Blogolj!

Blogstar kávéház

Kordon

Köddé vált bevándorlók.

Tényellenőrző körúton járt Brüsszelben a Magyar Nemzet Online, de hiába kereste a kormánymédia migránshordáit.

„Az Origón megjelent cikket követő napokban a beharangozott 3-400 migráns helyett egyetlenegyet sem találtunk a parkban. Ottjártunkkor hárman töltöttek hosszabb időt ezen a helyen: két fiú focizott, egy munkás pedig fát ültetett. Nem sokkal arrébb, a bevándorlási hivatal előtt kordonok voltak, sorban álláshoz a kérelmezők számára, most azonban senki sem akart ügyet intézni.”

Tényellenőrző körúton voltunk Brüsszelben: hiába kerestük a kormánymédia migránshordáit

Három-négyszáz, ismeretlen személy azonosságú afrikai migráns szállta meg Brüsszelben a Maximilian parkot - legalábbis ezt írta kedden az Origo.hu. A kormánypárti hírportál szerint legalább egy éve okoz feszültséget mindez Belgiumban, állításaik alátámasztására a Daily Mail tavaly augusztusi cikkére hivatkoznak.

Asztal

Szivárványos összeborulás.

A Magyar Hírlap Online azt állítja, az ellenzéki oldalon a ceremóniamester, a politika Osztap Bendere, Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök és méregkeverő kezébe vette a dolgok irányítását.

„Az éppen a gyurcsányi politikával szemben létrejött LMP elsőként szavazta meg és üdvözölte az ellenzéki pártok közti teljes összeborulást. Szél Bernadett társelnök, aki néhány hete még 'leárulózta' egykori párttársát, Karácsony Gergelyt, amiért beállt a szocialisták közé, most lelkesen közvetít az LMP szerint álbaloldali pártok és a rasszista, antiszemita gyökereitől megszabadulni képtelen cukis Jobbik között. Ultraliberálistól őskommunistáig, néppártos neonácitól zöldmozgalmárig, mindenki egyaránt helyet foglalhat immár a demokrácia asztalánál.”

Szívlapát és múzsacsók

Álláspont. A főpróba Hódmezővásárhelyen sikerült. Jöhet az előadás, immár országosan. Április 8-ig persze akad még némi teendő A ceremóniamester, a politika Osztap Bendere, Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök és méregkeverő kezébe vette a dolgok irányítását. Ennek jegyében elérkezettnek látta az időt, hogy vasárnap délután irodájába hívja/rendelje/citálja (tetszés szerint választható változat a megrendelő igényei szerint) a parlamentbe jutásra esélyes ellenzéki pártok vezetőit a végső egyeztetésre.

Gyógyír

A futball tragédiái.

Az Origo.hu három fiatalon elhunyt magyar labdarúgóra, Fehér Miklósra, Fülöp Mártonra és Lázár Bencére emlékezik.

„Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre.”

Tragikusan fiatalon haltak meg, a magyar futball csillagai lehettek volna

Talán még azok is emlékeznek a szívbemarkoló képsorokra Fehér Miklós haláláról, akik kisgyerekként nézték a focit 2004 januárjában. Talán azok is látják maguk előtt Fülöp Márton és Lázár Bence mosolyát, akik nem annyira naprakészek a labdarúgással kapcsolatban. Mindannyian tragikusan fiatalon haltak meg úgy, hogy ígéretes karrier állt előttük.

Energiaátadás

Kézrátéttel gyógyít a színésznő.

Papadimitriu Athina megtanult egy olyan technikát, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani, egy kollégáját már a gégeműtéttől is megmentette – derül ki a Lokál Online cikkéből.

„Az emberek mellett állatokat is gyógyítottam már energiaátadással: fél évvel ezelőtt elütötték a macskánkat, aki a baleset következtében medence- és combcsonttörést szenvedett. Nem láttunk sok esélyt a gyógyulásra, de mégis kezelésbe vettem. Rövid idő alatt olyannyira rendbe jött, hogy ugrándozott, fára mászott.”

Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina | Lokál

Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani. Athina a Lokálnak elárulta: egyszer egy kollégáját is megmentette a műtéttől.

Iksz

A világháló gyermekcsapdái.

A Zoom.hu Allison Havey és Deana Puccio Szex és lájk és közösségi média könyvét ajánlva arról ír, milyen veszélyek leselkedhetnek a 18 éven aluli szörfözőkre az online térben ha ismerkedésről vagy szexuális tartalmakról van szó.

„Ma már a pornó nem kopott VHS kazettán, narrációval és szaxofonszólamokkal érkezik, hanem tulajdonképpen bárhogyan, a 18-as óvó karikát már egy négyéves kisgyerek is be/ki tudja ikszelni. A szülőknek a megváltozott helyzetet egy megváltozott térben kell(ene) kezelniük.”

Merre csavarog a gyerek az interneten?

Merre csavarog a gyerek az interneten? Ma már egyre kevesebb az olyan szülő, aki eltéved az internet világában, de még a legprofibbak sem tudják feltétlenül, hogyan és miként lehetne megvédeni a gyereküket az online tér legmélyebb bugyraitól. Allison Havey és Deana Puccio Szex és lájk és közösségi média - Hogyan értsünk szót a gyerekünkkel a digitális világban?

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50037/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?