Blogolj!

Blogstar kávéház

Haszonélvezet

A visszalépések füstje és lángja.

A Zoom.hu izgalmas összeállításából kiderül, hogy a folyamatos „duma” ellenére a jelöltállítás óta összesen kilenc választókerületben lépett vissza valós támogatottsággal bíró párt színeiben indult jelölt.

„Egyértelmű, hogy már egyedül csak a Jobbik nem léptetett vissza semmilyen formában jelöltet a választások előtt. Igaz, Vona Gábor kijelentette, mind a 106 választókerületben elindulnak, így egyelőre csak haszonélvezői az LMP és a Momentum felajánlásainak.”

Ellenzéki visszalépések: nagyobb a füstje, mint a lángja

Ellenzéki visszalépések: nagyobb a füstje, mint a lángja A Nemzeti Választási Iroda adatai szerint eddig ugyan már több, mint 90 jelölt lépett vissza az országgyűlési választásokon való indulástól, ezek döntő része azonban kisebb pártokat, illetve a kifejezett kamupártokat érintette. Összeállításunkból kiderül, hogy a jelöltállítás óta összesen kilenc választókerületben lépett vissza valós támogatottsággal bíró párt színeiben indult jelölt.

Mocsárszag

Minőségi minimum.

A parlamenti küszöb környékén támolygó, elmúltnyolcév-tulajdonos exminiszterelnök, Gyurcsány Ferenc nem először próbál hasznot húzni a magyarok identitásproblémáiból – fogalmaz a DK kolozsvári videója kapcsán a Magyar Nemzet Online.

„Kétszer nyolc év kínszenvedés után – hátha tényleg a betetőzése ennek a hosszú korszaknak ez a néhány hét – indokolt leszögezni: egyfajta minőségi minimum megalkotásának ideje közeleg. Hadd értékeljem biztató jelként, hogy a DK-s borzadályra az Orbán Viktortól és a Fidesztől fényévnyi távolságban található szubkultúrákban sem mutatkozik igény, amint azt a videó fogadtatása is visszaigazolta liberális – vagy annak mondott – lapokban és fórumokon. Ami mocsárszagtól bűzlik, ahhoz – bármit gondoljunk egyébként a világról – nem megyünk közelebb.”

Gyurcsány a mocsárban

A Demokratikus Koalíció folytatódó gyűlöletkampánya egyvalamire biztosan jó: Gyurcsány Ferenc pártja végképp kiiratkozik immár nem csupán az ellenzéki összefogásra alkalmas, hanem az április 8-án választható politikai alakulatok közül is. Ennyire persze semmi nem egyszerű, simán el tudom képzelni - értekeztem is effélékről korábban -, hogy a matematika alapján megéri ily módon is fokozni a feszültséget.

Számonkérés

Az árulás feszültsége.

Egyre több jobbikos határolódik el Mirkóczki Ádám pártszóvivő nyilatkozatától, miszerint a Jobbik 2010 előtti radikális politikája volt a hazugság, és nem a mostani – írja a Hirado.hu.

„A nyilatkozat után a csalódott jobbikosok Vona Gábor kisvárdai fórumán is megjelentek. Miskolcon szintén megzavarták a jobbikos utcafórumot. Az elégedetlen jobbikosok nap mint nap számon kérik a párt vezetőjét, mert szerintük Vona Gábor elárulta az eredeti elveket.”

Belső feszültséget okoz a Jobbikban Mirkóczki nyilatkozata

Az elemzők várakozásainak megfelelően belső feszültséget okozott a Jobbikban a párt szóvivőjének minapi televíziós nyilatkozata. Mirkóczki Ádám arról beszélt egy interjúban, hogy a Jobbik 2010 előtti politikája volt a hazugság, és nem a mostani. Toroczkai László alelnök, aki már többször is bírálta a Jobbik „néppártosodását", azt írta, hogy a párt szóvivője nem az ő nevében beszélt.

Képzelet

Várkonyi Andrea kihívásai.

Tíz napot töltött Alaszkában, ahol fagyálló katonai ételt evett, és mínusz tizenöt fokban sátorban aludt a Micsoda Nők! Műsorvezetője, aki a Lokál Online-nak mesél élményeiről.

„Olyan csajnak tartom magam, aki nem riad vissza a kihívásoktól. Éppen ezért vállaltam a felkérést, hogy Szalay Balázs csapatában, az Open Dakar Team színeiben versenyezzek végig egy bajnoki szezont terepraliban. Persze naivan azt hittem, hogy fel tudok készülni az útra, de ami kint fogadott, az minden képzeletemet felülmúlta. Hiába volt rajtam a világ legmelegebb hótaposója és profi téli túrafelszerelés, majd megfagytam a hómezőn a pusztító hidegben.”

Várkonyi Andi: A családom nagyon aggódott értem

Várkonyi Andrea tíz napot töltött Alaszkában, ahol fagyálló katonai ételt evett és mínusz tizenöt fokban sátorban aludt. A Micsoda Nők! műsorvezetője a Lokálnak elárulta: nagyon aggódott érte párja, Bochkor Gábor és kislányuk Nóri, a kőkemény pillanatokban pedig gyakran visszasírta az otthon melegét

Élvezet

Sebestyén Balázs a hőségben.

Zanzibáron pihizik a rádiós műsorvezető, aki a Blikk Online szerint nem úszta meg, hogy ott is magyarokkal találkozzon.

„Most viszont Balázs a Facebook-oldalán megosztott fotón a helyszínen már csak mosolyog, láthatóan élvezi a zanzibári nyaralását.”

Jól beleválasztott: így nyaral Zanzibáron Sebestyén Balázs

Balázs Zanzibárt választotta nyaralása helyéül, ám ezt még az utazás előtt megbánta, amikor megtudta, hogy Rubint Réka és Alakreformos csapata is pont ebben az időben tartózkodik majd ott. A műsorvezető ugyanis szerette volna, hogy ne fusson össze magyarokkal, akik esetleg felismerhetik. Most viszont Balázs a Facebook-oldalán megosztott fotón a helyszínen már csak mosolyog, láthatóan élvezi a zanzibári nyaralását.

Rémálom

Finom falatok, falatnyi ruhák.

Számos, ma már sztárként imádott nő dolgozott korábban a Hooters étteremhálózatban, ahol a pincérnők jelentős dekoltázsa mindig is jóval nagyobb vonzerőt jelentett az ételkínálatnál – mutatja be az Origo.hu.

„A Glee szépségének állítólag a mai napig rémálmai vannak a Hootersben végzett munkáról, illetve életének arról az időszakáról. Mint az Allure-nek elmondta, igen keménynek kell lenni ahhoz, hogy alig felöltözve végezd a munkád egy csomó pasi között – neki például annyira tudatosan kellett figyelnie arra, hogy miként viselkedjen, hogy egy idő után már más környezetben sem tudta elengedni magát.”

Sztárok, akik a testükkel kezdtek el pénzt keresni

Tudunk jó pár későbbi hírességről, aki pincérnőként kezdte, közülük nem egy a melleit is nap mint nap bevetette, hogy több borravalóhoz, netán előléptetéshez jusson. Számos, ma már ismert nő dolgozott korábban a Hootersben, az 1983-ban alapított étteremhálózatban, ahol a pincérnők jelentős dekoltázsa mindig is jóval nagyobb vonzerőt jelentett az ételkínálatnál.

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50376/pics/lead_800x600.jpg
Aktuális,lapszemle
 

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2020.02.18. 02:20
Jakab Péter tisztogatásai, Hadházy Ákos botránypolitizálása, Gyurcsány Ferenc baráti milliói, a mesterséges intelligencia térhódítása és Nicki Minaj szexi vonaglása keddi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.17. 04:10
Orbán Viktor szabad kereszténydemokráciája, a kormány különös klímahitele, a Momentum öncélú károkozása, Salvini harcos euroszkepticizmusa és Singh Viki fantasztikus megújulása hétfői online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.16. 03:00
A fővárosi taxitrend átalakítása, a sport közösségformáló ereje, a bűntudat üzletté tétele, a migránstömegek követelései és Melanie Trump különleges Valentin-napja vasárnapi online lapszemlénkben.

Jól teljesít az új utasmóló Ferihegyen

2020.02.15. 12:20
Napra pontosan egy hónapja adták át az új utasmólót a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a visszajelzések alapján pedig igen szépen teljesít.

Lövöldözés Berlinben, egy ember meghalt

2020.02.15. 10:55
Több ember tüzet nyitott egy rendezvényközpont előtt a német fővárosban pénteken.

Több mint 1500 halálos áldozata van a koronavírusnak

2020.02.15. 09:25
A járvány kiindulópontjának számító kínai Hupej tartományban a helyzet még mindig kritikus, a vírus tovább szedi áldozatait. Jó hír viszont, hogy a tartományon kívül a …

Blogstar kávéház

2020.02.15. 05:05
A koronavírus megállíthatatlan terjedése, Pikó András politikai porhintése, Macronék szaftos szexbotránya, Magyarország látványos depressziója és Gregor Bernadett féltve őrzött magánélete szombati online lapszemlénkben.

Koronavírus: A Kínából hazaszállított franciák első csoportja elhagyhatta a karantént

2020.02.14. 15:40
Két hete érkezett Vuhanból Franciaországba az a csoport, akik ezidáig karanténban voltak. Most mind a 181 ember …

Blogstar kávéház

2020.02.14. 02:55
Az árbomba aggasztó robbanása, Dobrev Klára képtelen képmutatása, az MSZP pénzszórása, a migrációs nyomás növekedése és Nádai Anikó pozitív energiái pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2020.02.13. 03:55
Karácsony Gergely résnyire nyitott ajtója, Gyurcsány Ferenc mindent elsöprő lendülete, Soros szervezeteinek tüntetése, a házasság reneszánsza és Labancz Lilla szívdöglesztő popsija csütörtöki online lapszemlénkben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?