Blogolj!

Mi változott két évvel a brüsszeli terror után? Semmi…

Két esztendővel ezelőtt iszlamista terroristák robbantottak Brüsszel repülőteréb és a Maelbeek metróállomáson, a merényleteknek 32 halálos áldozata volt. Mi változott az Unióban azóta? Semmi…

A brüsszeli reptér két évvel ezelőtt

Az Európai Unió lényegében semmit sem lépett azóta ebben a kérdésben, a tagállamok egy jelentős része még mindig csak minimális ellenőrzést hajt végre mielőtt bevándorlókat engedne be az EU területére. 

Ami talán ennél is nagyobb baj: rengeteg illegális bevándorló eltűnt a hatóságok elől, vagyis azt sem tudni, hogy hol van, mit tervez, kivel él. Emellett nem működik a kitoloncolás sem, hiszen hiába hoznak a tagállami bíróságok ítéleteket azokat az előbb említett okok miatt nem lehet végrehajtani. 

Brüsszelben 32 áldozata volt a terrornak, ugyanakkor az elmúlt három évben összesen több, mint tízszer ennyien veszítették életüket ilyen cselekmények következtében. Ezek jelentős részéről bebizonyosodott, hogy olyanok követték el, akik a nagy bevándorlási hullámmal, ellenőrzés nélkül jutottak el Európába. 

A két évvel ezelőtti brüsszeli esemény a második legtöbb áldozattal járó támadás – a harminckét halálos áldozat mellett kétszáznál is többen sérültek meg –, csak a párizsi százharminc áldozattal járó terrorcselekmény volt súlyosabb. 

Jelenleg, két évvel a terror után a legnagyobb baj az, hogy lényegében semmi sem történt, sőt Brüsszel, az EU és immár az ENSZ is arra törekszik, hogy bevándorlókkal töltse meg Európát. Azok az országok, amelyeknek nem ellenkezik ez ellen a kormánya úgy mint a magyar komoly bajban lehetnek és beláthatatlan következményekkel járó betelepítési hullám áldozatai lehetnek. Ugyanakkor az is feltűnő, hogy több uniós tagállamban is leváltották azt a kormányt, amely eszetlenül fogadta be a bevándorlókat. Mennyivel könnyebb azoknak a nemzeteknek, amelyeknek csak meg kell tartaniuk azt, amelyik megvédte az országot. 

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50171/pics/lead_800x600.jpg

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-22 16:50:25
Szerintem ezek az őrült nyugati országvezetők nem önmaguktól ilyen idióták.
Ők csak tudják azt, hogy Soros Gyurika bácsinak, a főspekulánsnak van annyi pénze ....... !!!!!
Persze tévedhetek én is, csak - követve az események sorozatát - ez egyáltalán nem valószínű.
Ha még ezek után sem lenne valakinek teljesen világos a helyzet, akkor most mondom:
Ezt a sok csavargó, senkiházi migránssimogatót (beleértve a magyar csicskásokat is) kilóra megvette a Soros.
Ennyi !!!
Válaszolok
Emőke 2018-03-22 10:39:30
Ezek sosem fognak felébredni, mert nem is akarnak. Úgy gondolják, hogy annál jobb, mennél rosszabb a helyzet! Úgy jó, ha mindent tönkretesznek!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

A volt főügyész falazott Gyárfásnak

2018.04.20. 13:10
A Központi Nyomozó Főügyészség bűnpártolás miatt gyanúsítottként hallgatta ki azt a volt főügyészt, akinek tudomása volt arról, hogy a Fenyő-gyilkosság felbujtóját keresi a rendőrség, mégsem adta át a …

Lázár János: Budapesten kívül is van élet

2018.04.20. 13:10
Lázár János befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén, és szeretne visszatérni hódmezővásárhelyi választókerületébe.

Házhoz ment a kormányhivatal a GEMMA gyermekeihez

2018.04.20. 11:10
A fogyatékkal élő gyermekekkel, fiatalokkal nem könnyű a hivatalos ügyek intézése. A Csongrád Megyei Kormányhivatal ezért a szegedi GEMMA-iskola udvarára települt ki kormányablakbuszával: már …

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Kis magyar Gyárfás-abszurd

2018.04.19. 20:25
Abszurd felvetésnek nevezte meggyanúsítását Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.

Befejezi budapesti működését Soros alapítványa

2018.04.19. 20:10
Távozik a magyar fővárosból az Open Society Foundations (OSF), a Soros György által alapított szervezet.

Mezőhegyesen mérkőznek a lóerők – indul a fogathajtószezon

2018.04.19. 13:45
Eddig nem látott rangos versenynek ad otthont a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. lovaspályája. A négyesfogatok számára világkupa-minősítő nemzetközi viadalon …

Budaházy-per: hatályon kívül helyezték az ítéletet!

2018.04.19. 10:10
Hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön a Budaházy György és tizenhat társa ellen korábban meghozott elsőfokú ítéletet. 

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Ezeket a cikkeket olvastad már?