Blogolj!

Blogstar kávéház

Berontás

Szextárgyiasított német nők.

A berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka szerint a hogy a rengeteg migráns miatt Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé – idézi a 888.hu.

„Elmondása szerint a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő. […] A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.”

Berlin a migránsok miatt a középkor felé halad

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Hanyatlás

Depressziós migránsok.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Hirado.hu cikkében arról beszél, komoly probléma, hogy a migránsoknak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek, és a gyilkos akciókat elkövető bevándorlók „lazán” mentális problémákkal, rossz életkörülményekkel magyarázkodnak.

„A szakértő elmesélte, hogy maga is tapasztalta, hogy például a németországi metrókon esténként általában fiatal arabokból álló bandák randalíroznak, az emberek félnek, és nem mernek nekik szólni. Hozzátette: rengeteg kábítószer-használó is van. Berlin rossz irányba halad, ahogyan Frankfurt és Hamburg is. Németországban is elindult a hanyatlás – mondta.”

Spöttle: Probléma, hogy a migránsoknak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek

Lázár János Bécsben készített videójában tett állításait több osztrák politikus is cáfolja, pedig a volt osztrák belügyminiszter Wolfgang Sobotka tavaly konkrét adatokat mondott arról, hogy mennyivel nőtt a bűncselekmények száma Bécsben. Ekkor jött a hír, hogy afgán bevándorló késelt meg négy embert az osztrák fővárosban.

Szövet

A korrupció két oldala.

A Civitas Intézet szakpolitikai konferenciáján – a kormánypártok jelenléte nélkül – a korrupcióellenes terveiket ismertették az ellenzékiek – tudósít a Magyar Nemzet Online.

„Szóba került a konferencián az is, hogy a korrupció nyilván nem csak a politikusokat érintheti, átszövi a társadalmat, szélesebb körben is fel kellene lépni ellene. Gönczi Gergely (Momentum) arról beszélt: a felmérések szerint a magyarok 99 százaléka problémának tartja a korrupciót, ám 70-80 százalékuk nem tenne bejelentést ilyen esetben. A fiataloknál viszont mások az arányok, a 18–29 évesek 85 százaléka szerint nem lehet eltűrni a korrupciót, kétharmaduk bejelentést is tenne.”

Nyakig ülünk a korrupcióban, felvázolták terveiket a pártok

Sikerdíj a korrupció feltárásában segédkezőknek, bejelentővédelem, nyomozati alku - ilyen ígéretei vannak az ellenzéki pártoknak a korrupció megfékezésére. A 18-29 éves állampolgárok kétharmada hajlana arra, hogy jelentse a korrupciót. A Civitas intézet szakpolitikai konferenciájára szokás szerint nem mentek el a kormánypártok képviselői.

Kontra

Lázár ihletett.

A kancelláriaminiszter bécsi videója nyomán Dombóvári István és Aranyosi Péter humoristák Máltáról jelentkeztek be – így a HVG Online.

„Az utcák tiszták, és ráadásul mindenki tud angolul – kontráznak rá Dombóváriék, majd megjegyzik, hogy ezt nem hagyhatjuk ennyiben. Ne akarjuk, hogy Budapest is olyan legyen, mint Málta. Inkább legyen olyan, mint Miskolc. Erről is döntünk tavasszal.”

Megihlette a magyar humoristákat Lázár migránsozós videója

Míg a nagy pártok pénzt és energiát nem kímélve mindent megtesznek, hogy a választások előtt elmondhassák fő üzeneteiket, addig néhány bemutatni próbált mikropártnál épp az ellenkezőjét tapasztaltuk. A tét sokmilliós.

Kornyika

Dalolászó buldog.

A Blikk Online szerint egy francia buldog arról vált híressé, hogy gazdáival fakad dalra az autóban.

„Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.”

Roppant szórakoztató: gazdáival énekel az autóban Junior, a francia bulldog - videó

Junior, a francia bulldog gazdáival, Walterrel és Emanuele-lel karöltve szokott énekelni, amikor úton vannak. A kutyus a Say Something című dal videójával vált híressé. Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49682/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.06.22. 04:25
Globális kultúrharc, Soros mérgezése, brutális bevándorlókrízis, a Jobbik fogyása és Hosszú Katinka szakítópróbája pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.21. 05:10
Európai robbanásveszély, a magyar futball megváltója, szélsebes szenzációhajhászás, Csobot Adél gömbölydedsége és Luxus Vivi mindennapi kényeztetése csütörtöki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.20. 04:10
Az európai szekularizáció árnyoldalai, a Fidesz enyhülése, éretlen celebek, megguglizott kulcskérdések, Rékasi Károly és Pikali Gerda lángolása szerdai online lapszemlénkben.

Földváryné Kiss Réka: A Nyugat máig utópiaként kezeli a kommunizmust

2018.06.18. 07:15
A Kádár-rendszer kegyetlen mítoszteremtéséről, elfojtott és egészséges nemzeti emlékezetről, az ügynöklistákban rejtőző igazságokról és …

Blogstar kávéház

2018.06.18. 05:15
Szoci sorvadás, jobbikos hasadás, piti protokollbakik, őfelsége mosolya, a Balaton illata és Felcsút fityisze hétindító online lapszemlénkben.

Tóth Bertalan lenyomta Mesterházyt, ő lett az MSZP elnöke

2018.06.17. 14:35
Tóth Bertalan frakcióvezetőt választották az MSZP új elnökének a párt tisztújító kongresszusán a volt elnök,  Mesterházy Attila ellenében. 

Egy nap, ami csak az apákról szól

2018.06.17. 09:25
Ugyan még nem olyan elterjedt, mint az anyák napja, de hazánkban is egyre jobban beépül a köztudatba, hogy  június harmadik vasárnapja az bizony az apák napja.

Blogstar kávéház

2018.06.17. 04:35
Trump titkos stratégiája, a bevándorlás új korszaka, rejtélyes szocialista bál, a gitárzene halála és Nyári Dia csábító gömbölyödése vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.06.16. 04:30
Elhallgatott terrorveszély, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása és halálos futurizmus szombati online lapszemlénkben.

Felfüggesztettet kapott Ronaldo

2018.06.15. 15:55
Emellett még pénzbüntetést is kapott a Real Madrid játékosa.

Ezeket a cikkeket olvastad már?