hirdetés
Blogolj!

Blogstar kávéház

Haszonélvezet

A visszalépések füstje és lángja.

A Zoom.hu izgalmas összeállításából kiderül, hogy a folyamatos „duma” ellenére a jelöltállítás óta összesen kilenc választókerületben lépett vissza valós támogatottsággal bíró párt színeiben indult jelölt.

„Egyértelmű, hogy már egyedül csak a Jobbik nem léptetett vissza semmilyen formában jelöltet a választások előtt. Igaz, Vona Gábor kijelentette, mind a 106 választókerületben elindulnak, így egyelőre csak haszonélvezői az LMP és a Momentum felajánlásainak.”

Ellenzéki visszalépések: nagyobb a füstje, mint a lángja

Ellenzéki visszalépések: nagyobb a füstje, mint a lángja A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint eddig ugyan már több, mint 90 jelölt lépett vissza az országgyűlési választásokon való indulástól, ezek döntő része azonban kisebb pártokat, illetve a kifejezett kamupártokat érintette. Összeállításunkból kiderül, hogy a jelöltállítás óta összesen kilenc választókerületben lépett vissza valós támogatottsággal bíró párt színeiben indult jelölt.

Mocsárszag

Minőségi minimum.

A parlamenti küszöb környékén támolygó, elmúltnyolcév-tulajdonos exminiszterelnök, Gyurcsány Ferenc nem először próbál hasznot húzni a magyarok identitásproblémáiból – fogalmaz a DK kolozsvári videója kapcsán a Magyar Nemzet Online.

„Kétszer nyolc év kínszenvedés után – hátha tényleg a betetőzése ennek a hosszú korszaknak ez a néhány hét – indokolt leszögezni: egyfajta minőségi minimum megalkotásának ideje közeleg. Hadd értékeljem biztató jelként, hogy a DK-s borzadályra az Orbán Viktortól és a Fidesztől fényévnyi távolságban található szubkultúrákban sem mutatkozik igény, amint azt a videó fogadtatása is visszaigazolta liberális – vagy annak mondott – lapokban és fórumokon. Ami mocsárszagtól bűzlik, ahhoz – bármit gondoljunk egyébként a világról – nem megyünk közelebb.”

Gyurcsány a mocsárban

A Demokratikus Koalíció folytatódó gyűlöletkampánya egyvalamire biztosan jó: Gyurcsány Ferenc pártja végképp kiiratkozik immár nem csupán az ellenzéki összefogásra alkalmas, hanem az április 8-án választható politikai alakulatok közül is. Ennyire persze semmi nem egyszerű, simán el tudom képzelni - értekeztem is effélékről korábban -, hogy a matematika alapján megéri ily módon is fokozni a feszültséget.

Számonkérés

Az árulás feszültsége.

Egyre több jobbikos határolódik el Mirkóczki Ádám pártszóvivő nyilatkozatától, miszerint a Jobbik 2010 előtti radikális politikája volt a hazugság, és nem a mostani – írja a Hirado.hu.

„A nyilatkozat után a csalódott jobbikosok Vona Gábor kisvárdai fórumán is megjelentek. Miskolcon szintén megzavarták a jobbikos utcafórumot. Az elégedetlen jobbikosok nap mint nap számon kérik a párt vezetőjét, mert szerintük Vona Gábor elárulta az eredeti elveket.”

Belső feszültséget okoz a Jobbikban Mirkóczki nyilatkozata

Az elemzők várakozásainak megfelelően belső feszültséget okozott a Jobbikban a párt szóvivőjének minapi televíziós nyilatkozata. Mirkóczki Ádám arról beszélt egy interjúban, hogy a Jobbik 2010 előtti politikája volt a hazugság, és nem a mostani. Toroczkai László alelnök, aki már többször is bírálta a Jobbik „néppártosodását", azt írta, hogy a párt szóvivője nem az ő nevében beszélt.

Képzelet

Várkonyi Andrea kihívásai.

Tíz napot töltött Alaszkában, ahol fagyálló katonai ételt evett, és mínusz tizenöt fokban sátorban aludt a Micsoda Nők! Műsorvezetője, aki a Lokál Online-nak mesél élményeiről.

„Olyan csajnak tartom magam, aki nem riad vissza a kihívásoktól. Éppen ezért vállaltam a felkérést, hogy Szalay Balázs csapatában, az Open Dakar Team színeiben versenyezzek végig egy bajnoki szezont terepraliban. Persze naivan azt hittem, hogy fel tudok készülni az útra, de ami kint fogadott, az minden képzeletemet felülmúlta. Hiába volt rajtam a világ legmelegebb hótaposója és profi téli túrafelszerelés, majd megfagytam a hómezőn a pusztító hidegben.”

Várkonyi Andi: A családom nagyon aggódott értem

Várkonyi Andrea tíz napot töltött Alaszkában, ahol fagyálló katonai ételt evett és mínusz tizenöt fokban sátorban aludt. A Micsoda Nők! műsorvezetője a Lokálnak elárulta: nagyon aggódott érte párja, Bochkor Gábor és kislányuk Nóri, a kőkemény pillanatokban pedig gyakran visszasírta az otthon melegét

Élvezet

Sebestyén Balázs a hőségben.

Zanzibáron pihizik a rádiós műsorvezető, aki a Blikk Online szerint nem úszta meg, hogy ott is magyarokkal találkozzon.

„Most viszont Balázs a Facebook-oldalán megosztott fotón a helyszínen már csak mosolyog, láthatóan élvezi a zanzibári nyaralását.”

Jól beleválasztott: így nyaral Zanzibáron Sebestyén Balázs

Balázs Zanzibárt választotta nyaralása helyéül, ám ezt még az utazás előtt megbánta, amikor megtudta, hogy Rubint Réka és Alakreformos csapata is pont ebben az időben tartózkodik majd ott. A műsorvezető ugyanis szerette volna, hogy ne fusson össze magyarokkal, akik esetleg felismerhetik. Most viszont Balázs a Facebook-oldalán megosztott fotón a helyszínen már csak mosolyog, láthatóan élvezi a zanzibári nyaralását.

Rémálom

Finom falatok, falatnyi ruhák.

Számos, ma már sztárként imádott nő dolgozott korábban a Hooters étteremhálózatban, ahol a pincérnők jelentős dekoltázsa mindig is jóval nagyobb vonzerőt jelentett az ételkínálatnál – mutatja be az Origo.hu.

„A Glee szépségének állítólag a mai napig rémálmai vannak a Hootersben végzett munkáról, illetve életének arról az időszakáról. Mint az Allure-nek elmondta, igen keménynek kell lenni ahhoz, hogy alig felöltözve végezd a munkád egy csomó pasi között – neki például annyira tudatosan kellett figyelnie arra, hogy miként viselkedjen, hogy egy idő után már más környezetben sem tudta elengedni magát.”

Sztárok, akik a testükkel kezdtek el pénzt keresni

Tudunk jó pár későbbi hírességről, aki pincérnőként kezdte, közülük nem egy a melleit is nap mint nap bevetette, hogy több borravalóhoz, netán előléptetéshez jusson. Számos, ma már ismert nő dolgozott korábban a Hootersben, az 1983-ban alapított étteremhálózatban, ahol a pincérnők jelentős dekoltázsa mindig is jóval nagyobb vonzerőt jelentett az ételkínálatnál.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50376/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2019.07.22. 00:05
Magyar sportsikerek, újabb nyolcezres csúcs meghódítása, ellenzéki szétesés, újabb közelgő brit királyi esküvő és az ukrán parlamenti választás hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.21. 05:25
A kultúra kivéreztetése, a szocialisták személyeskedése, a magyarság lejáratása, Brüsszel illiberalizmusa és Ellie Goulding bombaesküvője vasárnapi online lapszemlénkben.

Több vonat menetrendje is módosult pályafelújítás miatt

2019.07.20. 12:35
Több vonat menetrendje módosult pályafelújítás vagy pályakarbantartás miatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

Blogstar kávéház

2019.07.20. 04:55
Ursula von der Leyen narancsszemüvege, a magyarság vegzálása, a migráció kihívásai, Berki Krisztián pályára lépése és Várkonyi Andrea özönvízszerű válása szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2019.07.19. 04:40
A migránsellenes szövetség repedése, az ellenzék kétfrontos aknamunkája, Petőfi Sándor lezáratlan csontkrimije, az önjáró taxiflotta fenntarthatósága és Köllő Babett tűszúrásos fiatalodása pénteki online lapszemlénkben.

A V4-ek elutasították az ngo-hajók által szállított migránsok elosztását

2019.07.18. 19:50
A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös …

Bárki adatait felhasználhatják a felkapott öregítő alkalmazáson keresztül

2019.07.18. 14:30
Adatainkat lopják el, miközben mi épp jókat röhögünk vagy épp szörnyülködünk azon, hogy hogyan néznénk ki öregen.

Felgyújtottak egy filmstúdiót Japánban, többen meghaltak

2019.07.18. 12:20
Huszonhárman meghaltak, harmincnyolcan pedig megsérültek amikor egy férfi szándékosan gyújtotta fel a Kyoto Animation stúdiót.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019.07.18. 12:10
Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC …

Vasárnap kezdődik a halásztelki csomópont felújítása az M0-son

2019.07.18. 11:20
Vasárnap megkezdik a halásztelki csomópont felújítását az M0-son, így őszig Halásztelek a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül lesz megközelíthető - …

Ezeket a cikkeket olvastad már?