Nincs telitalálatos az ötös lottón
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötöslottó és Joker számsorsoláson a következő nyerőszámokat húzták ki: 22 (huszonkettő), 28 (huszonnyolc), 31 (harmincegy), 49 (negyvenkilenc), 78 (hetvennyolc). Joker: 403025. Nyeremények: 5 találatos szelvény nem volt; a 4 találatos szelvényekre egyenként 1 845 470; a 3 találatos szelvényekre egyenként 21 335; a 2 találatos szelvényekre egyenként 1695 forintot fizetnek.
Blogolj!

Blogstar kávéház

Berontás

Szextárgyiasított német nők.

A berlini Neukölln bevándorlási hivatalnoka szerint a hogy a rengeteg migráns miatt Berlin visszafelé megy az időben, egyenesen a középkor felé – idézi a 888.hu.

„Elmondása szerint a többségük úgy tekint a nőkre, mint egy szextárgyra, ha nincs rajta a muszlim fejkendő. […] A német fővárosban korábban már előfordult olyan eset is, hogy egy dühös férfi rontott be az óvodába és leordította az intézményvezető fejét, amiért engedte a fiát a lányokkal játszani.”

Berlin a migránsok miatt a középkor felé halad

Valótlanságokat és szándékos csúsztatásokat írogat a ballib sajtó Semjén Zsoltról. Ez derül ki az origo.hu azon összeállításából, ami tételesen cáfolja a balliberális sajtónak azt a kampányát, ami úgy akarja bemutatni a KDNP politikusát, mintha az urizálva, helikopterrel járna különleges vadászatokra.

Hanyatlás

Depressziós migránsok.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Hirado.hu cikkében arról beszél, komoly probléma, hogy a migránsoknak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek, és a gyilkos akciókat elkövető bevándorlók „lazán” mentális problémákkal, rossz életkörülményekkel magyarázkodnak.

„A szakértő elmesélte, hogy maga is tapasztalta, hogy például a németországi metrókon esténként általában fiatal arabokból álló bandák randalíroznak, az emberek félnek, és nem mernek nekik szólni. Hozzátette: rengeteg kábítószer-használó is van. Berlin rossz irányba halad, ahogyan Frankfurt és Hamburg is. Németországban is elindult a hanyatlás – mondta.”

Spöttle: Probléma, hogy a migránsoknak jogaik vannak, de kötelességeik nincsenek

Lázár János Bécsben készített videójában tett állításait több osztrák politikus is cáfolja, pedig a volt osztrák belügyminiszter Wolfgang Sobotka tavaly konkrét adatokat mondott arról, hogy mennyivel nőtt a bűncselekmények száma Bécsben. Ekkor jött a hír, hogy afgán bevándorló késelt meg négy embert az osztrák fővárosban.

Szövet

A korrupció két oldala.

A Civitas Intézet szakpolitikai konferenciáján – a kormánypártok jelenléte nélkül – a korrupcióellenes terveiket ismertették az ellenzékiek – tudósít a Magyar Nemzet Online.

„Szóba került a konferencián az is, hogy a korrupció nyilván nem csak a politikusokat érintheti, átszövi a társadalmat, szélesebb körben is fel kellene lépni ellene. Gönczi Gergely (Momentum) arról beszélt: a felmérések szerint a magyarok 99 százaléka problémának tartja a korrupciót, ám 70-80 százalékuk nem tenne bejelentést ilyen esetben. A fiataloknál viszont mások az arányok, a 18–29 évesek 85 százaléka szerint nem lehet eltűrni a korrupciót, kétharmaduk bejelentést is tenne.”

Nyakig ülünk a korrupcióban, felvázolták terveiket a pártok

Sikerdíj a korrupció feltárásában segédkezőknek, bejelentővédelem, nyomozati alku - ilyen ígéretei vannak az ellenzéki pártoknak a korrupció megfékezésére. A 18-29 éves állampolgárok kétharmada hajlana arra, hogy jelentse a korrupciót. A Civitas intézet szakpolitikai konferenciájára szokás szerint nem mentek el a kormánypártok képviselői.

Kontra

Lázár ihletett.

A kancelláriaminiszter bécsi videója nyomán Dombóvári István és Aranyosi Péter humoristák Máltáról jelentkeztek be – így a HVG Online.

„Az utcák tiszták, és ráadásul mindenki tud angolul – kontráznak rá Dombóváriék, majd megjegyzik, hogy ezt nem hagyhatjuk ennyiben. Ne akarjuk, hogy Budapest is olyan legyen, mint Málta. Inkább legyen olyan, mint Miskolc. Erről is döntünk tavasszal.”

Megihlette a magyar humoristákat Lázár migránsozós videója

Míg a nagy pártok pénzt és energiát nem kímélve mindent megtesznek, hogy a választások előtt elmondhassák fő üzeneteiket, addig néhány bemutatni próbált mikropártnál épp az ellenkezőjét tapasztaltuk. A tét sokmilliós.

Kornyika

Dalolászó buldog.

A Blikk Online szerint egy francia buldog arról vált híressé, hogy gazdáival fakad dalra az autóban.

„Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.”

Roppant szórakoztató: gazdáival énekel az autóban Junior, a francia bulldog - videó

Junior, a francia bulldog gazdáival, Walterrel és Emanuele-lel karöltve szokott énekelni, amikor úton vannak. A kutyus a Say Something című dal videójával vált híressé. Ezekről a dalolászásokról videók is készülnek, az aranyos kutyus pedig magától fakad dalra, persze, a maga módján. Odaférkőzik a két ülés közé, és támaszkodva, a fejét hátradöntve kornyikál.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49682/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.03.25. 03:40
Egy tüntetés tünetei, hidegháborús doppinglaborok, titkos bőröndök, old school sorozatok és szex(i)mentes száguldás vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.24. 04:20
Taktikai demokrácia, Orbán fekete lyuka, választási elégtétel, a muszlim imák fenyegetése, Katinka és Shane egymásra találása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.23. 05:10
Egybites migránsozás, tomboló terrorizmus, Orbán pofonjai, Vona lovaglása, Esztergályos Cecília és Kozso titkai pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.22. 05:20
Európa leépülése, ellenzéki identitásválság, kormányzati helikopterzúgás, Hosszú Katinka terhessége és Nagy Feró lepedőakrobatikája csütörtöki online lapszemlénkben.

Elhunyt Borbély Jolán néprajzkutató

2018.03.21. 22:15
A Prima-díjas, Bessenyei György-díjas, Martin-díjas néprajzkutató, pedagógus életének 90. évében hunyt el.

Blogstar kávéház

2018.03.21. 02:45
Politikai prostitúció, szakértő parasztvakítás, újkádárista összefüggések, a migránsok tüze és papír nélküli szerelem szerdai online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.20. 02:45
Szélütött járadékvadászok, könnygázfelhős izmozás, tomboló klímamigráció, utópisztikus vécéforradalom és Tündér Lala papás-mamása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.19. 05:00
Méregkeverő ceremóniamester, köddé vált migránshordák, a világháló gyermekcsapdái és a kézrátétel gyógyító ereje hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.18. 03:45
Gyurcsány csapdája, Vona bolondériája, kormányzati korrupció, Afrika pokla és a Photoshop sztárakrobatikája vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.03.17. 05:10
Karácsony illegitimitása, helyesírási baklövések, műanyag hallakoma, eltussolt agyrázkódások és egy zúzós esztendő szombati online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?