Blogolj!

Blogstar kávéház

Abszolútum

Gyurcsány pálfordulása.

A DK elnöke tárgyalni hívta a Jobbikot, a Hirado.hu pedig emlékeztet, néhány hónapja kategorikusan kijelentette, hogy elhatárolódik a Vonáékkal való együttműködéstől.

„Riporter: Lesz baloldali összefogás? Gyurcsány F.: Együttműködés lesz. (…) Riporter: Szóba jöhet itt a Jobbik? Gyurcsány F.: Nem. Riporter: Abszolút nem? Lehetett olyat hallani, hogy a Jobbik... Gyurcsány F.: Tőlem még nem hallott ilyet.”

Gyurcsány diktál az ellenzéki oldalon?

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke március 15-i ünnepi beszédében tárgyalni hívta az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetőit. Úgy fogalmazott, készek megtenni azt, amit eddig soha, mert tárgyalni kell a Jobbikkal. A Jobbik gyors és rövid közleményben tájékoztatott arról, hogy nem vesz részt a vasárnapi tárgyaláson.

Nyugtalanság

Orbáni fenyegetés.

A 24.hu szerint meglepő, hogy a miniszterelnök a választás utáni jogi, politikai, erkölcsi elégtételt lebegtette meg március 15-én.

„Tavaly október 23-ához hasonlóan három héttel a választás előtt sem ünnepelt, hanem kampányolt a miniszterelnök: lényegében végig arról beszélt, ha nem nyer a Fidesz április 8-án, akkor bevándorlók özönlik el az országot, és Magyarországnak annyi. Azonban ez a fent idézett homályos fenyegetés újdonság volt. Ugyanazt jelezte, amit az eddigi legidegesebb hangulatú Békemenet is: a kormánypártban és a szavazóik között is egyre nyugtalanabbak, hosszú idő óta először nem érzik zsebben a választási győzelmet.”

A választási kudarc réme árnyékolta be a Békemenetet

A menetelők komorak voltak, Orbán pedig durva kampánybeszédet mondott, amelyben a választás utáni "elégtételt" is bedobta.

Röhögés

Orbán és Soros harca.

A Magyar Nemzet Online szerint március 15-én kiderült, a miniszterelnök nem egy sima választásra készül, ő a háborút egykori mentora és támogatója ellen fogja megvívni.

„Soros-jelöltekkel, migránsokkal riogatta hallgatóságát, de egy szót sem ejtett a 'migráns” Táncsicsról, holmi szabad sajtóról, sem a közteherviselés jóságáról. Talán valaki kaszinóbizniszére vagy a letelepedési kötvények után járó, adóparadicsomba menekített sarzsikra, vagy a felső tízezernek kedvező egykulcsos adóra gondolt, amikor kifelejtette ezt a ’48-as követelést megemlíteni a beszédében. A törvény előtti egyenlőség hajdani kívánalmáról sem emlékezett meg. Ezen azért nagyon nem lepődtünk meg, vannak, akiket utolér a bűnüldözés, vannak, akiket kikerül. A korrupció pedig, tudjuk, politikájuk szerves része. Ezért aztán ha valakit rajtakapnak, nem becsületbeli ügyként éli meg, és rendezi el a dolgot magányosan a dolgozószobájában, hanem cinikusan beleröhög a képünkbe.”

Sötét órák és hideg napok

Tudjuk, mi sem vagyunk hibátlan nép, a mi történelmünkben is akadtak sötét órák és hideg napok - talán ez volt az egyetlen gondolata Magyarország miniszterelnökének, amit nem vitat majd senki, aki nemzeti ünnepünkön elmondott beszédét elemezni fogja. Amit ehhez hozzáfűzött, hogy „Magyarország a magyaroké", azon már felszisszenhetnek az érzékenyebb, önérzetesebb, nemzeti identitásukat őrző kisebbségiek, köztük az aradi „migráns" vértanúk leszármazottai is.

Védőszent

A média torz tükre.

Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke a Zoom.hu-nak adott interjúban arról beszél, ma nem lehet bármit leírni, ennek lett áldozata a Népszabadság is.

„Aki kizárólag a közmédia híreivel találkozik, és azok alapján szavaz az ellenzékre, az tényleg gyengeelméjű, hiszen ezeken a csatornákon az ellenzéket kizárólag gazemberek és hétpróbás bűnözők alkotják, miközben a kormány és kormánypárt Magyarország védőszentjeként jelenik meg ugyanezeken a helyeken.”

Hargitai Miklós: Ma nem lehet minden tényt megírni, a Népszabadság bezárása erre a példa

Hargitai Miklós: Ma nem lehet minden tényt megírni, a Népszabadság bezárása erre a példa Egy éve lett a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, nem sokkal azután, hogy bezárták a Népszabadságot, ahol 23 éven át dolgozott. Ma már azonban a Népszava lapszerkesztője, ráadásul most jelent meg És bocsásd meg vétkeinket című első regénye, ami a politika mellett az egyházzal is foglalkozik.

Sokk

Pintér Tibor halálfélelme.

Első szerelme miatt kis híján megölték a Nemzeti Lovasszínház igazgatóját, hiszen szíve választottja már „foglalt” volt – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Az egyik randinkon követett minket az exe, és kirángatott a kocsiból – emlékezett vissza a színész. – Életem legsokkolóbb pillanata volt, amikor pisztolyt fogott rám. Összevissza beszélt, a lényeg az volt, hogy követelte, bánjak jól a lánnyal, de a mai napig nem tudom, miért nem lőtt. A lényeg, hogy nem tette meg.”

Rabló fogott pisztolyt Pintér Tibor fejéhez

Amikor a férfi rájött a viszonyra, követte a szerelmeseket, és egy félre­eső helyen kirángatta őket az autóból, majd pisztollyal fenyegette meg Pintért. A színész akkor nagyon megijedt, de évekkel később döbbent rá igazán, mekkora veszélyben volt. Pár éve felismerte egy tévéinterjúban a férfit, akit akkor gyilkossággal és rablással vádoltak.

Címkék: Aktuális, lapszemle
1
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/49936/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-03-16 06:29:57
Engem az nyugtat meg, hogy előbb Önök olvassák ezeket a selejtes írásokat ( 24.hu, Népszabadság, Hargitai Miklós!) Nem olvasom el, megkímélem az idegeneket és a szívemet! Az Önök írásai termékek. Csak ezt olvasom! Üdv: Emőke
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?