Blogolj!

Blogstar kávéház

Próba

Érdeklődés hiányában.

Nagytüntetést szervezett volna a Független Egészségügyi Szakszervezet szombatra Budapestre, de csak alig néhány százan érkeztek a csalódást keltő demonstrációra.

„Hiába tudja, érzi mindenki, aki csak az ellátórendszerrel kapcsolatba kerül, hogy a helyzet egyre rosszabb, nincs pénz olyan alapvető dolgokra sem mint a WC papír vagy a gumikesztyű – mozdulni nehéz. Az egyik ápolónő a színpadon arról mesél, hogy amikor kérte a betegeket, jöjjenek el értük, magukért a mai rendezvényre, volt aki azt felelte: maguk vannak értünk, miért mennénk?”

Megint mentek, megpróbálták

A választások előtti utolsó egészségügyi tüntetést tartották szombaton Budapesten a Parlamenttől alig száz méterre. A rendezvényre a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) több ezer embert várt, ám alig néhány százan érkeztek meg. A magas férfi, aki Szolnokról jött, zavartan magyarázza: tegnap még heten is ígérték, jönnek, hozzák ismerőseiket, betegeiket is.

Módszerek

Hidegháború újratöltve.

Washington is orosz diplomaták kiutasítására készül, a WADA informátora, Grigorij Rodcsenkov pedig már az orosz veszélyről egyeztetett a kongresszusban – olvasható a Magyar Nemzet Online elemzésében.

„Az informátor közben már arról is beszélt, hogy ő ugyan akkor még nem dolgozott a laboratóriumban, de az oroszok az 1980-as moszkvai olimpián is hasonló módszerekkel dolgoztak, mint 2014-ben Szocsiban. Az új hidegháború tehát teljes fokozatra kapcsolt, amit az is híven igazol, hogy a legjobb dokumentumfilm kategóriájában a hónap elején az orosz állami doppingprogramról szóló film kapta az Oscart. A film egyik főszereplője Grigorij Rodcsenkov.”

Tombol az új hidegháború: London után Washington is kiutasít orosz diplomatákat

Washington is orosz diplomaták kiutasítására készül, a WADA informátora, Grigorij Rodcsenkov pedig már az orosz veszélyről egyeztetett a kongresszusban. Elfogadva tanácsadói ajánlását, a Bloomberg értesülése szerint Donald Trump beleegyezett abba, hogy orosz diplomatákat utasítsanak ki a Szkripal-ügy miatt. A hírügynökség úgy tudja, hogy végső döntést a Fehér Ház hétfőn teszi közzé.

Bőrönd

Vona testőrsége.

Rubi Gergely egykori jobbikos képviselő videóüzenetben jelentette be, hogy plakátkampányt indít addig, amíg le nem mond Vona Gábor – írja a Hirado.hu.

„De nem lesznek mindig melletted a testőrök – üzeni Rubi Gergely, aki szerint Vona Gábor sokkal jobban járna, ha 'berakná azt a pénzt a bőröndbe, amit Simitől kapott és családjával együtt elmenne' a világ másik végébe.”

Videóüzenet Vonának: jobban járnál, ha beraknád azt a pénzt egy bőröndbe, amit Simitől kaptál és elmennél

Rubi Gergely, egykori jobbikos képviselő videóüzenetben jelentette be, hogy plakátkampányt indít addig, amíg le nem mond Vona Gábor. Éles hangú videóüzenetet tett közzé Rubi Gergely, volt jobbikos politikus, aki már több alkalommal is élesen támadta a párt jelenlegi elnökét.

Verekedés

Magyar sorozatklasszikusok.

Az Origo.hu az olvasók szavazati alapján elkészítette a hazai netezők-tévézők kedvenc old school magyar sorozatainak listáját.

„Nem tudta magát beverekedni a legjobbak közé a Privát kopó (pedig benne volt Kern András, Eszenyi Enikő, Cserhalmi György), sem a Sztrogoff Mihály, Bujtor Istvánnal, és nem szerzett elég voksot sem az Öregberény, sem az Űrgammák.”

Top 20: a legjobb magyar sorozatok 2000 előttről

Március 22-én déli 12 órakor lezártuk a szavazást, 209 ezer 449 voks érkezett összesen, így összeállt a hazai netezők-tévézők kedvenc magyar sorozatainak listája. Első körben csak a nagy kereskedelmi tévék indulása előtti produkciók versengtek, így nyilván 21. századi szériák nem kerültek be. Képgalériában mutatjuk be a húsz legnépszerűbb sorozatot.

Szereplők

Szex(i)mentes száguldás.

Az idei Forma–1-es világbajnoki szezon szabályváltozásokkal is járt, eltűnnek a szexi hölgyek a rajtrácsokról – szomorkodik a Blikk Online.

„A férfi szurkolók legnagyobb bánatára eltűnnek a csinos hölgyek a rajtrácsokról és az eredményhirdetéseknél, helyettük a gyermekprogram szereplői lépnek színre. A Forma–1 iránt elkötelezett fiatalokból, sikeres ifjú versenyzőkből és a korosztályos futamok résztvevőiből válogatják ki a szereplőket.”

Szomorú változások a Forma-1-ben: eltűnnek a szexi hölgyek a rajtrácsokról

Az esetleges piros zászlós futammegszakítás után ismét felsorakozik majd a mezőny, és állórajttal folytatódik az adott viadal - akár többször is. Így minden bizonnyal nő az izgalom, például az addig magabiztosan vezető pilóta könnyen sokkal hátrébb csúszhat. S ha már a start.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50301/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.04.22. 01:00
Orbán Viktor feltámadása, Sargentini lopása, a börtön kényszerközössége, önveszélyes alváshiány és Adele milliós kifosztása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 21:45
Szombathely ellenzékieskedése, Bangóné érett sonkája, Macron brutalitása, a Brexit törésvonalai és Kelemen Anna nyuszifülei online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.04.20. 01:50
Jézus keresztútja, Sargentini lopása, túltolt kereszténykedés, felvilágosító melegpropaganda és Mihalik Enikő meztelensége szombati online lapszemlénkben.

Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban

2019.04.19. 21:15
Kigyulladt egy magyarokat szállító busz Horvátországban, szerencsére senki sem sérült meg.

A Pentagon megerősítette: ismét rakétakísérletet hajtott végre Észak-Korea

2019.04.19. 07:35
Az amerikai védelmi minisztérium csütörtökön megerősítette, hogy Phenjan rakéta fegyverkísérletet hajtott végre.

Blogstar kávéház

2019.04.19. 04:20
Egészségügyi robbanásveszély, a bevándorlás Einsteinjei, turistamágnes sportesemények, Tatár Csilla fehérneműs fanatizálása és Kiss Ramóna tündérkéje pénteki online lapszemlénkben.

Lezárták az Akropoliszt, miután a héten több emberbe is villám csapott a műemléknél

2019.04.18. 20:20
A görög kulturális minisztérium csütörtöki közlése szerint elővigyázatosságból átmenetileg lezárták Athénban az …

Elhunyt Hámos László, az amerikai magyarság egyik ismert személyisége

2019.04.18. 14:30
A Magyar Emberi Jogok Alapítvány társalapítója és elnöke 68 évesen halt meg New York-ban.

Beindult a hosszú hétvége: torlódások, dugók az autópályákon

2019.04.18. 12:15
Már csütörtökön elindult az ilyenkor szokásos közlekedési káosz.

Két palack benzinnel és gyufával akart bemenni a New York-i Szent Patrick katedrálisba

2019.04.18. 07:25
A New York-i Szent Patrick katedrálisnál szerda este őrizetbe vettek egy férfit, aki két benzines kannával akart bejutni a …

Ezeket a cikkeket olvastad már?