Blogolj!

Blogstar kávéház

Akadály

Április 8-a matematikája.

Szinte lehetetlen pontosan megbecsülni, hogy mi lesz a választások kimenetele – derült ki a Népszava Online tudósítása szerint a Nézőpont Intézet konferenciáján, ahol a vezető kutatócégek képviselői ismertették a mérések módszertanát és nehézségeit.

„Nagy Dániel szerint egyébként nem igaz az az elterjedt nézet, hogy a Fidesz többségét akkor lehetne megakadályozni, ha az ellenzék legalább 40 egyéni körzetben nyerne. Szerinte ugyanis ehhez legalább 45, de inkább 50 körzet megszerzése kellene, márpedig erre – álláspontja szerint – kevés az esély.”

Soha nem látott részvétel kellene a Fidesz bukásához

Megoldhatatlan helyzetbe kerültek a közvélemény-kutatók, néhány nappal a választások előtt ugyanis szinte lehetetlen pontosan megbecsülni, hogy mi lesz a választások kimenetele - derült ki a Nézőpont Intézet keddi konferenciáján, ahol a vezető kutatócégek képviselői ismertették a mérések módszertanát és nehézségeit.

Lebontás

Választás újratöltve.

A Magyar Nemzet Online azon méltatlankodik, hogy a „kormányváltó” Gyurcsány Ferenc egy lakossági fórumán azt tanácsolta hallgatóságának, ne a legerősebb ellenzéki jelöltre szavazzanak, hanem a demokratikus oldal legerősebb jelöltjére.

„A volt kormányfő szerint a Fidesszel senki nem lépne koalícióra április 8-a után, mert annak a pártnak azonnal vége lenne. Egyértelművé tette: nem tárgyalnak a Jobbikkal választási együttműködésről. Azt ugyanakkor lehetségesnek tartja, hogy ha április 9-én a Fidesz kisebbségbe kerülne a parlamentben, akkor a Jobbikkal együtt lebonthatnák a nemzeti együttműködés rendszerét. Ezután viszont nem lenne közös kormányzás, hanem új választást kellene kiírni.”

„Kormányváltó" Gyurcsány: Ne a legerősebb ellenzéki jelöltre szavazzanak!

„A Vona-féle párt nem fog győzni! A demokratikus ellenzék pártjai több mandátumot fognak szerezni. Vona Gábor nem lesz abban a helyzetben, hogy kormányt alakítson. Teljesen kizárt, hogy az első vagy második helyen végezzenek. Ebben teljesen biztos vagyok" - hangoztatta Gyurcsány Ferenc egy erzsébetvárosi lakossági fórumon.

Takarózás

Gyurcsány és a magyargyalázás.

„Mi közük van hozzánk”, „a többségük nem is magyar, hanem román”: ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek a DK-elnök közösségi oldalán a külhoni magyarokkal kapcsolatos videóhoz – mutatja be a Hirado.hu.

„Gyurcsány Ferencet az ATV műsorában arról is megkérdezték, szerinte a kitakarással pártja nem sugallja-e azt, hogy az interjúalanyok bűnt követnek el, amikor egy demokráciában arra szavaznak, akire akarnak. Erre Gyurcsány válasza azt volt, hogy szerinte ez csupán belemagyarázás. Gyurcsány Ferenc hétfőn még arról beszélt, hogy talán túlléptek egy határt a videóval, de végül arra jutott, hogy mégiscsak elégedett. Ennek fényében a videót saját közösségi oldalán is megosztotta, a poszthoz pedig azt írta, hogy a DK az egyetlen párt, amely elvenné a határon túliak szavazati jogát.”

„Mi közük van hozzánk", „a többségük nem is magyar, hanem román"

„Mi közük van hozzánk", „a többségük nem is magyar, hanem román" - ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeztek Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán a külhoni magyarokkal kapcsolatban. A hozzászólások a DK kolozsvári kampányvideója alatt jelentek meg, amelyben kitakart arcú, eltorzított hangú erdélyi magyarok beszélnek arról, hogy április 8-án mindannyian a Fideszre szavaznak.

Vicc

Karácsonyi szlogen.

A kétfarkúak viccelni próbálnak az MSZP miniszterelnökjelöltjének egyik új szlogenjével, de pontosan leírják vele Karácsony Gergely kedvenc ügyét, az alapjövedelmet – állítja a Mandiner.hu.

„Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz? Mintha csak Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd kormányfőjelöltjének legkedvesebb ügyéről hallanánk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt csomagolásában.”

Viccet csináltak az alapjövedelemből a Kétfarkúak | Mandiner

Az MKKP viccelni próbál egyik új szlogenjével, de pontosan leírják vele Karácsony Gergely kedvenc ügyét, az alapjövedelmet. Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz? Mintha csak Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd kormányfőjelöltjének legkedvesebb ügyéről hallanánk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt csomagolásában. Karácsony pár napja fejtette ki, hogy nincs alternatívája az alapjövedelemnek, vagyis a mindenkit feltétel és munkavégzés nélkül megillető, megélhetést biztosító jövedelemnek.

Küldetés

Magyar pizzacsoda.

Egy magyar pék pizzájáért rajong most Las Vegas, a huszonkettedik helyen végzett Szabadfi Szabolcs, alias Szabi a pizza világbajnokságon – számol be róla a Blikk Online.

„Olyan pizzát készítettem, aminek küldetése volt! Csak organikus kerti zöldségeket használtam és sajtot. A tésztám hosszú, 3 napos eljárással készült kovásszal. Azt szerettem volna elérni, hogy felfújódjon, levegővel telített legyen, és sikerült. Egy könnyed, friss ízű pizzát szerettem volna létrehozni, és boldog voltam, amikor a versenyen a speaker ebben megerősített.”

Egy magyar pék pizzájáért rajong most Las Vegas

A magyar versenyzőt csak az amerikaiak, az olaszok és egy japán versenyző előzte meg, így az országokat nézve hazánk a negyedik helyen végzett a megmérettetésen. A magyar pék Amerika után Pármában, Olaszországban képviseli majd hazánkat. - Olyan pizzát készítettem, aminek küldetése volt! Csak organikus kerti zöldségeket használtam és sajtot.

Babaprojekt

Átlátható burok.

A Máté Péter-díjas Caramel kislánya, Szofi még csak hároméves, de az énekes és párja, Szilvi már a második gyermekük érkezését tervezgetik – tudta meg a Lokál Online.

„Olyan fickó vagyok, aki egyébként a múlton nem szokott sokat rágódni, de nagyban befolyásol, hogy én valóban szegény körülmények között nőttem fel, ebből pedig rengeteg dolgot tanultam. Szerencsések vagyunk, hogy a kislányomnak nem kell mindazt átélnie, amit akkor nekem, de már most próbálom őt úgy nevelni, hogy tisztában legyen a szegény sorsú emberek életével is. Szilvi is figyel erre, a kinőtt dolgokat el szokták vinni olyan szervezetekhez, amelyek rászorulókon segítenek. Olyan átlátható burkokban szeretnénk őt nevelni, amin keresztül egészséges világképet kap.”

Caramel: Jöhet a második baba

Caramel nemrég Máté Péter-díjat kapott, elsőként az országban. Szakmai sikerei mellett pedig úgy érzi, családjában is minden a legnagyobb rendben van. Szofi még csak hároméves, de az énekes és párja már a második gyermekük érkezését tervezgetik. Caramel és Szilvi azt is elmondta, hogy mikorra várják

Címkék: Aktuális, lapszemle
https://aktualis.blogstar.hu/./pages/aktualis/contents/blog/50421/pics/lead_800x600.gif
Aktuális,lapszemle

Hozzászólások

Hasonló bejegyzések a témában

Blogstar kávéház

2018.04.23. 04:20
Orbán atomtitkai, az ellenzék csodafegyvere, a választás savanyú szőlője, a várandósság stresszes dilemmái és a kupleráj ribancai hétindító online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.22. 03:00
Erőszakos pártok, választói értékszintézis, a magyarság ellehetetlenítése, liberális iszapbirkózás, agyonszáradt pogi és a végső offenzíva vasárnapi online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.21. 04:20
Széteső tüntike, a nagy Soros-trükk, barbár magyarság, az unortodoxia titkai, Janza Kata szerelme és Friderikusz kudarca szombati online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.20. 02:50
Aggódó szivárványkoalíció, atombiztos fenyegetőzés, Emese áruba bocsátott szüzessége és Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa pénteki online lapszemlénkben.

Blogstar kávéház

2018.04.19. 02:50
Választási düh, politikai öngyilkosság, rocktörténelmi pillanat, száguldó szerelem és lágyuló szexualitás csütörtöki online lapszemlénkben.

A lakosság bevonásával teszik szebbé környezetüket a hivatalnokok

2018.04.18. 12:15
Már évek óta önkénteskednek a Föld napján a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkatársai. Tavaly kiderült, hogy a felszámolt illegális szemétlerakók …

Részletes vallomást tett a Fenyő-gyilkosság  ügyében Gyárfás

2018.04.18. 09:25
- ezt védőügyvédje állítja. A volt médiavállalkozó tagadja az ellene felhozott vádakat a PS információi szerint.

Elhunyt Barbara Bush az egykori first lady

2018.04.18. 07:45
Kedden houstoni otthonában 92 esztendős korában elhunyt Barbara Bush volt amerikai first lady. 

Blogstar kávéház

2018.04.18. 03:45
Sorosista migránsbiznisz, uniós darázsfészek, Macron kenyértörései, a kínai néplélek rejtelmei és modern kori bakelitboom szerdai online lapszemlénkben.

Előállították Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság miatt

2018.04.17. 17:45
Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ezeket a cikkeket olvastad már?