Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Őszöd

Hazudozás és adósságspirál.

Az ellenzéki pártok egymásra licitálnak nagyotmondásban, ezzel maximalizálni próbálják a szavazótáborukat, de nem a kormányzásra készülnek, különben nem mondanának olyat, amivel saját mozgásterüket szűkítenék – állítja a Hirado.hu cikkében a Nézőpont Csoport vezetője.

„Kiemelte: két következménye lehet a hamis alapon tett választási ígérgetésnek. Az egyik az ígéretek visszavonása – ezt láthattuk az őszödi beszéd után is –, a másik pedig az, hogy teljesítik ugyan az ígéreteket, de azzal eladósítják az országot, és a nemzeti tulajdont privatizálni kell és adósságspirálba kényszerül az ország.”

Szakértő: Az ellenzéki pártok nem a kormányzásra készülnek

Ahogy közeledünk a választás időpontjához, egyre több ellenzéki párt áll elő ígéretekkel. A szakértő szerint nagy a káosz és nehezen egyeztethetők össze az ellenzéki álláspontok. A választók túlnyomó többsége arra számít, hogy a Fidesz-KDNP folytatja a kormányzást, ezért az ellenzéki pártok egymásra licitálnak nagyotmondásban, hogy el tudják érni potenciális szavazóikat.

Magasköltészet

A Fidesz blődségei.

A Magyar Nemzet Online szerint minden idők legvilágvége-orientáltabb főfideszese, Kövér László az egyre dinamikusabban hömpölygő kampányban is átütő formában futballozik.

„Nincs más hátra, észnél kell lenni. Kövér László állításával szemben ugyanis – „ha nem a Fidesz marad kormányon, akkor nem lesz többé Magyarország” – április nyolcadika tétje nem a poszt-posztmodern magasköltészet szféráiban, sokkal inkább a mindennapok világában található. A kérdés ez: a talajszinttől az összes jel szerint egyszer s mindenkorra elrugaszkodott Fidesz-rezsim leszavazható, leváltható, felszámolható-e. (Hát igen: egyre gyakrabban látszik úgy, hogy ők maguk is elhiszik azt a rengeteg rémséges blődséget, amit összehordanak. Korábban ez a legkevésbé sem sejlett valószínűnek.)”

Kövér László költészete

Minden idők legvilágvége-orientáltabb főfideszese, ahogy máskor, úgy a mostani, egyre dinamikusabban hömpölygő kampányban is átütő formában futballozik. Persze nem csupán Kövér Lászlónak, a csapat összes játékosának muszáj ezekben a napokban-hetekben odatennie magát. Száz százaléknál is többet kell teljesíteniük, ha ez egyáltalán lehetséges, úgy szakmailag, mint emberileg. Merthogy hatalmas a kihívás.

Vélemény

Politizáló papok.

A 24.hu az RTL Klub Híradója alapján arra figyelmeztet, a választási kampányban az egyházak nem csak vallásilag igyekeznek majd megtéríteni a híveket.

„Mohos szerint nem teljesen egyhangú a papok véleménye, ki-ki ezt megfogalmazza, és eldönti, hogy mennyire bölcs ez. Az egyház csak azt tiltja a plébánosainak, hogy hivatalos politikai funkciót töltsenek be. A reformátusok hasonló választ adtak: a lelkész biztathat szavazásra, de vállalnia kell a felelősséget szavaiért. Feltették a kérdést: milyen demokrácia az, amiben a lelkészek nem mondhatják el a véleményüket?”

Készüljön fel a politizáló papokra, az egyház nem tiltja nekik

Csütörtökön eszkalálódni kezdett a válság a február végi újságíró-gyilkosság után. Egy speciális ügyész súlyos vádakkal állt elő, bukhat a belügyminiszter, Fico pedig kezdi elveszteni a realitásérzékét.

Engedelmesség

Európa bukása.

Brüsszel legalizálná és ösztönözné is a migrációt, az Origo.hu szerint erről vall Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban.

„Egyenesen azt vizionálta, hogy a tömeges migráció nélkül Európa el fog tűnni. Ezért szerinte meg kell teremteni a szabályos feltételeit annak, hogy az afrikai migránsok korlátlanul a kontinensre jöhessenek. Juncker meg is fenyegette a migránskvótát és a tömeges bevándorlást ellenző tagállamokat, és követelte, hogy engedelmeskedjenek, és fogadják be a migránsokat.”

Brüsszel új utakat akar nyitni az afrikai migránsoknak

Európának szüksége van az afrikai bevándorlókra. Új utakat kell nyitni a számukra - ezt mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy lapinterjúban. Miközben Európának egyre nagyobb gondot okoz a tömeges bevándorlás, Brüsszel még legalizálná és ösztönözné is a migrációt. Juncker egészen pontosan azt mondta, hogy Európának szüksége van az Afrikából érkező migránsok tömegére.

Pakli

Növényi kínjai.

Az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert 61 évesen pankrátornak áll, és hamarosan a ringben is összecsap harminc évvel fiatalabb ellenfelével – így a Lokál Online.

„Nem volt kellemes, amikor Makai az asztalra vágott, meg is sérült a bordám, de majd a nagy összecsapásunkon visszaadom neki. Fontos azért, hogy vigyázzunk is egymásra, mert egy rossz ugrás akár maradandó károsodást is okozhat, ez sajnos benne van a pakliban – magyarázta Növényi, aki a folyamatos edzés mellett írja az önéletrajzi és verseskötetét is. Lelkileg azonban nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis már nyolc éve tart szövevényes bírósági ügye, ahol hetedrendű vádlott.”

Növényi: Fel fogok állni a padlóról | Lokál

Évi nyolc milliárdos forgalmú cég volt és húsz éve működött, ahol először mint felügyelő bizottsági tag, majd mint alkalmazott voltam és a cég reklámozásával, népszerűsítésével voltam megbízva. Én sem tudom, hogy miért tart nyolc éve ez az ügy. Nagyon sok károm származott ebből.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49641/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-03-09 07:58:40
Ilyen agresszív arrogáns arcokat nem lehet látni csak a baloldalon! Az arcukra van írva a lelkületük! A papoknak ne akarják megtiltani, hogy a rájuk bízott lelkekkel foglalkozzanak!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?