Blogolj!

Blogstar kávéház

Lovaglás

A Jobbik hazugságai.

Morvai Krisztina EP-képviselő a Magyar Nemzet Online-nak arról beszél, a „jobbikos fiúk” fiúk nem amiatt szakítottak korábbi politikájukkal, mert átértékelték azt, hanem akkor hazudtak, amikor radikálisként definiálták magukat.

„Eredetileg sem volt közük azokhoz az eszmékhez, amelyek egy radikális fellépésben látták a nemzet felemelkedésének lehetőségét és szükségességét, egyszerűen csak a politikát lovagolták meg, hogy előre juthassanak.”

„Eljátszották a Jobbikban a nemzeti politizálást"

Azt gondoltam, hogy a Jobbik 2010 előtt mondott igazat, ám most beismerték, valójában akkor hazudtak - nyilatkozta lapunknak Morvai Krisztina EP-képviselő. „Több harcostársamat ejtették" (Fotó: MH) Nehéz szavakat találni Mirkóczki Ádám nyilatkozataira - mondta lapunknak Morvai Krisztina annak kapcsán, hogy a Jobbik szóvivője a minap pártja cikcakkjai kapcsán úgy fogalmazott: „Igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat.

Sértődés

Az Együtt ereje.

Gyurcsányék bevonásával folytatja az ellenzéki tárgyalásokat Juhász és Karácsony – derül ki a Zoom.hu írásából.

„Az, hogy Juhász kérésére Karácsony a DK bevonásán dolgozik a tárgyalássorozatba, azt is jelenti, hogy nem sértődtek meg az Együttnél Gyurcsány Ferenc kijelentésére, amely szerint az LMP-vel folytatott együttműködési tárgyalásokra azért nem hívták az Együttet, mert csak azokkal a pártokkal tárgyalnak, amelyek a parlamentbe jutáshoz szükséges erőt bizonyíthatóan fel tudták mutatni, és úgy látszik, az Együtt nem képes a szavazatok ilyen mértékű összegyűjtésére.”

Gyurcsányék bevonásával folytatja az ellenzéki tárgyalásokat Juhász és Karácsony

Gyurcsányék bevonásával folytatja az ellenzéki tárgyalásokat Juhász és Karácsony Rengeteg dologról beszéltünk, de konkrét megállapodásra nem jutottunk, viszont öröm, hogy elindult valami - összegezte a Zoom.hu-nak Juhász Péter, az Együtt elnöke annak a csütörtök késő esti egyeztetésnek a részleteit, ahol Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének meghívására a választási együttműködés lépéseiről tárgyaltak.

Sorskérdés

Harcok és pofonok.

Van élet az egybites egyszerűségű migránsozáson és sorosozáson túl is – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet Online Orbán Viktor Facebook-hadüzenetei kapcsán.

„A félelemkampányt legfeljebb Magyarországon hallják meg. A magyar kormány, no meg az agymosásnak hála a társadalmunk egy része benn ragadt a sokkoló 2015-ben, ám a többi tagállam továbblépett. Amíg Orbán Viktor kizárólag a kétségtelenül fenyegető bevándorlással és iszlamizációval 'harcol', addig az Európai Unió jövőjét meghatározó más sorskérdésekről nélkülünk döntenek.”

Testvéri pofon

Legkisebb gyermekként a családban gyakran törtem borsot a két bátyám orra alá. A mellkasukig sem értem, de bátran támadtam rájuk, hogy aztán fél kézzel, nevetve leszereljenek. Ha a végén az ártatlan verekedés kissé elfajult - értsd: a fejem túlságosan begőzölt -, már egy valódi testvéri taslival hűtöttek le: „Na, nyugi, Öcsi!"

Kapcsolat

A migráció terrorizmusa.

Számos véres merénylet sokkolta Európát az elmúlt két és fél évben – összegez a Hirado.hu, mely a bevándorlással való kapcsolatra is rámutat.

„A magyar kormány mindvégig kitartott amellett, hogy összefüggés van a terrortámadások és az illegális bevándorlás között. A párizsi terroristák közül például többen is jártak Magyarországon. Több uniós képviselő viszont nem ismeri el a kapcsolatot a migráció és a terrorveszély között. A magyar álláspont nem csak a migránsoknak nem tetszett. Egész Nyugat-Európa háborgott. Werner Faymann osztrák kancellár egyenesen Európa legsötétebb korszakához hasonlította, hogy a migránsokat a magyar rendőrök leszállítják a vonatokról, majd menekülttáborokba viszik őket.”

Több terrortámadás is sokkolta Európát az elmúlt két és fél évben

Párizsban 2015-ben egy este három helyszínen hajtott végre terrortámadást az Iszlám Állam, 130 haltak meg. Brüsszelben a metróban és a repülőtéren robbantottak: 32 haltak meg. Nizzában kamionnal hajtott a tömegbe egy bevándorló, 89 áldozatot követelve. Ezután egyre több gázolásos merénylet következett: Berlinben a karácsonyi vásárba hajtott kamionnal egy bevándorló, 12-embert ölt meg.

Titok

Cili öröme.

A rengeteg munka mellett férje és fogadott unokái tartják fiatalon a Kossuth-díjas művésznőt, Esztergályos Cecíliát, aki a Lokál Online-nak vall.

„Amikor 41 éves koromban találkoztunk, már lenyugodtam. A hosszú házasságnak nincs titka, mert minden ember más. Alapfokon tolerancián, megértésen és szereteten múlik. Mindig számíthatok rá, és segít nekem, akárcsak a testvéreim – áradozott Cili. Férje nemcsak hű társa a színésznőnek, de általa két csodálatos unokát és egy családot is kapott.”

Esztergályos Cecília: Lenyugodtam, mire a férjemmel találkoztunk

Esztergályos Cecília örömében elsírta magát, amikor megtudta, hogy idén Tordai Teri mellett ő kapja a Kossuth-díjat. Cili a Lokálnak elárulta, hogy a rengeteg munka mellett férje és fogadott unokái tartják fiatalon. Egyik délután épp próbáról értem haza, amikor a férjem szólt, hogy üljek le és figyeljek rá.

Kalapács

Kozso zavarai.

Szorul a hurok Kocsor Zsolt (52) – művésznevén Kozso – körül: már csak öt napja van, hogy visszafizesse tetemesre duzzadt tartozásait, különben viszik a lakását – írja a Blikk Online.

„A zenész nem először küzd a végrehajtókkal, négy éve korábbi cége, illetve annak tulajdonai kerültek kalapács alá.”

Kozso bajban: Ha nem fizet 139 milliót keddig, viszik a lakását

Ha nem sikerül március 27-éig előteremtenie 139 millió forintot, a hitelezőié lesz 286 négyzetméteres terézvárosi lakása, amely az utolsó a zenész nevén levő ingatlanok közül. Ahogy arról a csütörtöki Story magazin beszámolt: megkezdődött ugyanis az ingatlanának árverezése.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50208/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Blogstar kávéház

2018.04.17. 02:55
Bicskanyitogató nyikhajok, sorosista anarchisták, az iszlám abszurdja, eszetlen újgazdagok és Szandi ezoterikus kísértése keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.16. 02:55
Leváltott ellenzék, álcivil aktivisták, Karácsony fecskéi, a Google rasszizmusa és kesztyűs kezű szexualitás hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.15. 04:00
Orbán pávatánca, a kutatók öncenzúrája, a baloldal újraegyesítése, meredek sztársztorik és Demcsák Zsuzsa napsütötte tökéletessége vasárnapi online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?