Blogolj!

Blogstar kávéház

Könnygázfelhő

Jobbikos pálfordulás.

Morvai Krisztina EP-képviselő szerint a végén összeborulnak majd Vonáék a baloldali ellenzékkel, és ez a „horror koalíció” be fogja engedni a bevándorlókat – olvasható a Hirado.hu cikkében.

„Figyeljük, hogy mit ígérnek, mit mondanak, mert azt gondolom, hogy azok a régi jobbikos erők, amelyek a könnygázfelhőben erősödtek meg 2002 és 2010 között és különösen 2006-ban, semmilyen körülmények között nem egyezkedhetnek szemkilövetés- vagy migránspárti erőkkel.”

Morvai: Az „egyesült ellenzék" igenis beengedi a migránsokat, ha hatalomra kerül

Minden ellenkező ígérettel szemben az „egyesült ellenzék", vagyis a most alakuló „horror koalíció" igenis be fogja engedni a bevándorlókat, azaz engedni fog az európai uniós és nemzetközi nyomásnak a tömeges migráció ügyében - hangsúlyozta Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő hétfői elemzésében.

Szélütés

A Jobbik malma.

Demszky Gábor korábbi főpolgármester a Zoom.hu-nak arról beszél, az LMP szélütött, profi „járadékvadászok” politikát folytat a mandátumok bűvöletében.

„Megjegyezte, hogy az 'LMP egy alig létező alakulat, ami sodródik, a politikája kiszámíthatatlan, félő, hogy összeállna bárkivel', ezért sem jó szerinte, ha Szél Bernadették a Jobbik elnökével tárgyalgatnak a háttérben. 'Bűnrossz húzás ez, rossz az LMP egész stratégiája, és ezzel csak a Jobbik malmára hajtják a vizet' – vélekedett Demszky.”

Demszky: A „Szélütött" talán erős volt, de bűnrossz húzás ez az LMP-től

Demszky: A „Szélütött" talán erős volt, de bűnrossz húzás ez az LMP-től „Vannak bennem kétségek a szóhasználatot illetően... Lehet, hogy ez egy kicsit talán erős volt" - mondta a Zoom.hu kérdésére Demszky Gábor azután, hogy több kommentelő is számon kérte rajta „pökhendi, kioktató", illetve „primitív" stílusát azon Facebook-bejegyzése alatt, amelyben az LMP és a Jobbik kapcsolatáról, egyeztetéseiről szóló hírhez azt írta: „Szélütött Berni azért hadakozik, hogy a Jobbikot szalonképessé tegye, gyalázatos színvallás."

Mozgatórugó

Migránsáradat fenyegeti Európát.

Egy friss jelentés szerint több mint 143 millió klímamenekült várható 2050-re a Világbank szerint, ebből 86 millió csak Afrikából, és az afrikai migránsok célállomása az öreg kontinens lesz – így a Lokál Online.

„Minden nap az éghajlatváltozás nagyobb gazdasági, társadalmi és egzisztenciális fenyegetéssé válik – mondta Kristalina Georgieva, a világbank vezérigazgatója. Hangsúlyozza, hogy az éghajlatváltozás ellenállhatatlanul 'mozgatórugója a migrációnak', amely arra kényszeríti az egyéneket, a családokat és a közösségeket is, hogy élhetőbb helyeket keressenek maguknak.”

Több mint száz millió migráns áraszthatja el Európát | Lokál

Több mint 143 millió klíma-menekült várható 2050-re a Világbank szerint. Ebből 86 millió csak Afrikából, és az afrikai migránsok célállomása Európa lesz. Ez a gazdasági migránsokkal együtt valóban összeroppanthatja Európát. Több mint 140 millió ember érkezhet Európába 2050-re, hogy elkerülje az éghajlatváltozás hatásait , például a mezőgazdasági termelés csökkenését, a vízhiányt és a tengerszint emelkedését, figyelmeztet a Világbank .

Kényszer

Putyin 21. százada.

Minden korábbinál többen szavaztak az újraválasztott orosz elnökre, a Magyar Nemzet Online elemzése szerint ez komoly felelősség.

„Putyin modernizációs kényszerben van, és nemcsak azért, mert az orosz társadalom nyilvánvalóan változásokra vár. Theresa May vagy az amerikai demokraták ugyan be-besegíthetnek neki, ám hosszú távon az lesz a döntő, hogy belép-e Oroszország az új technológiákat tekintve is a XXI. századba, és új irányt vesz-e. Az elnök azért sem késlekedhet az annyira várt belső reformokkal, mert több mint 70 millió szavazó globális sikereket vár tőle. Ez nemcsak Oroszország nemzetközi helyét jelöli ki, hanem a belső feladatait is.”

Putyin 4.0

Magabiztos győzelemmel vághat neki várhatóan utolsó elnöki ciklusának Vlagyimir Putyin. Ez az eredmény mind a részvételi arányt, mind a támogatottságot tekintve. Putyinra ugyanis minden korábbinál többen szavaztak, ilyen sikerről elődje legfeljebb csak álmodhatott. Így aztán nem meglepő, hogy az eredmények ismeretében a moszkvai mértékkel is kemény hidegben egy magabiztos, ám láthatóan elérzékenyült politikus lépett a Vörös tér mellett felállított színpadra.

Vécéevolúció

A természet hívása.

Megállíthatatlannak tűnik a kormányzati program miatt elindult vécéforradalom, ami végigsöpör egész Kínán – írja az Origo.hu.

„Az illemhelyeken teljesen automata rendszerek gondoskodnak a szagtalanításról, a bidék elektronikus szenzorai nem igényelnek emberi beavatkozást, és a természet hívása közben, feltölthetők a mobiltelefonok és megtekinthetők a legújabb filmelőzetesek, egyesek szerint ez már sok a jóból. Az új vécék közül számos halk zenével, gondosan megtervezett dekorációval várja használóit.”

Utópisztikusan túlzásba vitték a vécéevolúciót Kínában

Megállíthatatlannak tűnik a kormányzati program miatt elindult vécéforradalom, ami végigsöpör egész Kínán. Ahogy az Origo megírta, Peking egyik legfontosabb, óriási pénzeket megmozgató projektje az utóbbi években az, hogy elegendő mennyiségű és minőségű nyilvános illemhely álljon rendelkezésre az országban. Most azonban, úgy tűnik, a toalett-telepítésekkel átestek a ló túloldalára: a vécék nemcsak díszesek, de annyira modernnek is, hogy sokak szerint ez már túlzás.

Papás-mamás

Tündér Lala kalandjai.

A Blikk Online elárulja, hogyan csajozott az ismert időjós.

„Németh Lajos sztármeteorológus mindig is nagy hódolója volt a szebbik nemnek, s már hátulgombolós korában csajozós srác hírében állt. Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogy kamaszkorában miért hívták Tündér Lalának, és hogy miként játszott 'papás-mamást' a szülőfaluja, Vámosmikola patakpartján.”

Most megtudhatja, hogyan csajozott Németh Lajos sztármeteorológus

A közkedvelt időjós nem szokott dicsekedni hódításaival, most azonban kivételt tett. Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, hogy kamaszkorában miért hívták Tündér Lalának, és hogy miként játszott „papás-mamást" a szülőfaluja, Vámosmikola patakpartján.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50087/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?