Blogolj!

Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

Két esztendővel ezelőtt iszlamista terroristák robbantottak Brüsszel repülőteréb és a Maelbeek metróállomáson, a merényleteknek 32 halálos áldozata volt. Mi változott az Unióban azóta? Semmi…

A brüsszeli reptér két évvel ezelőtt

Az Európai Unió lényegében semmit sem lépett azóta ebben a kérdésben, a tagállamok egy jelentős része még mindig csak minimális ellenőrzést hajt végre mielőtt bevándorlókat engedne be az EU területére. 

Ami talán ennél is nagyobb baj: rengeteg illegális bevándorló eltűnt a hatóságok elől, vagyis azt sem tudni, hogy hol van, mit tervez, kivel él. Emellett nem működik a kitoloncolás sem, hiszen hiába hoznak a tagállami bíróságok ítéleteket azokat az előbb említett okok miatt nem lehet végrehajtani. 

Brüsszelben 32 áldozata volt a terrornak, ugyanakkor az elmúlt három évben összesen több, mint tízszer ennyien veszítették életüket ilyen cselekmények következtében. Ezek jelentős részéről bebizonyosodott, hogy olyanok követték el, akik a nagy bevándorlási hullámmal, ellenőrzés nélkül jutottak el Európába. 

A két évvel ezelőtti brüsszeli esemény a második legtöbb áldozattal járó támadás – a harminckét halálos áldozat mellett kétszáznál is többen sérültek meg –, csak a párizsi százharminc áldozattal járó terrorcselekmény volt súlyosabb. 

Jelenleg, két évvel a terror után a legnagyobb baj az, hogy lényegében semmi sem történt, sőt Brüsszel, az EU és immár az ENSZ is arra törekszik, hogy bevándorlókkal töltse meg Európát. Azok az országok, amelyeknek nem ellenkezik ez ellen a kormánya úgy mint a magyar komoly bajban lehetnek és beláthatatlan következményekkel járó betelepítési hullám áldozatai lehetnek. Ugyanakkor az is feltűnő, hogy több uniós tagállamban is leváltották azt a kormányt, amely eszetlenül fogadta be a bevándorlókat. Mennyivel könnyebb azoknak a nemzeteknek, amelyeknek csak meg kell tartaniuk azt, amelyik megvédte az országot. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50171/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-22 16:50:25
Szerintem ezek az őrült nyugati országvezetők nem önmaguktól ilyen idióták.
Ők csak tudják azt, hogy Soros Gyurika bácsinak, a főspekulánsnak van annyi pénze ....... !!!!!
Persze tévedhetek én is, csak - követve az események sorozatát - ez egyáltalán nem valószínű.
Ha még ezek után sem lenne valakinek teljesen világos a helyzet, akkor most mondom:
Ezt a sok csavargó, senkiházi migránssimogatót (beleértve a magyar csicskásokat is) kilóra megvette a Soros.
Ennyi !!!
Válaszolok
Emőke 2018-03-22 10:39:30
Ezek sosem fognak felébredni, mert nem is akarnak. Úgy gondolják, hogy annál jobb, mennél rosszabb a helyzet! Úgy jó, ha mindent tönkretesznek!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Blogstar kávéház

2019.04.18. 04:00
Isten párizsi büntetése, Tóth Bertalan fletói piszkálódása, a Fidesz szárnyalása, húsvéti szúrópróba és Németh Kristóf intim lebukása csütörtöki online lapszemlénkben.

BREAKING: buszbaleset, 30 halott!

2019.04.17. 21:40
Sajtóértesülések szerint legalább huszonnyolcan vesztették életüket a Portugáliához tartozó Madeira szigetén szerdán történt buszbalesetben, SIC Noticias portugál hírtelevízió szerint 11 férfi és 17 nő, és az …

Drónfelvételen látható, mekkora károkat okozott a Notre-Dame-i tűzvész

2019.04.17. 15:25
A hétfőn lángokba borult székesegyházat kedd hajnalra sikerült eloltani, ám a tűz nagy pusztítást végzett. Az égő épület képei és videói …

Az európaiak keresztények akarnak maradni

2019.04.17. 10:30
Az Európai Unió (EU) állampolgárainak többsége szerint meg kell őrizni Európa keresztény kultúráját és hagyományait - derül ki a Századvég kutatásából.

Fontos közlekedési változások jönnek a húsvéti hétvégén

2019.04.17. 10:25
Változik a közösségi közlekedési rendje a húsvéti, ünnepi hétvégén, a MÁV, a Volánbusz és a Budapesti Közlekedési Központ egyes járatai is módosított menetrend …

Ezeket a cikkeket olvastad már?