Blogolj!

Iszlamista terror Franciaországban: meghalt a hős rendőr

Önként vállalta, hogy a marokkói iszlamista merénylő által élő pajzsként használt túsz helyett a túszejtővel marad. Torkán érte a lövés.

Négyre emelkedett a pénteki franciaországi iszlamista terrorcselekmény halálos áldozatainak száma. A Blogstar is beszámolt a véres merényletről, melynek során három embert ölt meg és tizenhatot sebesített meg három támadásban egy dél-franciaországi túszejtő Trebes városában.

Halálos terrortámadás Dél-Franciaországban

ha NEKED is számít a vélemény. Közéleti válogatás a legfontosabb és legütősebb cikkekből, a napi muníció, hogy képben légy. Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A BBC szerint túszokat ejtettek Franciaország déli részén, Trebes-ben, egy szupermarketben. Lövések is dördültek a helyszínen. Édouard Philippe miniszterelnök egyelőre csak annyit nyilatkozott, hogy a helyzet "komoly".

A támadó, a 26 éves Redouane Lakdim marokkói származású, carcassonne-i lakos először megállított egy gépkocsit, rálőtt vezetőjére és utasára, majd Carcassonne-ban a kaszárnya közelében kocogó rohamrendőrökre lőtt, ezután hajtott a kisváros szupermarketjéhez, ahová kézifegyverrel több lövést leadva behatolt, és túszokat ejtett. A támadó a rendőrök közbelépésére a túszok többségét elengedte, később a rendőrök megrohamozták az épületet, és végeztek vele.

Az iszlamista terrorista negyedik halálos áldozata egy hős rendőr, aki nem élte túl a súlyos toroklövést.

Arnaud Beltrame 45 éves csendőrtiszt önként vállalta, hogy a támadó által élő pajzsként használt túsz helyett a túszejtővel marad. A BBC beszámolója szerint működő mobiltelefonját az asztalra helyezte, a csendőrség elit egységének tagjai ezen keresztül hallották meg, hogy a túszejtő rálőtt, azt követően indították meg a támadást.

2
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50261/pics/lead_800x600.jpg
Franciaország,iszlám,Iszlám Állam,Merénylet,terrorizmus,terrortámadás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-03-24 16:14:04
Tökéletesen egyetértek Zentai úrral.
Eszement liberálbolsevikok !
Így már négy halottja van a francia terrortámadásnak, és - sajnos - koránt sincs vége ezeknek az aljas muszlim támadásoknak. Hány halott, hány sebesült kell még ?!
Tényleg ez kellene nektek, tényleg ezt szeretnétek ?! Tényleg erre akarjátok a voksotokat adni ?!
NORMÁLIS ?!
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2018-03-24 09:48:47
A Homo Bugrikus Magyarikusz már alig várja, hogy nálunk is legyenek áldozatok! Remegő kézzel húzza be az X-et a balliberális menekültimádókra április 8-án! Tényleg ezt akarjátok Ti is, kedves hazaáruló testvéreim? Isten nyugosztalja a bátor és önfeláldozó francia rendőrtisztet!
Válaszolok

Hasonló bejegyzések a témában

Robbanásveszély: Szíriában erőre kapott az Iszlám Állam

2019.08.09. 05:40
Téved, aki azt hiszi, hogy az amerikaiak végleg kicsinálták a terrorszervezetet.

A szakértő kimondta: egyre erőszakosabb a világ

2019.08.06. 05:20
Az ok pedig természetesen leginkább nem más, mint a bevándorlás, a muzulmán terjeszkedés, valamint a fegyverlobbi.

Amerika forrong, Texasban és Ohióban is fegyveres merénylet történt

2019.08.04. 11:55
A két lövöldözésben összesen 29 ember veszítette életét. Néhány napja egy kaliforniai fokhagyma-fesztiválon is tüzet nyitottak, ott hárman haltak meg.

Alkut kötne a szeptember 11-i terrortámadás kitervelője, hogy elkerülje a halálbüntetést

2019.07.30. 12:15
A 2001. szeptember 11-i amerikai terrortámadások feltételezett kitervelője, Hálid Sejk Mohamed segítene az áldozatok …

A hőhullám miatt ismét veszélybe került a Notre-Dame

2019.07.26. 11:40
Az Európán végigsöprő hőhullám miatt beomolhat a párizsi Notre-Dame boltozata – figyelmeztet az áprilisi tűzvészben megrongálódott székesegyház felújításáért felelős …

Liberális csoportok segítik a randalírozó migránsokat?

2019.07.14. 05:05
A biztonságpolitikai szakértő szerint a belbiztonsági veszélyeztetettség új fázisának lehetünk tanúi Európában.

160 Iszlám Állam-hívőről semmit nem tudnak a német hatóságok

2019.06.23. 20:10
Semmilyen adattal nem rendelkeznek a német biztonsági szervek a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet 160 olyan követőjéről, akik Németországból utaztak a …

Lemondott a francia jobbközép párt vezetője

2019.06.03. 07:55
Távozik a francia jobbközép Köztársaságiak (LR) elnöki tisztségéből Laurent Wauquiez. Az ellenzéki politikus ezt vasárnap este jelentette be a TF1 kereskedelmi televízió híradójának vendégeként, …

Közzétették a lyoni merénylő fotóját

2019.05.25. 09:50
A fotón egy kerékpárt toló férfi látható, aki sötét napszemüveget, hosszú ujjú fekete felsőt és világos rövidnadrágot visel, az arca java részét pedig egy kendővel fedte el.

Döbbenet: robbanás rázta meg Lyont

2019.05.24. 18:55
Újabb terrortámadás zaklatja fel Európát: csomagba rejtett bomba robbant a francia nagyvárosban. Úgy tűnik, ezúttal legalább halálos áldozatok nincsenek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?