban is átütő formában futballozik. Persze nem csupán Kövér Lászlónak, a csapat összes játékosának muszáj ezekben a napokban-hetekben odatennie magát. Száz százaléknál is többet kell teljesíteniük, ha ez egyáltalán lehetséges, úgy szakmailag, mint emberileg. Merthogy hatalmas a kihívás.

Vélemény

Politizáló papok.

A 24.hu az RTL Klub Híradója alapján arra figyelmeztet, a választási kampányban az egyházak nem csak vallásilag igyekeznek majd megtéríteni a híveket.

„Mohos szerint nem teljesen egyhangú a papok véleménye, ki-ki ezt megfogalmazza, és eldönti, hogy mennyire bölcs ez. Az egyház csak azt tiltja a plébánosainak, hogy hivatalos politikai funkciót töltsenek be. A reformátusok hasonló választ adtak: a lelkész biztathat szavazásra, de vállalnia kell a felelősséget szavaiért. Feltették a kérdést: milyen demokrácia az, amiben a lelkészek nem mondhatják el a véleményüket?”

Készüljön fel a politizáló papokra, az egyház nem tiltja nekik

Csütörtökön eszkalálódni kezdett a válság a február végi újságíró-gyilkosság után. Egy speciális ügyész súlyos vádakkal állt elő, bukhat a belügyminiszter, Fico pedig kezdi elveszteni a realitásérzékét.

Engedelmesség

Európa bukása.

Brüsszel legalizálná és ösztönözné is a migrációt, az Origo.hu szerint erről vall Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban.

„Egyenesen azt vizionálta, hogy a tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni. Ezért szerinte meg kell teremteni a szabályos feltételeit annak, hogy az afrikai migránsok korlátlanul a kontinensre jöhessenek. Juncker meg is fenyegette a migránskvótát és a tömeges bevándorlást ellenző tagállamokat, és követelte, hogy engedelmeskedjenek, és fogadják be a migránsokat.”

Brüsszel új utakat akar nyitni az afrikai migránsoknak

Európának szüksége van az afrikai bevándorlókra. Új utakat kell nyitni a számukra - ezt mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban. Miközben Európának egyre nagyobb gondot okoz a tömeges bevándorlás, Brüsszel még legalizálná és ösztönözné is a migrációt. Juncker egészen pontosan azt mondta, hogy Európának szüksége van az Afrikából érkező migránsok tömegére.

Pakli

Növényi kínjai.

Az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert 61 évesen pankrátornak áll, és hamarosan a ringben is összecsap harminc évvel fiatalabb ellenfelével – így a Lokál Online.

„Nem volt kellemes, amikor Makai az asztalra vágott, meg is sérült a bordám, de majd a nagy összecsapásunkon visszaadom neki. Fontos azért, hogy vigyázzunk is egymásra, mert egy rossz ugrás akár maradandó károsodást is okozhat, ez sajnos benne van a pakliban – magyarázta Növényi, aki a folyamatos edzés mellett írja az önéletrajzi és verseskötetét is. Lelkileg azonban nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis már nyolc éve tart szövevényes bírósági ügye, ahol hetedrendű vádlott.”

Növényi: Fel fogok állni a padlóról | Lokál

Évi nyolc milliárdos forgalmú cég volt és húsz éve működött, ahol először mint felügyelő bizottsági tag, majd mint alkalmazott voltam és a cég reklámozásával, népszerűsítésével voltam megbízva. Én sem tudom, hogy miért tart nyolc éve ez az ügy. Nagyon sok károm származott ebből.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49641/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-03-09 07:58:40
Ilyen agresszív arrogáns arcokat nem lehet látni csak a baloldalon! Az arcukra van írva a lelkületük! A papoknak ne akarják megtiltani, hogy a rájuk bízott lelkekkel foglalkozzanak!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.06.22. 04:25
Globális kultúrharc, Soros mérgezése, brutális bevándorlókrízis, a Jobbik fogyása és Hosszú Katinka szakítópróbája pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.21. 05:10
Európai robbanásveszély, a magyar futball megváltója, szélsebes szenzációhajhászás, Csobot Adél gömbölydedsége és Luxus Vivi mindennapi kényeztetése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.20. 04:10
Az európai szekularizáció árnyoldalai, a Fidesz enyhülése, éretlen celebek, megguglizott kulcskérdések, Rékasi Károly és Pikali Gerda lángolása szerdai online lapszemlénkben.

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Ezeket a cikkeket olvastad már?